EOS švelnumo suteikiantys lūpų balzamai: "Strawberry Sorbet" ir "Honeysuckle Honeydrew": apžvalga

"Išlikite ramios ir nešiokitės su savimi eos lūpų balzamą"

Eos lūpų balzamai jau senokai drebina grožio pasaulį savo populiarumu. Spalvingos balzamo pakuotės šmėkščioja pasaulinio garso žvaigždžių nuotraukose, dominuoja grožio apžvalgininkių įrašuose, video apžvalgose, pirkinių sąrašuose.

Apskritai, didžiulės skonių kolekcijos merginų namuose man visad atrodė kažkokia maniškos beprotybės forma. Na kaip galima kolekcionuoti kažkokias grožio priemonės? Kad ir kaip būčiau išprotėjusi dėl kosmetikos, bet didžiulės lūpų balzamo (ir bet kokios kitos kosmetikos kolekcijos) man mažų mažiausiai keista. Ar gali būti lūpų balzamas toks geras, kad jį reiktų kaupti kolekcijomis? Bandau...

Lūpų balzamai kurie primena vaikiškus žaisliukus. Lūpų balzamų pakuotės, kurios primena mažus spalvotus kiaušinius. Iš ties, balzamo pakuotė savo neįprastumu patraukia akį ir žinoma, man būtinai reikėjo išbandyti.




EOS lūpų balzamas "Strawberry Sorbert"

Produktas: EOS lūpų balzamas "Straweberry Sorbert" - braškinis šerbetas
Gamintojas: "eos Products, LLS". New York, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: švelninti ir drėkinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: poveikis
Tūris: 7,09 g (0,25 oz.)
Kaina*: 5,79 € (20,00 Lt)
Kur galima įsigyti: facebook puslapyje Eos evoliution of smooth/LIETUVOJE; arba internetinėje svetainėje Kosmetinė. Originali angliško turinio svetainė Eos evoliution of smooth ČIA
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: Palepinkite savo lūpas su lūpų balzamu, kuris yra skanus ir atgaivinantis tarsi desertas, kuriam neįmanoma atsispirti.

Eos lūpų balzamas Strawberry Soret yra 95% organinės kilmės ir 100% natūralūs. Neturi sudėtyje parabenų ir be petrolatų (naftos produktų). Antioksidantais, vitaminu E, taukmedžio sviestu, jojobbos aliejumi praturtintas eos balzamas suteikia lūpoms drėgmės, minkštumo ir nepaprasto švelnumo.
  • ilgai trunkantis lūpų drėgnumas
  • taukmedžio sviestas ir vitaminas E
  • produktas suteikiantis minkštumą, nematomas ant lūpų
  • tiksliai padengiamas ant lūpų
  • užsukamas dangtelis
  • be gluteinų
  • be parabenų
  • be petrolatų
  • be pftalatų
  • 0,25 oz (7,09 g)


Sudėtis: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Beeswax/Cera Alba (Cire D'abeille)*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Natural Flavor (Aroma), Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract*, Limonene**, Linalool**.
*Organic.
**Component of Natural Flavor.
Certified Organic by Oregon Tilth.

Skonis ir kvapas. Strawberry Sorbet balzamas gana saldaus skonio balzamas, malonaus kvapo. Man, visiškai nevartojančiai cukraus, balzamas ant lūpų yra per saldus, tačiau be abejonės, tai vienas maloniausių skonių ant lūpų, kuriuos teko išbandyti.
Negaliu 100% tvirtinti, kad kvapas ar skonis braškinis, šiuo atveju braškių tikrai pritrūko...

EOS lūpų balzamas "Honeysuckle Honeydrew"

Produktas: EOS lūpų balzamas "Honeysuckle Honeydrew" - melionai
Gamintojas: "eos Products, LLS". New York, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: švelninti ir drėkinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: poveikis ir skonis
Tūris: 7,09 g (0,25 oz.)
Kaina*: 5,79 € (20,00 Lt)
Kur galima įsigyti: facebook puslapyje Eos evoliution of smooth/LIETUVOJE; arba internetinėje svetainėje Kosmetinė. Originali angliško turinio svetainė Eos evoliution of smooth ČIA
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: Palepinkite savo lūpas su neatsispiriamu šviežaus meliono skoniu ir drėgme, kuri išlaiko jūsų lūpas minkštas ir švelnias visą dieną.
Eos lūpų balzamas Strawberry Soret yra 95% organinės kilmės ir 100% natūralūs. Neturi sudėtyje parabenų ir be petrolatų (naftos produktų). Antioksidantais, vitaminu E, taukmedžio sviestu, jojobbos aliejumi praturtintas eos balzamas suteikia lūpoms drėgmės, minkštumo ir nepaprasto švelnumo.
  • ilgai trunkantis lūpų drėgnumas
  • taukmedžio sviestas ir vitaminas E
  • produktas suteikiantis minkštumą, nematomas ant lūpų
  • tiksliai padengiamas ant lūpų
  • užsukamas dangtelis
  • be gluteinų
  • be parabenų
  • be petrolatų
  • be pftalatų
  • 0,25 oz (7,09 g)


Sudėtis: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Beeswax/Cera Alba (Cire D'abeille)*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Natural Flavor (Aroma), Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Tocopherol, Cucumis Melo (Honeydew Melon) Seed Extract*, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract*, Limonene**, Linalool**.
*Organic.
**Component of Natural Flavor.
Certified Organic by Oregon Tilth.

Kvapas ir skonis. Jei braškinio skonio Eos balzame man trūksta braškių, tai melioniniame melionų tikrai netrūksta - aiškiai tiek užuodžiu, tiek ragauju tarsi tikrą geltonąjį melioną. Tačiau šiuo atveju balzamas dar saldesnis nei Strawberry Sorbet Eos...


Poveikis. Lūpų balzamas puikiai drėkina lūpas. Visgi, esant minusinei temperatūrai to drėkinimo man norisi daugiau. Tačiau, ruduo, pavasaris ir vasara - puikus metas šiam lūpų balzamui (na kodėl gi aš aprašau grožio priemonę pačiu netinkamiausiu laiku?). Skirtingi balzamo kvapai leidžia pasinerti į skirtingų  vaisinių kvapų jūrą, tačiau skonis ant lūpų man pernelyg saldus... Hmm, matomai aš priklausau tai nedideliai populiacijos daliai, kuriai cukrus nebūtinas. 😁 Tad vertindama tai, kad produktai labai saldūs, man nesitiki, kad balzame papildomai nebuvo naudota cukraus, saldiklių, sirupo ar kitų saldžių pakaitalų skoniui pagerinti.

Ant lūpų balzamas pasidengia plonyčiu sluoksniu ir suteikia nepaprasto lengvumo. Jei balzamas būtų beskonis, tikriausiai net nesijaustų, kad ant lūpų kažkas užtepta.

Norisi dar kartą pabrėžti tikrai gerą balzamų sudėtį - eos'iukas pilnas natūralių aliejų (jojobos, kokosų, alyvuogių) ir vaisių ekstraktų, su natūraliais antioksidantais, vitaminais, taigi EOS švelnina, drėkina lūpų odą. Tačiau kartu reiktų atsargiai vertinti aštrius kvapiklius (Linalool ir aroma), kurie, neva gauti iš natūralių skonių, vigi nemanau, kad tai sumažina galimą neigiamą ingrediento įtaką organizmui.
Nepaisant to, pripažįstu, jog Eos sudėtis daug kartų geresnė, nei bet kokio, iki šiol bandyto lūpų balzamo. 😊


Kaina.
Europoje ir Lietuvoje Eos balzamo kaina aukšoka - svyruoja nuo 5,80 - 6,67 € už vienetą ( 20-25 Lt). Tuo tarpu JAV gyventojai džiaugiasi $ 3,29 (apie 9,46 Lt / 2,74  €) kaina. Vertinant kainą reikia nepamiršti eos produktų įveiktą atstumą iš Jungtinių Amerikos Valstijų iki Lietuvos bei skaičiuoti muito mokesčius :)
Taip pat EOS balzamų galima nusipirkti ir ebay elektroninėje parduotuvėje, tačiau žinant, kokiu mastu gaminami populiariojo balzamo padirbinių, siūlyčiau ramia širdimi pirkti iš patikimų šaltinių, nerizikuojant įsigyti prastos kokybės produktą.

REZIUMĖ. Man labai patinka EOS balzamai ir patinka absoliučiai viskuo: miela, žaisminga pakuote; skaniais (nors ir šiek tiek per saldžiais) kvapais ir skoniais; gera sudėtimi. Žinoma, kiek kliūva balzamo kaina, tačiau produktas to vertas.
Tiesa, niekaip neįsivaizduoju savęs, renkančios didžiules šio balzamo kolekcijas ar tarsi išprotėjusios perkančios ir pildančios kosmetikos sandėliuką lūpų priemonėmis. Manau, kad tai savotiškas pamišimas: sutelkti visą savo energiją tokiam neprasmingam darbui kaip kosmetikos kolekcijos kaupimas. Nelabai suprantu kokie apskritai kaupimo tikslai: pasidžiaugti daiktu vienumoje ar pasirodyti kiek turima viešai? Nė vienas iš atvejų man neatrodo rimta priežastimi.
EOS balzamai man patinka ir nors nežadu jų kolekcionuoti, bet turėti vieną ar dvi balzamo pakuotes kosmetinėje planuoju...

Ar jau turėjote progos išbandyti Eos balzamus? Kokia jūsų nuomonė?




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Labai mielas balzamas. Bandžiau braškių šerbetą. Ir man truputį per saldus... Bet geras. :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Džiaugiuosi, kad nuomonės sutampa. EOS tikrai verti dėmesio :)
      Ieškant mažiau saldaus, tikriausiai reiktų rinktis citrusinių vaisių skonio (citrinų, mandarinų ar greipfrutų) :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą