LIRENE kūno balzamas "Golden Charm"

"Tai pats nuostabiausias laikas metuose <...> ir visi tau sako "Būk geros nuotaikos..."
Ištrauka iš Andy Williams dainos "It's the most wonderful time of the year"

Artėjant didžiausioms metų šventėms norisi išpuošti kiekvieną namų kampelį, žėrinčiomis lemputėmis išpuošti Kalėdų eglutę, įsileisti į namus Kalėdų dvasią...

Prieš šventes žmonės švyti iš džiaugsmo, gerumo, bendravimo su mylimiausiais. Meilė ir šiluma papuošia veidus šypsena ir suteikia magiško švytėjimo. O jei kartais to švytėjimo iš vidaus pritrūktų, Lirene siūlo kūną papuošti spindinčiomis aukso dulkėmis...


Produktas: LIRENE kūno balzamas "Golden Charm"
Gamintojas: Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris Lirene Dermoprogram. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkina, švelnina, suteikia aukso švytėjimo
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: nuostabus balzamo kvapas
Tūris: 200 ml
Kaina*: 19,90 Lt ( 5,76 €)
Kur galima įsigyti: kosmetikos parduotuvėse - aš pirkau Eurokos, mačiau ir didesnėse Maxima parduotuvių kosmetikos skyriuose, internetinėse parduotuvėse - Pigu.lt
Įvertinimas: 9,5+ / 10

Ką žada gamintojas: Pajusk kerintį ir magišką bei prabangų aukso dulkių spindesį ant odos. Temperamentingas balzamo kvapas pabrėš tavo moterišką grožį. sudėtyje yra aukso dumblių, kurie drėkina odą, skatina kolageno gamybą, padeda ilgiau išlaikyti odos jaunystę. Hialuronas atkuria odos stangrumą. Simondsijų aliejus maitina odą. Balzamas drėkina odą, suteikia jai šilko švelnumo ir žavingo aukso švytėjimo. Naudojimas- tepti švarią, sausą odą.
Tegul jūsų odą apgaubia stebuklingos aukso dulkės.


Balzamo pakuotė labai kalėdiška, patraukianti akį. Žaismingi žemės atspalvio žirneliai ant aukso spalvos pakuotės sukuria magiško, prabangaus gaminio įspūdį. Visgi, man labai nepatinka kūno balzamų ar kremų pakuotės, kurių dangtelis yra apačioje. Tubėlės formos pakuotę, kai dangtelis yra apačioje, labai nepatogu naudoti tuo atveju, kai vieno produkto paspaudimo nepakanka naudojimo metu: pakuotę reikia atidaryti, išspausti gaminio, uždaryti, tada vėl atidaryti, panaudoti, ir vėl uždaryti... Man tikrai nepatogu. Manyčiau tokią pakuotę patogu naudoti kai pakanka vieno gaminio paspaudimo, tačiau ji nėra tinkama kūno kremams ir balzamams.

Balzamo konsistencija labiau primena kremo konsistenciją. Balzamas paprastai būna tirštesnis. Šiuo atveju produktas skystesnis - jį labai lengva tolygiai paskirstyti ant odos. Visiškai neriebus, atvirkščiai, labai lengvas. Pats balzamas aukso spalvos su daugybe mažyčių tviskančių detalių.
Man pasirodė, kad produktas pakankamai greitai senka - naudojasi ne taip skalsiai, kaip norėtųsi, tačiau, kadangi man šio produkto reikia tik Kalėdiniam laikotarpiui, dėl to nejaučiu didelio diskomforto.


Žinau, kad kvapas neturėtų būti pagrindinis kūno balzamo vertinimo aspektas, bet, oho-ho, šio balzamo kvapas tiesiog dieviškas... Labai malonus, temperamentingas, moteriškas aromatas labiau primena kvepalus, nei kūno balzamą. Kremo naudojimo metu ne kartą sulaukiau klausimų, kokiais kvepalais šiuo metu kvepinuosi?
Kvapas ant odos išlieka labai ilgai... Kaip ir pernai prieš Kalėdas, taip ir šiemet, vis grįžtu į vonios kambarį ir vis atidarau šio balzamo pakuotę, vien tam, kad įkvėpčiau gaminio aromato. "Golden Charm" kvapas be abejonės, yra pats geriausias kosmetikos kvapas, kokį teko užuosti mano uoslei.

Sudėtis: Aqua (Water), Glycerin, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, PEG-10 Olive Glycerides, Glyceryl Polyacrylate, Synthetic Fluorphlogopite, Caprylic / Capric Triglyceride, Ethylhexylglycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Laminaria Ochroleuca Extract, PEG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides).

Kūno balzamas savo sudėtyje turi aukso dumblių, kurie drėkina ir atkuria odos stangrumą, hialuronas drėkina, simondsijų aliejus maitina odą. Sudėtyje esantis glicerinas drėkina odą, skatina ląstelių atsinaujinimą. Tokiu pačiu poveikiu pasižymi ir dekano/ oktano trigliceridai. Visgi, sudėtyje esančios žalingos - pavojingos medžiagos gali alergizuoti odą, sukelti dermatitą bei neigiamai veikti endokrininę sistemą.


Poveikis. Balzamas, nebūdamas riebus ir kiek skystesnės konsistencijos, labai greitai įsigeria į kūno odą. Vien dėl konsistencijos, man norisi sakyti kremas :) , iš karto suteikė mano odai švelnumo ir drėgnesnės odos pojūtį. Aukso spalvos dalelės tolygiai pasiskirstė ant odos ir suteikė subtilaus švytėjimo. Ypatingai gražiai oda atrodo vakarėlyje ar prie vis kitokio apšvietimo. Apskritai, labai ryškioje šviesoje auksinės dalelės yra praktiškai nematomos, bet kai pajudinama viena ar kita kūno dalis ir ji pagauna šviesos spindulį, - ten esančios balzamo dalelės suspindi visu savo gražumu.
Reikia paminėti, kad dažnai tokio pobūdžio kremai nuvilia - blizgios dalelės lieka ant drabužių, netolygiai nusitrina arba nubyra. Su šiuo balzamu neteko patirti nieko panašaus.

Po kelių naudojimų pastebėjau, kad viso kūno oda tapo lygesnė, minkštesnė ir švelnesnė. Ir naudojimo metu neišsausėjo (jei atidžiai skaitote mano tinklaraštį, žinote, jog turiu sausą kūno odą, ir ypatingai sausėja mano rankos bei kojos), vizualiai atrodė drėgna ir subtiliai vos matomo skaistesnio atspalvio.

Neišsigąskite, balzamas ant kūno taip neatrodo. Čia galutinai nepaskirstytas produktas. Sufokusuoti tolygiai padengtą balzamą fotoaparatu (bent jau mano :) ) praktiškai neįmanoma. 

Balzamo kaina 19,90 Lt - tokio tipo produktui kaina tikrai gera. Be abejo, pridėjus kremo poveikį kūnui, malonų kvapą ir ilgai išliekantį kūno blizgesį, balzamas vertas dėmesio.

REZIUMĖ. Nepaisant keletos trūkumų (nelabai gera sudėtis, nepatogi pakuotė), privalumai ženkliai atsveria kūno balzamą į "labai patiko" pusę. Šį produktą naudoju jau antrus metus, prieš Kalėdas bei Naujuosius metus. Ieškančioms to stebuklingo švytėjimo, siūlau pačioms išmėginti. Garantuoju, efektas bei nepaprastai malonus, ilgai išliekantis kvapas paliks neišdildomą įspūdį...




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai