MERCONA "The Simpsons Safer sun' losjonas po deginimosi

Labas, mielosios draugės,

Kol kapsi paskutinis vasaros mėnuo aš skubu pasimėgauti paskutiniais vasariškais saulės spinduliais. O taip, degintis paplūdimyje dar galima. O ilgiau besivartant ant pakloto, galima ir nudegti. Visą vasarą po saulės vonių mane gelbėjo produktas, apie kurį noriu jums papasakoti.

Pirmiausia turiu paminėti, jog šio losjono nenusipirksite Lietuvos parduotuvėse, tačiau galima bandyti ieškoti ebay ar amazon internetinėse parduotuvėse. Manau, kad ebay tikrai turėtų būti.


Produktas: MERCONA "The Simpsons Safer Sun" losjonas po deginimosi
Paskirtis: nuraminti po deginimosi sudirgusią odą, drėkinti, išsaugoti odos atspalvį
Tinkamas tipas: visiems odos tipams, visai šeimai
Labiausiai patiko: drėkinamasis, vėsinamasis poveikis
Kaina*: apie £ 2,99 ( apie 12,70 Lt - 3,68  )
Kur galima įsigyti: internetinėse parduotuvėse: www.ebay.com; www.amazon.com
Įvertinimas: 8 / 10

Turiu prisipažinti, aš didžiulė Simpsonų (The Simpsons) gerbėja - nuostabūs geltoni žmogučiai, gyvenantys savo gyvenimus, išgyvenantys tokias pačias problemas ir tokius pačius džiaugsmus, kaip ir mes. Tai realaus gyvenimo šaržuotas atspindys, nuolat mane prajuokinantis. Skaitmeninėje talpykloje turiu absoliučiai visas Simpsonų serijas, visus sezonus nuo pat pirmojo.... Jei įdomu, Simpsonai netgi turi savo enciklopediją - simpsonswiki . Todėl pamačiusi kosmetikos priemones su mylimiausiais personažais, negalėjau atsispirti...

Ką žada gamintojas:
  • ramina ir švelnina - į sudėtį įeina alavijas, alantionas ir bisabololas, kurie padeda nuraminti ir palengvinti saulės sudirgintą odą
  • intensyviai drėkina - drėkina odą iki 12 valandų
  • padeda apsaugoti odą nuo lupimosi ir persideginimo - reguliariai naudojamas palaiko natūralų odos drėgmės balansą ir užfiksuoja ilgai išliekantį įdegį
  • neriebus, nealiejuotas
  • lengvai įsigeria
  • suteikia odai švelnumo, elastingumo ir drėgmės

Apie pakuotę ilgai nekalbėsiu - Mardžė ( Marge) ir mažoji Megė (Maggie) iš Simpsonų puošia gaminio pakuotę. Buteliuko šonuose yra specialios duobelės (įdubimai), kas leidžia labai patogiai sugriebti gaminį rankoje bei apsaugo nuo išslydimo. Dangtelį reikalui esant galima atsukti, o naudojamas specialaus dozatoriaus pagalba, kuris deja nėra pats patogiausias. Atidaryti problemų nėra-tiesiog lengvai kilstelėjus į viršų, o va užspaudžiant kiekvieną kartą truputis losjono lieka ant dangtelio ir reikia jį papildomai nuvalyti.

Nesu patenkinta ir losjono kvapu. Iš pradžių gaiviai saldus kvapas man labai patiko, tačiau labai greitai atsibosto ir ėmė erzinti uoslę.

Baltos spalvos losjono konsistencija labai lengva, lengvai dengiasi ir labai greitai įsigeria. Nepalieka riebalinės plėvelės ant odos.


Kam aktualu -  pateikiu lojono sudėtį: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol Denat., Panthenol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Parfum, Bisabolol, Sodium Hydroxide.

Sudėtyje nėra parabenų bei SLS (Sodium Lauryl Sulphate). 

Naudojant losjoną po saulės vonių iš pradžių jaučiamas vėsumas, odos atpalaidavimas, nuraminimas. Net ir nudegusi oda labai greitai nurimsta. Tiesa, nepaminėjau, jog losjonas tinka visai šeimai ir gali būti naudojamas ant viso kūno, įskaitant ir veido odą. Įsigėrusi priemonė drėkina, švelnina odą, išryškina įdegį. Vėsinama oda nurimsta, o įdegis išlieka ilgiau.

Trumpai reziumuojant - tai viena pigesnių priemonių po deginimosi, kurios poveikiu esu patenkinta.




Palinkėsiu visoms draugėms dar bent kartą pasilepinti saulės voniomis,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai