LABELL sausos ir jautrios odos veido tonikas: apžvalga


Pamenate, rašiau apie LABELL akių makiažo valiklį, kuris mane nuvylė? Šiandieną trumpai pasakoju apie tos pačios kompanijos veido toniką.


Gyvenimas susideda iš daugybės mažų atradimų ir keletos didelių nusivylimų.

Kartu su nusivylimą sukėlusiu akių makiažo valikliu, į mano namus atkeliavo ir tos pačios kompanijos veido odos tonikas - losjonas. Labell prekinis ženklas atstovauja pigios kosmetikos grupei. Atrodo, jog gamintojai net neinvestuoja į reklamą, kadangi informacijos apie Labell gaminius nėra, arba praktiškai nėra...




Produktas: LABELL sausos ir jautrios veido tonikas - losjonas
Gamintojas: "Itermarche"Prancūzija
Paskirtis: pašalinti likusius nešvarumus, tonizuoti veido odą
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai
Labiausiai patiko: švelnus gaivinamasis toniko efektas
Tūris: 250 ml
Kaina*: 1,73 € (5,99 Lt)
Kur galima įsigyti: prekybos tinklo Maxima kosmetikos skyriuje
Įvertinimas: 7,5-8 / 10

Ką žada gamintojas: jokios informacijos gamintojas nepateikia


Rausvos formos apvalaus buteliuko pakuotė platėja link dugno. Buteliukas ant viršaus turi pompą, kuri užsukama ant buteliuko, tad esant reikalui galima atsukti. Nors mano nuomone, skystiems kosmetikos gaminiams nėra būtinybės atsukti pakuotę. Pakuotė man visai patiko - neperkrauta informacija, nėra akį rėžiančių intarpų, tačiau Labell pakuotėms labai trūksta informacijos anglų ar lietuvių kalba, pavyzdžiui, gaminio privalumų.

Taip pat man nelabai patiko gaminio pompa, kuri turėtų padėti paskirstyti produktą. Pasinaudojus pompa, gaminys yra stiproka srove švirkščiamas tiesiai. Norint gaminio pataikyti ant vatos diskelio, reikia juo uždengti pompos angą, o dar geriau sulenkti vatos diskelį per pusę, kad jis sudarytų 90 laipsnių kampą.

Be to, pompa yra labai nesandari. Papurčius buteliuką ne tik vertikaliai, tačiau pakanka ir horizontaliai, pro pompą taškosi ir išsilieja losjonas. Patikrinau, buteliukas buvo pilnai užsuktas ir pompa pasukta ant pozicijos "STOP" (kita pozicija "OPEN"), todėl tokių pakuotės triukų būti neturėjo...

Konsistencija. Produktas skaidrus, skystas, visai kaip vanduo.

Kvapas. Toniko - losjono kvapas vidutinio intensyvumo, nosies nekutena. 😊 Šiek tiek primena ramunėles, yra gana malonus uoslei.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium-22, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-26-Buteth-26, Polysorbate 20, Panthenol, Bisabolol, Parfum, PEG-35 Castor Oil, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citronellol.

Analizuojant sudėtines dalis pastebėjau, jog losjonas turi sudėtinių dalių, kurios alergizuoja ir dirgina akis, todėl produkto jokiu būdu negalima naudoti aplink akis ir akių sričiai.

Poveikis.  Priešingai negu akių makiažo valiklio Labell, toniko poveikis man labai patiko. Jis ne tik puikiai gaivina ir drėkina mano odą, suteikdamas jai sveikesnę išvaizdą. Tačiau kartu ir puikiai pašalina likusius makiažo likučius ir kitus nešvarumus, paruošia odą priimti ir geriau pasisavinti veido kremą.


REZIUMĖ. Veido tonikas gerai šalina makiažo likučius, gaivina veido odą, ji vizualiai atrodo drėgnesnė, skaistesnė ir sveikesnė. Kadangi produktas turi daug vidutinio saugumo ingredientų, nesu tikra ar jis būtų tinkamas itin jautriai veido odai. Bet kuriuo atvejus, nepriklausomai odos tipo, reikia vengti šį losjoną naudoti akių srityje ir ant odos aplink akis.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė


* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai