APŽVALGA. Ombia kojų ir pėdų balzamas su medetkų aliejumi ir Capuacu sviestu

"Galvoje turite smegenis. Batuose pėdas. Jūs galite nukreipti save bet kokia kryptimi, kurią jūs pasirinksite. Jūs esate jūs. Ir jūs žinote, ką jūs žinote. Ir jūs esate tas, kuris nusprendžia, kur eiti..."
Dr. Seuss, Oh. The Places You'll Go!

Paprastai pavasarį moterys pradeda sportuoti, idant vasarą pasitiktų lieknesnės. Pavasarį moterys pradeda labiau rūpintis savo veido oda, kad vasarai atrodytų jaunesnės. Paprastai tik pavasarį susirūpinama pėdų būkle, kad vasarą būtų galima puikuotis dailiomis basutėmis ar kita atvira avalyne.

Aš manau, kad sportuoti, prižiūrėti ir rūpintis savimi reikia ištisus metus, kad pavasarį netektų sukti galvos dėl priaugtų kilogramų, papilkėjusio veido, nublukusios plaukų spalvos, netvarkingų nagų ir žinoma, sudiržusių, išsausėjusių kulnų ir pėdų.


Produktas: OMBIA kojų ir pėdų balzamas su medetkų aliejumi ir Capuacu  sviestu sausoms ir pavargusioms kojoms
Gamintojas: "MAXIM Markenprodukte" GmbH & Co. KG, Pulheim, Vokietija
Paskirtis: suteikti minkštumo ir elastingumo, saugoti nuo išsausėjimo
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač sausai odai
Labiausiai patiko: lengvas ir malonus pėdų jausmas po naudojimo
Tūris: 150 ml
Kaina*:  apie 8,00 Lt ( 2,32 €)
Kur galima įsigyti: vokiškų prekių parduotuvėse: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83A ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65;
internetinėse parduotuvėse: Moulin de la BeautePagaminta Vokietijoje
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: Aksominis Ombia pėdų balzamas su medetkų aliejumi ir "capuacu" sviestu ramina ir atpalaiduoja sausus ir pažeistas kojas ir pėdas. Vertingi gėlių, bambuko ir saldymedžio šaknų ekstraktai ir ištraukos suteikia kojoms minkštumo ir elastingumo. Lengvai vėsinantis balzamas apsaugo odą nuo išsausėjimo.
Naudojimas: Ryte ir vakare sukamaisiais judesiais įmasažuoti į odą. Tinka visiems odos tipams, ypač sausai. Ombia pėdų ir kojų balzamas iš karto užtikrina malonią savijautą. Siekiant optimalaus rezultato rekomenduojame prieš tai naudoti Ombia pėdų šveitiklį.
Patikrintas dermatologų.

Didžiulė balzamo pakuotė žalia, su pėdos ir akmenėlių intarpu. Dangtelis atsikemša, bet neatsisuka, labai sandariai užsidaro, tiesą sakant kartais netgi sunkoka atkimšti. Dangtelis yra apačioje, taigi produktas  nuolat paruoštas naudoti. Balzamo pakuotės plastikas pakankamai minkštas, todėl neturėtų kilti problemų naudojant paskutinius likučius.


Nuotraukoje balzamo konsistencija gali atrodyti tiršta, tačiau ji (kaip kremui) gerokai per skysta, vandeninga. Dėl šios priežasties nereikia papildomų pastangų tepant pėdas - balzamas labai lengvai pasiskirsto ant pėdos, netgi ant sausiausios odos lopinėlių.

Net neįsivaizduoju, ar kvapas man labai malonus. Na, malonus, tačiau nėra labai labai. Va, kaip kartais išlepina kvapnūs kūno ir rankų kremai, balzamai, aliejai ir kitos priemonės. 😊 Šiame balzame užuodžiu gėles ir sunkesnį prieskonį, jaučiasi ir sviestinis - aliejinis kvapas. Šitas kvapas mane atpalaiduoja ir nuramina taigi, jokiu būdu nevertinu šio aspekto prastai.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Calendula Officinalis Flower Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Menthyl Lactate, Allantoin, Glycine Soja Oil, Dimethicone, Sodium Stearoyl Glutamate, Carbomer, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Parfum, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Sorbitol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben.

Tyrinėjant produkto sudėtį po vieną ingredieną, pirmos sudėtinės dalys ne tik kad saugios, tačiau ir naudingos. Tik paskutinės sudėtinės dalys vidutinio saugumo ir keli - žalingi. Ramiau tik tai, kad pastarieji, būdami sudėties pabaigoje, procentaliai užima mažiausią dalį gaminio.


Poveikis. Po naudojimo oda tampa maloniai švelni ir sudrėkinta, kartu ir lygesnė, elastingesnė. Produktas šiek tiek vėsina pėdas, suteikdamas joms malonų atsipalaidavimo jausmą. Net labai išsausėjusių, dažnai pleiskanojančių mano blauzdų oda, tapo geresnės būklės, vizualiai nebesimato išsausėjimų ir niežėjimo, dirginimo jausmas sumažėjo.



Pėdų balzamą naudoju 2-3 kartus per savaitę vakare. Išsitepusi pėdas ir kojas, ant pėdų užmaunu medvilnines kojinaites ir keliauju miegoti. Taip balzamo efektyvumas padidėja, nei tiesiog ištepant kremu. Be to, efektas sustiprėja prieš tai nušveitus kojas pemzos akmenėliu arba specialiu šveitikliu.

REZIUMĖ. Didelė pakuotė, nedidelė kaina ir puikus poveikis. Naudojimo metu jaučiamas malonus atsipalaidavimo jausmas. Balzamas vertas dėmesio!




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai