GAIA plaukų kremas su avižomis

Labas mano draugės,

Ilgi, trumpi, garbanoti ar tiesūs; nesvarbu - visos norime gražių, sveikai atrodančių, spindinčių, švelnių plaukų. Deja, tačiau ne visi eksperimentai su plaukučiais pavyksta ir tuomet tenka griaužtis dėl suskilinėjusių galiukų, išsipūtusių plaukų, sausumo pojūčio liečiant.... Vienas iš pigesnių ir greitesnių būdų atgaivinti plaukus yra šis produktas.




Produktas: GAIA plaukų kremas su avižomis
Paskirtis: sustiprinti, atstatyti pažeistus plaukus
Tinkamas tipas: pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: minkštumo, švelnumo pojūtis
Kaina*: 7,99 Lt ( 2,31 € )
Kur galima įsigyti: Eurokos, www.svarosprekes.lt
Įvertinimas: 7 / 10

Ką žada gamintojas: Gražina plaukams minkštumą ir blizgesį. Stiprina ir atgaivina pavargusius, suskilinėjusius, aplinkos poveikio pažeistus plaukus. Jie vėl tampa minkšti, švelnūs ir blizgantys. Naudojimas: tepti kremą ant ištrinktų ir dar drėgnų plaukų, tolygiai paskirstant jį šukomis. Palikti maždaug 15 minučių, tada nuplauti. Naudoti kartą per savaitę.

Didžiulė, 500 ml talpos pakuotė dvelkia paprastumu ir ehmm.... pigumu. Gamintojai tikrai nesivargino kurdami skoningą ar patrauklią išvaizdą. Šiuo atveju politika tikriausiai buvo paprasta - kokybė / arba kiekybė svarbiau už išvaizdą. Paprasčiausio varianto indo vienintelis pliusas - labai saugiai, sandariai užsukamas dangtelis.

Atidarius pakuotę pasklinda keistas kvapas. Negaliu apibūdinti ar išskirti, koks konkrečiau. Iš ties, dauguma plaukų kaukių turi keistą, sunkiai apibūdinamą kvapą. Šiuo atveju jis nėra nemalonus, tačiau ir ne toks, kurį vis norisi ir norisi uostyti. Ant plaukų tas kvapas išlieka ilgokai, tačiau stebėtinai lengvas ir neerzinantis.

Ryškiai geltonas produktas yra kreminės konsistencijos, pakankamai tirštas, tačiau ant jo patekus vandeniui, labai greitai suskystėja, todėl labai lengvai skirstomas ant drėgnų plaukų. Išsiplauna greitai, iš karto suteikdamas plaukams glotnumo pojūtį.



Kam aktualu, kaip visad pateikiu produkto sudedamąsias dalis, tačiau šį kartą detaliau nenagrinėsiu.

Sudėtis: Aqua, Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Phenoxyethanol, Parfum, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylene Glycol, Trideceth-10, Citric Acid, Geraniol, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Avena Sativa Extract, Cl 15510, Cl 19140.

Rezultatas matomas po pirmojo panaudojimo - plaukai tampa minkštutėliai liesti, labiau žvilga. Turi nestiprų glotninamąjį poveikį. Šią kaukę naudoju jau metai iš metų. Pamenu, iš pradžių buvo kiek nedrąsu ir nesitikėjau jokių stebuklų, ar kažkokio konkretaus poveikio. Tuomet man reikėjo pigaus varianto plaukų kaukės. Netikėjau, kad ją naudosiu tiek ilgai. Tiesos dėlei reikia paminėti, jog išnaudojusi vieną pakuotę darau pertrauką ir niekad nenaudoju kitos iš karto.

Dažniausiai pigūs gaminiai nebūna verti ilgiau užsibūti vonios kambaryje - nesuteikia tinkamo efekto, turi trumpalaikį poveikį ar paprasčiausiai netinka. Tačiau šiuo atveju aš rekomenduoju išbandyti šį kremą. Na, o jei visgi netiktų, už tokią kainą ir išmesti nebūtų gaila. Daug nesitikėjusi, rezultatu nenusivyliau, o jei reiktų verdikto - šiek tiek žemesnis nei vidutinis produktas už labai gerą kainą.




Linkiu "gerų plaukų" dienos, savaitės ir mėnesio,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė


* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai