#4/14 Lapkričio mėnesio baigti produktai

"Pabaigoje jūs pamatysite, kas tikra, o kas netikra ir kas rizikuotų viskuo tik dėl jūsų"

Dar vieno rudens mėnesio pabaiga ir kalendorinė žiemos pradžia... Šį kartą rašau apie lapkričio mėnesio baigtuosius produktus.


Šį mėnesį sunaudoti produktai - daugiausia smulkmenos, apie kurias nepasakojau. Esminius dalykus būtinai paminėsiu, bet išsiplėsti šį kartą paprasčiausiai neverta 😊 .

Kūno priežiūra

1. REXONA "Ultra Dry" Cotton purškiamas dezodorantas - antiperspirantas net ir baigus pakuotę paliko daug dvejonių. Man patiko sausumo jausmas, tačiau apsaugos dezodorantas teikė per mažą apsaugą.
VERDIKTAS: nebekartosiu

2. RUDY vonios ir dušo želė "I Freeddolosi", 500 ml. Negaliu pasakyti, kiek kainavo - tai dovana. Deja, man nepatiko dušo želė kvapas, tad sunaudojau kaip skystą rankų muilą. Pastebėjau, kad jis truputį sausina odą.
VERDIKTAS: nebekartosiu

Rankų ir veido priežiūra

3. PAMPERS drėgnos kūdikių servetėlės "Sensitive", 56 vnt. Kainavo 5,79 Lt.
Kartais drėgnas kūdikių servetėlės naudoju makiažui nuvalyti. Jos daug švelnesnės nei makiažui skirtos drėgnos servetėlės.
VERDIKTAS: labiau patinka Johnson's drėgnos servetėlės, tačiau ir šios neblogos

4. CREVIL rankų ir nagų balzamas su palmių pienu man labai patiko. Balzamas ne tik labai gerai drėkino, minkštino ir lygino, tačiau ir gydė smulkius pažeidimus, išsausėjimus, atstatė drėgmės balansą.
VERDIKTAS: mielai kartosiu

5. ALDO VANDINI veido kaukė "Hydrating" su hialurono rūgštimi ir ikrų ekstraktu. Pasikartosiu, labai nepatiko dozavimo būdas, nes kaukės vienam kartui paprasčiausiai per daug. O pats kaukės poveikis tikrai geras.
VERDIKTAS: kartotina

6. GRACJA medvilniniai lapeliai, 120 vnt. Kainavo 3,19 Lt
Tiesiog įprastiniai vatos diskeliai. Kaip ir įprasta tokio dydžio diskeliams, nuvalyti makiažui reikia
2-3 vnt.
VERDIKTAS: nebūtinai tokie pat, bet vatos diskeliai mano vonios kambaryje būtini

Saulės produktai

7. KOLASTYNA Laboratorium emulsija greitinanti degimą, 150 ml kainavo apie 17,90 Lt
Taigi, darydama generalinį valymą (spintelė po spintelės), atrandu produktų, kurie jau seniausiai turėjo būti išmesti. Ši, nuostabi emulsija jau nebetinkama vartoti. Pats produktas nuostabus - aš labai sunkiai įdegu saulėje - kartais visa diena ant kaitrios saulės paplūdimyje neduoda jokių rezultatų. Visi įdega, o aš nuolat būnu balta kaip sūris. :D Su šia emulsija per pusdienį įgaunu šiokį tokį atspalvį. Be to, produkte esantys taukmedžio sviestas ir vitaminas E saugo odą nuo išsausėjimo, ją drėkina.
VERDIKTAS: kitai vasarai pirksiu tokį pat produktą

Dekoratyvinė kosmetika

8. ESSENCE "Get Big Lashes" volume curl riečiantis blakstienų tušas puikus tušas kasdienai. Blakstienos buvo pastebimai ilgesnės, ryškesnės, tačiau trūko riečiamojo efekto.
VERDIKTAS: kartotinas

9. ORIFLAME biri pudra "Air Soft" perregima kaina 33,90 Lt, bet pirkau akcijos metu, mokėjau apie 28-29 Lt. Puiki pudra, labai lengvai padengia odą, yra nematoma ant veido ir ilgam užfiksuoja makiažą.
VERDIKTAS: mielai kartotina

10. ORIFLAME Visions Watercolor lūpų blizgesys "Rasperry Delight", 2,8 ml. Atrodo mokėjau apie 9,90 Lt. Lūpų blizgesys ilgokai pas mane užsigulėjo. Man nepatiko spalva, kuri yra ganėtinai skaidri, su raudonu, vos ant lūpų matomu atspalviu, nors pats buteliukas atrodo ryškiai raudonas. Antra, blizgesys turi per aštrų kvapą ir labai nemalonų skonį ant lūpų. Trečia, blizgesys yra ganėtinai lipnus. Ir galiausiai, jis brangokas.
VERDIKTAS: nekartotinas produktas

11. ESSENCE "Glossy Lipbalm" lūpų balzamas "Mint Drop" nepaisant geros kainos, balzamo efektas
mane nuvylė nėra vėsinamojo efekto, skonis sintetinis, ant lūpų išsilaiko per trumpai, nėra lūpų priežiūros efekto, prasta pigmentacija.
VERDIKTAS: nekartotinas.

Mėginiai

12. AVON "Luck" kvapniojo vandens mėginys. Platinamas nemokamai.
Kvapas labai patiko.
VERDIKTAS: kartotinas.

13. DZINTARS "Opera" Classic tualetinis vanduo. Mėginys platinamas nemokamai.
Kvapas neblogas, tačiau nepatiko vis kažkur užsiuodžiantis odekolono kvapas.
VERDIKTAS: nekartosiu.

14. AVON "Instinct. Forbidden" tualetinis vanduo. Mėginys platinamas nemokamai.
Kvapas patiko.
VERDIKTAS: galbūt įsigyčiau.

15. VELYM balinanti dantų pasta. Mėginys nemokamas.
Patiko labai švelnus valomasis efektas.
VERDIKTAS: jau įsigijau pilno dydžio pakuotę.

Kita

16. Rausva dušo kepurėlė. Kainos nepamenu, gal apie £ 2 (apie 8,80 Lt).
Kas keisčiausia, jog po pusmečio naudojimo, kepurėlė ėmė praleisti vandenį. Dušo kepurėlė man reikalinga, kad apsaugoti plaukus nuo jų sušlapimo duše, o jei ji nebėra atspari vandeniui, tuomet tampa paprasčiausiai nebereikalinga.
VERDIKTAS: reikia naujos dušo kepurėlės.

17. BOLSIUS kvepianti žvakė "Rožė". Kaina 12,99 Lt
Labai skaniai kvepianti žvakė.
Tiesa, būtent šiai žvakei pasibaigus išvalau stiklinį indą ir jį panaudoju lūpų blizgesiams, pieštukams ar kosmetiniams šepetėliams laikyti. :)
VERDIKTAS: tikrai nebloga kvapioji žvakė, kartotina.

18. HAND POURED CANDLE "Sakura" kvapni žvakė. Kaina apie 5,00 Lt
Labai lengvai ir gaiviai kvepianti, neerzinanti uoslės žvakė.
VERDIKTAS: kartotina.




Šiam kartui tiek, mielosios draugės.
Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai