SINCERO nagų lakas "Let's Dance" D3

Kad būtumėte spindinčia žvaigžde, turite suspindėti savo paties šviesa...

2014 -ieji metai skaičiuoja paskutines valandas...
Linkiu jums mielosios mano draugės ateinančiais metais daugiau laiko skirti artimiausiems žmonėms ir šiltam bendravimui ir nepamiršti nugriebti valandėlės savo palepinimui.

Kai Senųjų Metų palydėtuvėms pasiruošta: maistas lėkštėse, šampanas vėsta šaldytuve, namai paruošti sutikti draugus, skirkite kelias minutes sau - dailiam manikiūrui, gražiam makiažui ir tai dailiai šilko suknelei.

Būkite nuostabi...


Produktas: SINERO nagų lakas "Let's dance" D3
Gamintojas: "Coop Bergerac NC". Prancūzija
Paskirtis: papuošti nagučius
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: žaižaruojančių nagų efektas
Tūris: 8 ml
Kaina*: 7,99 Lt ( 2,31 €)
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose. Aš pirkau MAXIMA parduotuvėje. Galima rasti ir nternetinėse parduotuvėse, pavyzdžiui, Asorti
Įvertinimas: 10+ / 10

Ką žada gamintojas: gamintojas nepateikia jokios informacijos apie gaminį

Galima rinktis iš šių atspalvių:
  • D 1
  • D 2
  • D 3
  • D 5
  • D 6
  • D 7
  • D 13
  • D 17
Pavienės nuotraukos skolintos iš interneto. Bet galutinė nuotrauka su visais galimais pasirinkimais pagaminta asmeniškai mano.

Pakuotė. Nagų lako buteliukas apvalus, neturi jokių aštrių kampų, užsukamas metalo imitacijos dangteliu. Šepetėlis nedidelis, mažesnis už vidutinį, labai patogus paimti nagų lako blizgučius.

Nagų lako konsistencija vidutinio tirštumo. Apskritai produktas - skaidrus lakas su daugybę stambokų, taisyklingos formos šešiakampių detalių ir labai smulkių, taškelio dydžio blizgučių. Visos blizgios detalės savo faktūra primena kalėdinių blizgučių faktūrą. Nagų lake esančios blizgios detalės yra sidabrinės (metalo) spalvos ir rožinės (fuksija) spalvos.


Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATENITROCELLULOSEACETYLTRIBUTYL CITRATE, PHTHALIC ANHYDRIDDE / TRIMELLITIC ANHYDRIDE / GLYCOLS COPOLYMERISOPROPYL ALCOHOL, SILICAN-BUTYL ALCOHOLACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, ADIPIC ACID/ FUMARIC ACID / PHTHALIC ACID/ TRICYCLODECANE COPOLYMER, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, MICA, POLYMETH METHACRYLATE, ISOBUTHYLPHENOXY EPOXY RESIN, POLYURETHANE-11, ETHYLCELLULOSE, STYRENE / ACRYLATES COPOLYMER, POLYVINYL BUTYRAL, CITRIC ACIDTIN OXIDE, TALC, CI 15850, CI 15880, CI 19140, CI 42090, CI 77000, CI 77266, CI 77491, CI 77499, CI 77510, CI 77742, CI 77891.

Poveikis. Nagų lakas tikrai lengvai dengiasi ant nagų plokštelės, tačiau norėdama paskirstyti bligučius taip, kaip noriu, turiu juos "gaudyti" iš nagų lako buteliuko ir šepetėliu uždėti ant nago plokštelės. Iš kitos pusės, sugadinti manikiūro išvaizdą sunku, tikriausiai, kaip ir su visais blizgių detalių turinčiais nagų lakais. Tereikia uždėti nusitrynusią vietą papildomu nagų laku.


Natūralus apšvietimas.
Kairėje esančios rankos nagai nulakuoti vienu sluoksniu.
Dešinėje - du sluoksniai, gaudant blizgias detales.

Nagų lakas džiūsta labai greitai, iš tiesų dar greičiau nei Gabriella Salvete "Stars Enamel" nagų lakas. Tiesa, lyginant su pastaruoju, šio nagų lako reikia bent dviejų sluoksnių, kitaip jis ant skaidraus pagrindo atrodo prastai.

Arba galima vieną sluoksnį "Let's Dance" nagų lako padengti ant spalvoto nagų lako, taip išgaunant spalvos + blizgučių efektą.

Natūralus apšvietimas.
Šioje nuotraukoje aiškiau matomas galutinio efekto blizgesys ant nagučių.

Nors ir turi blizgių detalių, bet jos yra taisyklingo šešiakampio formos ir plokščios, todėl gerai priglunda viena prie kitos ir praktiškai nesijaučia lako grubumo. O visiškai jį eliminuoti galima užtepus viršutiniu nagų laku.

Dirbtinis apšvietimas

Nagų lakas ant nagų plokštelės išsilaiko labai ilgai - nenaudojant viršutinio nagų lako, ant mano nagų išlieka 8-14 dienų. Tiesa, kai kur gali kiek nusilupti galiukai, tačiau per pirmas 7 dienas nepastebėjau jokių atsilaupusių galiukų.

Apskritai, susidarė nuomonė, jog nagai greičiau nuaugs, nei nagų lakas atsilups nuo nago. Šaunu, ar ne?




Tačiau tačiau, pašalinti šį nagų laką beproto sunku. Lyginant su kitais mano bandytais lakais su bligučiais, šį pašalinti tikrai sunkiausia, nes plokščios formos blizgučiai taip gerai prilimpa prie nago, kad reikia papildomai gremti ir bandyti mechaniškai šalinti, arba mirkyti nagus nagų lako valiklyje.


REZIUMĖ. Nagų lakas "Let's Dance" sukuria nepaprastai gražų šventinio laikotarpio manikiūrą. Iš ties nuotraukos negali perteikti, kaip dailiai nagai žvilga nuo skirtingos šviesos žybsnio... Pridėkite labai ilgą manikiūro išlaikymą ir gausite tobulą nagų laką. Be abejonės, rekomenduoju nagų laką "Let's Dance" išbandyti pačioms 😉





Smagių Naujų metų sutiktuvių, mielosios

Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Ačiū už apžvalgą, reikės išbandyti :) Jums taip pat gražių Naujųjų metų :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą