ESSENCE tvirtinamoji kompaktinė pudra "all about matt!: apžvalga

Vienas populiariausių Essence kosmetikos gaminių - baltos spalvos fiksuojamoji kompaktinė pudra all about matt! sulaukusi gerų vertininimų tiek iš video blogerių, tiek tinklaraščių autorių.

Visiems reikia šiek tiek matiškumo

Dar vienas šio mėnesio įrašas dedikuotas kompaktinei pudrai. Noriu iš karto pradėti nuo to, jog Essence pudra yra kiek kitokia, nei kitos pudros, - ji nesuteikia odai atspalvio. Balta pudra skirta suteikti veido odai matinę spalvą ir užbaigti veido makiažą.




Produktas: ESSENCE tvirtinamoji (fiksuojamoji) kompaktinė pudra "all about matt!"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: užfiksuoti makiažą, sulieti spalvas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: suteiktas matinės odos efektas
Tūris: 8 g (0.28 oz)
Kaina*: 3,41 € (11,79 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos parduotuvėse
Įvertinimas: 9/ 10

Ką žada gamintojas: tai ideali priemonė kompaktinių pudrų gerbėjoms! kompaktinė pudra gali būti naudojama ant makiažo pagrindo, siekiant sutvirtinti makiažą ir suteikti matinės odos efektą. matinė, natūrali ir lygi veido oda. tobula priemonė besiruošiant į vakarėlį ar į pasilinksminimą su draugėmis!

Ypatingai lyginti fiksuojanti kompaktinė veido pudra skirta matiniam ir natūraliam makiažui visai dienai. Padeda sumaišyti skaistalų ir makiažo pagrindo spalvas. Naudojama kaip užbaigimo priemonė užfiksuoja makiažą. Visiems odos tipams.


Pudros pakuotė, visai tokia pati, kaip ir daugelio Essence kompaktinių pudrų pakuočių - skaidraus plastiko apvali dėžutė su dugne priklijuotu metaliniu lizdu, skirtu produktui sudėti. Pudros pakuotės dantelis taip pat skaidrus, pakankamai sandariai užsidaro, tik per laiką kiek padyla plastiko detalės ir pakuotės tamprumas sumažėja, turiu galvoje, jog pakuotė lengviau atsidarinėja ir užsidarinėja.
Būdama kompaktiška, pakuotė puikiai tiks įsimesti į rankinę ir esant reikalui atnaujinti veido makiažą dienos eigoje.

Kvapas. Jokio produkto kvapo nėra, na, bent jau aš neužuodžiu.

Konsistencija. Kompaktinė pudra sudaryta iš baltų suspaustos formos miltelių, kurie ant veido perkeliami šepetėlio pagalba.


Sudėtis: TALC, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SAPPHIRE POWDER, AQUA (WATER), MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL.


Poveikis. Pirmą kartą panaudojusi priemonę, apžiūrėjau savo veidą iš arčiau ir pastebėjau baltą, tarsi miltais nuteptą veido odą... Tuo kartu galvojau, kad ši priemonė tikrai ne mano odos tipui. Tačiau iš esmės tos miltuotos išvaizdos nėra, nes pudros likučiai gražiai sulieja ir išlygina odą, ji tampa švelnesnė (tačiau liesti veido nerekomenduoju, kitaip sutrumpinsite produkto išlaikymą ant veido). Man reikėjo tik pašalinti pudros perteklių ir oda atrodė gerai tiek iš arti, tiek iš toliau. Taip pat nepamiršti produktą naudoti saikingais kiekiais. Kompaktinė pudra yra visiškai paprasta priemonė, kuri suteikia matinę veido išvaizdą ir sutvirtina makiažą. 

Aš niekada neturėjau blizgančios, riebios ar mišrios veido odos, tačiau turėjau keletą makiažo pagrindų, kurios veidui suteikdavo nenatūralų spindesį. Tokioms priemonėms užmaskuoti ir paslėpti jų suteiktą veido blizgesį, puikiai tinka ši pudra, kuri nepakitusi ant mano sausos odos išsilaiko beveik visą ilgą dieną.

Be to, turėdama netinkamo atspalvio Lumene BB kremą, kuris man gerokai per tamsus, galiu tik pagirti Essence all about matt! pudros poveikį: produktas pašviesina veido spalvą ir makiažas atrodo tinkamo, mano gymiui, tamsumo. Man atrodo, jog pudra patekusi ant veido prisitaiko prie odos atspalvio, suteikdama jai geriausią rezultatą.


REZIUMĖ. Geros kainos kompaktinė fiksuojamoji pudra ne tik sutvirtina makiažą ir padaro odą matinio atspalvio, tačiau turi ir visai neblogą ingredientų sąrašą, tad tiks jautresnei odai. Nedidelė produkto kaina didžiulis privalumas. Manau, kad kompaktinė pudra buvo sukurta jaunai, paauglių odai, tačiau ji puikiai ir vyresnėms.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Ši pudra patiko ir man: gera kaina, nebloga sudėtis, matizuoja, užtvirtina makiažą, o jeigu tiesiog naudojama viena - šiek tiek paslepia veido raudonį, sulygina odos spalvą.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą