AVON "Luck" purškiamas dezodorantas - perfumed body spray

Šiandien dar noriu trumpai papasakoti apie Avon purškiamą dezodorantą.

Nekaltinkite kitų, kad jus nuvylė.
Kaltinkite save, kad tikitės per daug...

Iš ties, kartais visiškai nesuprantu vertimų: atrodo originali arba angliška etiketė nurodo vienaip, o lietuviškai išverčiama visiškai kitaip. Suprantu, kai tekstas bandomas pagražinti pardavimo tikslais, tačiau kai vertimo metu produktas pakeičia savo paskirtį, man vis dar atrodo kažkas neįtikėtino.


Produktas: AVON "Luck" perfumed body spray - purškiamas dezodorantas
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: suteikti kūnui kvapą, apsaugoti nuo prakaito (?) kvapo
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: kvapas, beveik identiškas kvapniajam vandeniui
Labiausiai nepatiko: netinkama, nepakankama apsauga
Tūris: 73 ml
Kaina*: su to paties aromato kūno losjonu, abiejų produktų vertė 13,90 EUR (48,00 Lt), aš įsigijau kartu su kvapiuoju vandeniu, už rinkinį (kvapusis vanduo + dezodorantas + kūno losjonas) 17,38 EUR (60 Lt). Vadinasi dezodoranto + kūno losjono kaina akcijos metu buvo 0,29 EUR (1 Lt)
Kur galima įsigyti: iš AVON kompanijos konsultantų

Ką žada gamintojas: Purškiamas dezodorantas: išskirtinai moteriška, žaižaruojančios citrinos ir reto banguotojo kerčiuočio kompozicija, nugulanti ant šilto medienos pagrindo, leis jums pasijusti ypatinga moterimi, kuriai po kojomis visas pasaulis.


Dezodoranto pakuotė standartinė Avon kompanijos gaminių pakuotė, papuošta Luck serijos atributais: juodu kaspinu, juodu intarpu ir kreminės spalvos pakuotė.

Dezodoranto kvapas praktiškai atitinka kvapiojo vandens kvapą, tik sakyčiau, jog čia jaučiamas areozolinio kvapo priemaišos aromatas.

Sudėtis: Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Butane, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene.



Poveikis.  Pirmiausia, buvau labai nustebusi, kodėl lietuviai "perfumed body spray" išvertė į "purškiamas dezodorantas". Kvapnus kūno purškiklis yra visiškai kas kita, nei dezodorantas. Dezodorantas turėtų apsaugoti nuo nemalonaus prakaito kvapo, tuo tarpu, kūno purškiklis suteikia kūnui aromatą. Tai kas visgi šis produktas: kūno purškiklis ar dezodorantas?

Kad ir kaip ten bebūtų, tačiau priemonė yra visiškai netinkama naudoti kaip dezodorantas: jau po 30 - 60 minučių aiškiai jaučiamas prakaito kvapas, o dar po geros valandos ir gana stiprus drėgmės jausmas pažąstų srityje. Mano nuomone tai greičiau kvapnus kūno purškiklis, būtent tik taip ir galėčiau naudoti šį produktą.

REZIUMĖ.
Avon Luck purškiamas dezodorantas, visiškai netinkamas naudoti kaip apsauga nuo prakaito kvapo. Mano nuomone, geriausiu atveju priemonę galima naudoti tik kaip kūno purškiklį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė


* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.


Komentarai