REBEL "Smokey Eyes" akių šešėlių paletė

Akys - sielos veidrodis

Sveikos, mielosios,
Šiandieną noriu su jumis pasidalinti šiuo metu dažniausiai naudojama akių šešėlių palete.
Kartais nelabai svarbu pirkinio kaina, kompanijos vardas ar labai geras produktas. Pasitaiko įsigyti tiesiog labai patinkančių spalvų derinio paletę.

Tiesą pasakius, jei ne labai gražios spalvos, tikriausiai šis gaminys jau seniausiai būtų atsidūręs nenaudojamų priemonių stalčiuje arba šiukšlinėje. Tačiau, žemiški natūralūs atspalviai puikiai tinka kasdieniam makiažui sukurti.

Be to, prisipažinsiu, visad vengiau šiltų atspalvių kosmetikos. Paprasčiausiai šalti atspalviai geriau dera su mano odos spalva. Bet man patinka, kaip šilti rudi šios paletės tonai atrodo ant mano vokų - kiek neįprasta, bet gražu (ypač "Harmony" ir "Pyramid").


Produktas: REBEL Smokey Eyes akių šešėlių paletė
Paskirtis: dekoratyvinė
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai gražūs paletės atspalviai
Tūris: gramais pasakyti negaliu, bet paletę sudaro 16 vnt. skirtingų atspalvių šešėlių
Kaina*:  apie £15,00 ( apie 65,90 Lt / 19,09 €)
Kur galima įsigyti: pirkau Anglijoje, Wilkinson parduotuvėje. Lietuvoje neprekiaujama
Įvertinimas: 8 / 10


"Smokey Eyes" šešėlių paletė buvo supakuota į dailią kartoninę pakuotę, kuri labai priminė knygą - atveri, o viduje įdėtas plastikinis įdėklas, su akių šešėliais, akių pieštuku ir akių šešėlių aplikatoriumi. Deja, dėžutę netyčia sulaužiau ir senokai išmečiau todėl negaliu jums pateikti pilnos informacijos ir žinoma, negaliu parodyti, kaip gražiai ir kokybiškai ji atrodė.

Atvertus pakuotę produktas buvo dešinėje, o va kairėje buvo pateikti paveikslėliai, kaip susikurti padūmavusių akių makiažą. Čia nurodyta:
  • Šešėlius nr.1 dengti po antakiu
  • Šešėliais nr.2 padengti didžiąją dalį voko nuo arčiau nosies esančio akies kampučio
  • Šešėliai nr.3 skirti akies viduryje, ties vyzdžiu, taip pat daliniam šešėlių suliejimui
  • Šėšėliai nr.4 tamsiausi, skirti akies kampučiams ir voko linijai tarp voko ir antakio.
Šešėliai papildomai buvo apsaugoti plastikiniu dangteliu, kuris atkartoja kiekvieno atspalvio lizdo formą.

Viršutinė akių šešėlių linija - pilki atspalviai

Antroji šešėlių linija - šaltesni rudi tonai

Trečioji akių šešėlių linija - šiltesni rudi atspalviai

Paskutinė, ketvirtoji akių šešėlių linija skirta spalvotam dūminiam makiažui - violetiniai - melsvi atspalviai

Pati šešėlių konsistencija daugiau matinė, tačiau visi jie turi blizgias daleles savo sudėtyje. Dažant vokus viena spalva sukuriamas paprastas kasdienis makiažas, maišant vienos linijos spalvas, galima sukurti ryškesnį vakarinį, kad ir dūminį akių makiažą.

Atspalviai ant baltos spalvos. Ant skirtingos odos atspalvių kiekviena spalva atrodo vis kitaip.

Akių šešėliai neturi visiškai jokio kvapo. Dažniausiai tokios priemonės turi silpną mica arba pudros kvapą. Mano nuomone pats baisiausias dalykas, kai dekoratyvinė kosmetika dvelkia pasenusios kosmetikos priemonių kvapu, tad bekvapiai dažai man šauniausias dalykas.

Kadangi, kaip minėjau, šešėlių viršutinės pakuotės, dėžutės, nebeturiu - negaliu jums pateikti ir produkto sudėtinių dalių.

Taip ant odos atrodo visi šešėlių paletės atspalviai

Poveikis. Šešėlių paletę dažniausiai naudoju pavienėmis spalvomis kasdieniniam makiažui, tačiau kartas nuo karto bandau pasidažyti įvairiau panaudodama visas vienos linijos spalvas.
Kiekviena linija puikiai dera tarpusavyje, o kartais atrodo, kad tamsesnės linijos spalvos paprasčiausiai užgožia šviesesnes.

Šešėliai tikrai nėra labai profesionalūs - tiesą sakant išlaikymas, padengimas ir konsistencija man kiek primena Essence ar Catrice firmų akių šešėlių produktus. Nepakitusi spalva ant akių išsilaiko apie 5 valandas (nenaudojant akių šešėlių pagrindo). Su pagrindu, priklausomai nuo jo kokybės, išlaikymą galima prailginti dar kelioms valandoms.

Mane šiek tiek erzina, kad blizgios šešėlių dalelės nubyra po akimis, ant skruosto viršaus. Tad nuolat norisi pasivalyti paakius. Vis pagalvoju, gal išviso nereikėjo dėti blizgių dalelių ir sukurti paprasčiausius matinius šešėlius?

Pilki atspalviai 

Ir man nelabai patinka trys iš keturių pirmo numerio šešėlių - "Frost", "Dream" ir "Lily". Visų pirma jų pigmentacija prasta, labai sunkiai dengiasi ant voko. Šios spalvos turi pernelyg daug blizgių detalių, kad naudoti virš akies voko, žemiau antakio. Be to, spalvos pernelyg šviesios, kad įsilietų į bendrą linijos vaizdą.

Visos šviesios spalvos labai sunkiai dengiasi, ir deja, beveik visos spalvos sunkai maišosi tarpusavyje, tad kuriant padūmavusių akių makiažą su šia palete tenka gerokai pavargti.


Tad aš šią paletę įpratau naudoti tiesiog pavienėmis spalvomis arba daugiausiai dvi spalvas vienu metu. Taip lengviau. Ir, jei įdomu, galiu pasakyti, jog pačios mėgstamiausios - visos Nr. 3. spalvos, idealiai tinkančios mano veido tonui kasdienai, pastaruoju metu ypač dažnai naudoju "Rustic".

Man patinka akių šešėliai, kurie turi savo vardus... Paskaičius spalvinius kodus ar pamačius bet kokios dekoratyvinės kosmetikos atspalvius be vardų, hmm... sakyčiau keistas jausmas apima: "kas čia per cheminiai kodai?" arba "vargšiukai šešėliai, bevardžiai"... Šiuo atveju:

  • Šerkšnas
  • Mėnulio akmuo
  • Audra
  • Saulėlydis arba Užtemimas
  • Svajonė
  • Harmonija
  • Netašytas akmuo
  • Moka (kavutė žinoma :) )
  • Lobis
  • Karamelė
  • Piramidė
  • Kakava
  • Lelija
  • Žiedas (gėlės žiedas)
  • Tamsus
  • Karališkas
Kiekvienas iš šių pavadinimų kelia tam tikras asociacijas tiesa? Ir tai, man atrodo žavu...




Ačiū, kad skaitote.
Gražios dienos,
Jūsų, Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai