Turkiškos vilionės: PIELOR Hammam el Hana ''Egyptian White Musk'' kūno pienelis

''Rūpinkitės savo kūnu. Tai vienintelė vieta, kurioje privalote gyventi"

Kiekvieno kūno oda - labai individualus reikalas. Maniškė gi - linkusi labai greitai išsausėti ir pleiskanoti. Žinoma, tikriausiai odos pleiskanojimą, t.y. senų ląstelių pasišalinimą galima būtų pašalinti dažnesniu kūno šveitimu, tačiau sausai odai dažnas šveitimas nėra ta dovanėlė, kuria norisi ją "džiuginti". Nuo dažno šveitimo, oda tik dar labiau išsausėtų. 

Tad aš nuolatinėse gero, malonaus kvapo kūno losjono, balzamo ar pienelio paieškose.


Produktas: PIELOR "Hammam el Hana" argan therapy "Egyptian White Musk" kūno pienelis
Paskirtis: drėkinti ir maitinti odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: ilgai išliekantis odos drėkinimas ir švelnumas
Kaina*: tiksliai nepamenu, apie 20 Lt ( 5,80 € )
Kur galima įsigyti: pirkau prekybos tinklo "Maxima" kosmetikos skyriuje
Įvertinimas: 9 / 10

Ką žada gamintojas: Formulė, praturtinta aktyviai drėkinančiais augalų ekstraktais maitina odą ir palaiko drėgmės balansą visą dieną. Intensyvi priežiūra ir apsauga suteikia odai švytėjimo. Gėlių aromatas padeda pasijusti džiaugsmingai ir gyvybingai. 

Pirmiausia turiu prisipažinti - dauguma produktų į mano lentyną atkeliauja pirmiausia dėl akį patraukusios pakuotės.  Šio gaminio ruda (neįprasta, tiesa ?) pakuotė man dar stovint prie parduotuvės lentynos sukėlė geros kokybės produkto asociacijas. Patys geriausi, natūralios sudėties ir aukštos kokybės losjonai, pieneliai ir kitos priemonės pilstomos į rudos spalvos, dažniausiai stiklinius buteliukus, kad apsaugoti natūralius ingredientus nuo galimo žalingo saulės poveikio. Tad manau ir rudas pienelio buteliukas man sukėlė natūralaus, prabangaus produkto asociacijas. O dar tie melsvi rytietiški raštai ant etiketės, mmmm, - gundė ir viliojo imti ir neštis namo. Taip 400 ml pienelio atsidūrė vonios lentynoje... :)

Man labai patinka, kad produktas yra su dozatoriumi ir pompa - nereikia kas kartą kišti, galbūt ne visuomet švarių pirštų, į visą kremą ir taip paspartinti kremo gedimą. Pasiteisinimui pasakysiu - rankas plaunu dažnai, tačiau pašalinti 100% baterijų tikriausiai neįmanoma. Taigi, man patinka sprendimas su dozatoriumi ir pompa, bet iš kitos pusės, žinau, jog tokių produktų likučius būna labai sunku iškrapštyti iš pakuotės.

Produkto konsistencija iš esmės įprastinė, baltos spalvos, pienelio konsistencija, na galbūt vos vos tirštesnė ir nenubėga, kaip dažni pieneliai. Sakyčiau tarp tiršto pienelio ir skysto kremo tirštumo konsistencija.


Man labai svarbu, jog mano naudojamos kosmetikos priemonės turėtų malonų, man patinkantį kvapą. O kūno drėkikliams, kurių nenuplaunu, malonus kvapas yra dar svarbesnis aspektas.
Egiptietiškas Baltojo Muskuso kvapas turi žavų vilionių kvapą, kuris buvo naudojamas ištisus amžius. Anksčiau baltasis muskusas buvo naudojamas pritraukti priešingą lytį. Egyptian White Musk kvapas pasižymi švelnia gaiva ir šviežumo jausmu.
Iš pradžių man kvapas tikrai patiko. Tuo metu, dar priedo naudojau Baltojo Muskuso kvepalus iš The Body Shop. O ir pačio pienelio kvapas išsilaiko labai labai ilgai.
Tačiau per laiką kvapas man ėmė įkyrėti. Ėmė erzinti ir mano muskuso kvepalai. Nežinau, ar dėl to, kad keičiasi sezonas, ar tiesiog per ilgai vartojau šį kremą? Iš esmės baltojo muskuso kvapas niekada nebuvo tas, kurį žūt būt norisi užuosti ir turėti savo kolekcijoje. Tačiau ir nėra taip, jog negalėčiau jo pakęsti ar labai labai erzintų. Toks dviprasmis jausmas. Bet jokiu būdu neturiu teisės kaltinti šio pienelio dėl dabartinės savo uoslės būklės, todėl keliaujame toliau, gerai?

Sudėtis: Aqua (Water), Glycerin, Petrolatum, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Ceteareth-20, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Carbomer, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Tetrasodium EDTA, Argania Spinosa Kernel Oil, Citric Acid.


Absoliučiai jokių kabliukų nerandu pienelio poveikyje. Produktas pakankamai greitai įsigeria į odą ir  oda iš karto atrodo lygesnė, netgi sakyčiau skaistesnė, šviesesnė. Drėkinimo efektas jaučiamas taip pat iš karto. O jau po kelių kartų oda atrodo labiau pamaitinta. Super... vien dėl efekto galima rašyti pieneliui pačius aukščiausius balus. 😊

Žinoma, pienelis nėra pats pigiausias galimas gauti rinkoje, tačiau kainos ir kokybės santykis man visiškai įtiko. Per naudojimo laikotarpį mano oda nė karto nebuvo išsausėjusi, nepleiskanojo ir vizualiai nesimatė jokių sausos odos plotų, net ant tokių greitai sausėti linkusių vietų, kaip alkūnės ar keliai.

Reziumė. Puikus, geros kokybės produktas. Maitinantis ir drėkinantis net ir labiausiai išsausėjusią odą. Vieninteliai minusai - kvapas (ne visiems gali būti malonus) bei keletas kenksmingų ingredientų sudėtyje.

P.S. tiesa, niekur neužsiminiau, kodėl turkiškos vilionės? Iš esmės pavadinimą nulėmė du aspektai:
1. Gamintojas Turkija. Plius daili rytietiško stiliaus pakuotė.
2.  Vilionės? Hmm, mano vyras dievina mano odos švelnumą.... Maniau daugiau ir nereikia sakyti?




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai