ORIFLAME "Beauty" makiažo gruntas

Jau senokai mano kosmetinėje gyvena makiažo gruntas, kuris padeda sukurtą makiažą išlaikyti ilgiau, sukuria odai idealią išvaizdą, išlygina netolygumus... Viena iš tokių priemonių - Oriflame Beauty...

Niekas nėra tobulas, štai kodėl pieštukų antroje pusėje yra trintukai...

Jau senai naudoju savo pirmąjį makiažo gruntą iš Oriflame. Jis tikrai nėra ideali priemonė, tačiau jei taupote arba norite makiažo pagrindo, bet nežinote, nuo ko pradėti, siūlau pabandyti.

Makiažo grunto privalumai paprastai būna:
  • išlygina veido odą;
  • užglaisto odos nelygumus (raukšles, poras, randelius);
  • suvienodina spalvą;
  • pašalina blizgesį;
  • ilgiau išlaiko makiažą ant odos;
  • sumažina išnaudojamos pudros kiekius;
  • sausą odą drėkina, pamaitina, nuramina;
  • riebią odą saugo nuo padidėjusio riebalų išsiskyrimo;
  • saugo odą nuo žalingų UV saulės spindulių;

Produktas: ORIFLAME "Beauty" makiažo gruntas
                   ( Oriflame Beauty Face Primer )
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: paruošti odą makiažo pagrindui ar pudrai, ją išlyginti, matizuoti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: suteiktas lygios odos efektas
Tūris: 30 ml
Kaina*: 6,23 € (21,51 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Oriflame kompanijos konsultantų
Įvertinimas: 7,5 - 8 / 10

Ką žada gamintojas: Makiažo gruntas. Tepkite prieš makiažo pagrindą. Lengva priemonės formulė su silikonais švelnina, minkština odą ir suteikia jai matinę išvaizdą. Makiažas lengvai pasidengia ant grunto ir išlieką kaip taip tik ką padengtas visą dieną. Tepkite juo odą prieš dengdami makiažo pagrindu arba pudra. Taip pat priemonė gali būti naudojama kaip akių šešėlių pagrindas.
Grožio profesionalai žino, kad išgauti tobulą veido makiažą, būtina tinkamai paruošti odą. Oriflame sukūrė Makiažo Gruntą, kuris sukuria lygų, nematomą sluoksnį ir padeda makiažo pagrindui išlikti visą dieną.


Perlamutriškai balto plastiko priemonės pakuotė, užsukama tamsiai violetinės spalvos dangteliu. Po dangteliu slepiasi stipriai smailėjantis pakuotės galiukas, pro kurį, paspaudus pakuotę išteka visai nedidelis, reikiamas produkto kiekis.

Kvapas man nepatinka. Jis nėra erzinantis bet kažkoks švelniai sintetinis, negaliu rasti analogo kvapų pasaulyje (bent jau šiuo metu), bet kvapas man nepatinka...

Konsistencija. Produktas yra pakankamai skystas ir labai lengvai pasiskirsto ant odos. Be to, labai greitai susigeria. Apskritai tekstūra yra labai lengva, kreminė.


Sudėtis: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, ISONONYL ISONONANOATE, CYCLOHEXASILOXANE, TALC, CAPRYLYL METHICONE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, BUTYLENE GLYCOL, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, POLYETHYLENE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, SILICA, ETHYLENE BRASSYLATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, DISODIUM EDTA, DIMETHICONE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CI 77891.


Poveikis. Tai yra pirmasis mano makiažo gruntas, ir tikrai nebe naujas produktas Oriflame gaminių rinkoje. Veido gruntas labai lengvai pasiskirsto ant veido odos, yra nepaprastai lengvas, beveik nejaučiamas ant veido odos (jei ne kvapas) ir svarbiausia, nesuteikia veidui riebumo, nepalieka ant odos riebios plėvelės.

Makiažo gruntas suteikia odai švelnų, odos be problemų įvaizdį, mat vizualiai sumažina veido odos poras, sumažina veido blizgesį. Šiaip mano oda neblizga, tačiau ten, kur ji bent kiek drėgnesnė, padengta gruntu, tampa visiškai matinė. Tačiau sausa oda nėra sausinama. Be to, gruntas užpildo nedideles raukšleles ir padengus odą makiažo pagrindu, veidas atrodo daug lygesnis.

Apskritai,  makiažo gruntas išlaiko veido makiažą beveik nepakitusį visą dieną, na tikrai ilgiau nei tiesiog be grunto. Mano sausai odai jis idealiai tiko su Lumene BB, mat neleido jam sukristi į poras ir raukšleles, pagražino galutinį  BB kremo efektą. Visgi, man kyla įtarimų, kad makiažo gruntas labiau tinka sausai odai, nes būdamas gana slidus, nuo riebios odos gali paprasčiausiai "nutirpti", "nuslysti" kartu su visu veido makiažu.

Makiažo gruntas neturi spf faktoriaus, todėl veido oda nėra apsaugota nuo žalingų saulės spindulių.


REZIUMĖ. Oriflame makiažo gruntas paruošia veidą bet kokiam makiažo pagrindui ir suteikia odai gražesnę, sveikesnio veido išvaizdą. Gamintojas teigia, kad makiažo gruntas gali būti naudojamas kaip akių šešėlių pagrindas (nors aš nebandžiau), taigi, viena priemone galima pakeisti 2 skirtingus produktus. Visgi, įtariu, jog šis produktas labiau tiks sausai - normaliai nei riebiai - mišriai veido odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai