ESSENCE nagų lako valiklis be acetono "Hardening"

Labas, mielosios draugės,

Aš esu išprotėjusi dėl nagų lakų. Taip, netgi labai. Spalvas keičiu dažnai: nuo ryškiausių iki natūraliausių atspalvių, puošiu nagučius su raštais ir vienspalviais....  Jei ir jūs mėgstate dažnai keisti nagų lako spalvas, tai nepamainomas ir labai reikalingas daiktas yra nagų lako valiklis. Žinoma, norisi pigesnio varianto, kadangi dažnai naudojamas jis labai greitai ir baigiasi. Geriausia rinktis nagų laką be acetono, nes toks mažiausiai pažeidžia nagus ir odelę aplink nagus.




Produktas: ESSENCE nagų lako valiklis "Hardening"
Paskirtis: pašalinti nagų laką, sustiprinti silpnus, trapius nagus
Tinkamas tipas: natūraliems ir dirbtiniams nagams
Labiausiai patiko: saugus ir greitas poveikis
Kaina*: 4,29 Lt ( 1,24 € )
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: ypatingai besirūpinantis nagų lako valiklis, kuris sukurtas minkštiems nagams. Padeda sustiprinti nagus. Taip pat tinka dirbtiniams nagams.

Daili, žaisminga, galbūt kiek mergaitiška 150 ml pakuotė praktiškai identiška Būk firmos nagų lako valikliui. Įdomu, kuri firma pirmoji sukūrė būtent tokį buteliuką?

Nagų lako valiklis skystas, rausvos spalvos, braškių-pasifloros kvapo. Tiesa, jokiu būdu nebandykite užuosti, įkvėpti kvapų vos atidarę buteliuką - taip tik įkvėpsite žalingų garų į savo kvėpavimo takus.

Iš pradžių, man atrodė labai juokinga gaminti nagų valiklius su kvapais - vistiek uostyti nesveika, o ir per intensyvų alkoholio ir kitų medžiagų kvapą kažin ar galima jausti kvapus, esančius valiklio sudėtyje? Šio gaminio kvapą galite užuosti nusivalę nagus, tai yra, nuo švarių nagų jaučiamas labai saldus, tačiau neerzinantis, braškių - pasifloros kvapas. Visgi, nerekomenduočiau uostyti nagų lako valiklio netgi nuo nagų  paviršiaus.

Braškių - pasifloros kvapo nagų valiklis

Sudėtis: Ethyl Acetate, Alohol Denat., Aqua (Warter), Isopropyl Alcohol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Caprylic / Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Parfum (Fragrance), Cl 14700 (Red 4).

Jau ant pakuotės pažymėta, jog nagų valiklis sudėtyje neturi acetono. Patyrinėjus sudėtį, dauguma, praktiškai visos, sudėtinės dalys yra saugios naudoti, kai kurios, suteikia papildomos priežiūros:
  • sudėtyje esantis ricinos sėklų aliejus drėkina ir minkština;
  • dekano / oktano trigliceridai skatina odos (turbūt ir nago plokštelės) atsinaujinimą

Poveikis. Nagų valiklis labai greitai ir lengvai pašalina nagų laką nuo nago plokštelės. Nesu tikra kiek stiprinamojo poveikio produktas turi, tačiau lyginant su kitais valikliais, šis, nagus padaro vizualiai sveikesniais. Jie mažiau skilinėja ir, kad ir kaip atrodytų keista, nagai ir odelės atrodo drėgnesnės.
Nebandžiau naudoti valiklio ant dirbtinių nagų (kadangi jau labai senai tokių nenaudoju), tačiau esu tikra, jog jis saugus naudoti net dirbtiniams nagams.

ĮSPĖJIMAS: kaip ir visi nagų lako valikliai - šis yra degus. Laikyti atokiau nuo įkaitusių paviršių ir tiesioginės ugnies. Saugoti nuo vaikų. Nenaudoti ant pažeistos, sudirgusios odos.

Puiki kaina, gera sudėtis, labai greitas poveikis - trys pagrindinės priežastys įsimylėti šį nagų lakui šalinti skirtą valiklį.




Mėgaukitės spalvingais nagais, be kompromisų,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai