NUSIVYLIMAI: CATRICE Glamour Doll blakstienų tušas

Šį kartą Gėlėta kosmetinė užkliuvo lygioje vietoje, tai yra, nusivylė ten, kur nesitikėjo nusivilti. Catrice blakstienų tušas šį kartą man nepatiko. Kuris? Kodėl? Plačiau įraše.

Vandeniui atsparus tušas - tai toks tušas, kuris nusiplauna, kai verki, prausiesi duše ar plaukioji, bet nepašalinamas, kai bandai jį nuvalyti.

Vandeniui atsparaus tušo formulė paprastai būna geriausia, bent jau stipresnė, nei įprasto blakstienų tušo. Vandeniui atsparus tušas turi atlaikyti ašaras, maudynes baseine, prakaitą ir absoliučiai, bet kokius skysčius. Tačiau kartais taip nutinka...




Produktas: CATRICE Cosmetics "Glamour Doll" Volume Mascara Waterproff - vandeniui atsparus
blakstienų tušas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: padidinti blakstienų apimtį, užriesti ir apsaugoti nuo vandens
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lanksti šepetėlio galvutė, ilgas, patogus šepetėlio kotas
Tūris: 10 ml
Kaina*: 5,47 € (18,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas:  4 / 10

Ką žada gamintojas: Vandeniui atsparaus blakstienų tušo ,,Glamour Doll Volume" dėka sukurkite įspūdingas lėlės akis. Specialus elastomero šepetėlis tobulai padengia kiekvieną blakstieną individualiai. Rezultatas: didelės apimties, stulbinančio ilgio ir nepaprastai riestos blakstienos visą dieną! Patikrinta oftalmologų.


Sprindžio ilgio, mėlynos spalvos tušo pakuotė patogi paimti į rankas dėl ties viduriu susiaurėjančio kaklelio. Tačiau pati pakuotė man atrodo pagaminta iš pigaus plastiko, nes ant jos matosi plastiko spalvos netolygumas, - teigiamo įvaizdžio pakuotei tai neprideda.

Apskritai, vertinant pakuotę, tušo šepetėlis yra ant ilgo kotelio, tai labai patogu dažantis blakstienas. Tušo šepetėlio galvutė lanksti, pagaminta iš gumos ar plastiko, turi link pabaigos trumpėjančius šerelius, kurie leidžia lengviau prieiti prie trumpučių blakstienų akių kampučiuose.

Kvapas. Blakstienų tušo kvapas niekuo nesiskiria nuo kitų tušų kvapų. Tiesiog įprastinis kvapas, galbūt tik vos vos švelnesnis.

Konsistenija. Iš pradžių tušas atrodė skystokas, tačiau dabar jo konsistencija vidutinio tirštumo. Tikiuosi, kad tušas nesutirštės naudojimo pabaigoje.

Keistai didelis šepetėlis atrodo šioje nuotraukoje, šiaip realiai jis mažesnis

Sudėtis: ISODODECANE, CERA ALBA (BEESWAX), AQUA (WATER), NYLON-12, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, VP / HEXADECENE COPOLYMER, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, PROPYLENE GLYCOL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, BISABOLOL, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Jeigu praktiškai viskas, kas aprašyta aukščiau man visai patiko, tai poveikis, yra esminis ir labiausiai nuviliantis dalykas.

Pirmąjį naudojimo rytą pasidažiusi tušu buvau labai patenkinta efektu - blakstienos atrodė ilgesnės, natūralios juodos spalvos. Priemonė labai gražiai atskiria blakstienas ir, jei tepamas vienas sluoksnis, - jų nesulipina. Tačiau dienos eigoje visai netyčia žvilgtelėjau į veidrodį ir išsigandau savo atvaizdo: tarp antakių ir blakstienų buvo ištepliota juodos spalvos blakstienų formos ruoželiais... O po blakstienomis, virš skruostų buvo ištepta juodai... Nusivaliau ir pamaniau jog tai atsitiktinumas, bet kitą dieną buvo vėl tas pats, ir taip kasdien po kelis kartus.

Be to, tušas šiek tiek trupa. Taip, nedaug, bet juodi gumulėliai atsiranda po blakstienomis dienos pabaigoje... Tušo praktiškai neįmanoma padengti sluoksniais, nes jie negražiai ir netolygiai dengiasi vienas ant kito. Gal niekaip nespėja išdžiūti? Net neįsivaizduoju...

Niekaip nesupratau, kaip vandeniui atsparus tušas, kurio formulė turėtų būti geresnė, nei įprasto tušo, nėra atsparus vandeniui! Taip, blakstienų tušą labai lengva vos sudrėkinus vandeniu nuvalyti... Tiksliau, jis pasislenka nuo blakstienų ant odos aplink akis, o va jau nuo ten nuvalyti nebeįmanoma be vandeniui atsparaus valiklio. Bandžiau atlikti eksperimentą ir vieną vakarą tušą paprasčiausiai nusiploviau vandeniu - teliko tik kiek pavalyti odą aplink akis.

REZULTATAS.
1. Kruopščiau ir ilgiau dengtas 1 tušo sluoksnis, stengiantis padažyti kiekvieną blakstieną.
2.  Keli greiti brūkštelėjimai blakstienų tušu.
3. Labai atsargiai tepti 2 sluoksniai. Ilgokai laukiau, kol pirmasis sluoksnis bent kiek pradžius.

REZIUMĖ. Mano nuomone šis tušas nevertas dėmesio: jis nėra atsparus vandeniui (bent jau ne tiek, kiek įsivaizduoju), jo negalima tepti sluoksniais, o baisiausia - jis tepa viską, prie ko prisiliečia... Taip, reikia paminėti, jog jis gražiai atskiria blakstienas ir pakankamai natūraliai jas padažo, tačiau tikrai nevertas sumokėtų pinigėlių... Aš žinau pigesnių ir, tikrai geresnių blakstienų tušų, o su šituo net terliotis nesinori!




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai