Blondinėms: jokių gelsvų atspalvių su SWISS O-PAR "Silver"

"Nepaisant visko, man patinka būti blondine"
Marilyn Monroe

Tikriausiai kiekviena blondinė žino, kaip sunku išlaikyti gražią plaukų spalvą tarp dažymų. Ataugančios šaknys nepuošia, o dar nuolat nusiplaunantis spalvos ryškumas bei vis iš kaži kur išlendantis plauko geltonumas....
Nežinau, kas sukūrė violetinį šampūną, bet visos blondinės jam už tai dėkingos. Būtent toks šampūnas padeda išlaikyti gražius plaukus ilgą laiką, tarp dažymų. Suteikia sidabriškos blondinės įvaizdį (aišku, jei jūsų tikslas nėra geltona, auksinė blondinė) 😊



Produktas: SWISS O-PAR "Silver" plaukų šampūnas
Paskirtis: suteikti sidaro atspalvį
Tinkamas tipas: žiliems, šviesiai dažytiems ir šviesiomis sruogelėmis ryškintiems plaukams
Labiausiai patiko: žinoma, poveikis
Kaina*: 13,90 Lt (4,03 €)
Kur galima įsigyti: Eurokos tinklo parduotuvėse
Įvertinimas: 8 / 10

Ką žada gamintojas: Swiss O-Par Silver šampūnas buvo specialiai sukurtas žiliems arba šviesiai dažytiems plaukams.Violetinis aktyvus agentas pašalina visus nenorimus geltonus tonus iš plaukų. Ant baltų ar pelenų spalvos plaukų sukuria sidabrinį blizgesį. Dažai nenudažo galvos odos, nes violetinis agentas paprasčiausiai išskalaujamas.  Su "Silver" šampūnu jūsų plaukai įgyja papildomo natūralaus blizgesio, gyvybingumo ir grožio.

250 ml produkto pakuotė labai jau paprasta, pigi, įprasta. Nieko išskirtinio. Netgi mergina ant pakuotės - tik vidutinis modelis. O taip norisi tikėti gražiu rezultatu vos pamačius pakuotę... Gerai yra tai, jog per matines buteliuko sieneles puikiai matosi kiek šampūno dar liko. Taip pat pakankamai patogus ir gana sandarus kamštelis - tikriausiai vieninteliai pakuotės privalumai.

Šampūno konsistencija - aukso viduriukas, nei per tiršta, nei per skysta. Tokia, kokia būna daugumos šampūnų. Produkto spalva violetinė - tamsiai mėlyna su vos matomu sidabro žvilgesiu. Iš ties, pakankamai įdomu duše plaunantis galvą matyti, kaip mėlynos putos teka dušo kabinos grindimis. Prisipažinsiu, senai senai, prieš naudojant šampūną pirmą kartą labai labai pergyvenau, kad mano plaukai netaptų melsvos ar alyvinės spalvos :D Juokinga, nes šampūno likučiai labai lengvai pasišalina, svarbiausia nelaikyti gaminio ant plaukų per ilgai.


Man labai malonus šampūno kvapas - kurį pakankamai sunku apibūdinti. Tai tiesiog kosmetikos priemonių kvapas, bet ne visi kvapai būna pakenčiami, malonūs ar neerzinantys. Silver šampūno kvapas mano uoslei tiesiog malonus. 😊

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Parfum, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool, Phenoxyethanol, Sodium Acetate, Methylchloroisothiazolinone, Methylparaben, Isopropyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, CI 60730

Sudėtis labai nedžiugina, bet iš kitos pusės - jau dažydamos savo plaukus gauname daug daugiau agresyvių cheminių medžiagų. Visuomet, tai, kiek produktas natūralus, kenksimgas ar neutralus skatinu spręsti pačioms, tiesiog pateikiu kiek panagrinėtą sudėtį. Tiesa, ant pakuotės pabrėžta, jog šampūno sudėtyje nėra silikonų.

Poveikis iš esmės yra toks, kokio tikėtasi - šampūnas padeda apsaugoti plaukus nuo geltonų atspalvių, suteikia sidabrinį atspalvį ir padeda jį išlaikyti ilgiau. Galbūt ir suteikia kažkiek blizgesio. Bet turi ir minusų - šampūnas sausina galvos odą ir pačius plaukus, todėl po kiekvieno šampūno naudojimo reikalingas labai stiprus kondicionierius arba gilaus poveikio kaukė. Priešingu atveju laikui bėgant plaukas, nors ir bus reikiamo atspalvio, tačiau pradės šiurkštėti, išsausės, praras gražią išvaizdą.

Suvokiu, jog tai ganėtinai pigus tokio tipo šampūnas, lyginant su rinkos kaina. Todėl kokybę ir kainą vertinu pakankamai gerai.

Reziumė. Norisi paminėti, jog šampūnas veikia - yra pakankamai geras sprendimas šviesintiems plaukams. Tačiau rekomenduoju kaskart po šampūno naudoti gilaus poveikio kondicionierių ar / ir stipraus poveikio maitinamąsias, atkuriamąsias plaukų kaukes.

Nors šampūnas neblogas, tačiau aš atvira pasiūlymams, ir norėčiau išgirsti, kokios firmos violetinį šampūną naudojate? Ar esate juo patenkintos?




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai