BIELITA Revivor plaukų balzamas: apžvalga

Bielita "Revivor" plaukų kaukė vienas iš tų produktų, kuriuos renkamės taupydami. Nežinau, ar yra merginų, kurios per ilgą šio produkto buvimą Lietuvos rinkoje, dar nėra bandžiusios? Vienaip ar kitaip, neilga apžvalga prašosi jūsų dėmesio.

"Nieko nesitikėkite ir jauskitės dėkingi už viską"

Šį kartą noriu papasakoti apie mano vonioje šiuo metu apsilankiusį ir naudojamą: Bielita Revivor plaukų balzamą, kurį dažnai naudoju, kaip paprasčiausią plaukų kaukę.


Produktas: BIELITA Revivor plaukų balzamas
Gamintojas: SP "Bielita". Pagaminta Minskas, Baltarusija
Paskirtis: suteikti elastingumo, žvilgesio, minkštinti, palengvinti šukavimą
Tinkamas tipas: visiems, ypač po cheminio šukavimo, dažymo, šviesinimo
Labiausiai patiko: jaučiamas poveikis
Labiausiai nepatiko: poveikis nėra pakankamai stiprus pažeistiems plaukams
Tūris: 450 ml
Kaina*: 2,89 EUR (9,98 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima, Martina, www.svarosprekes.lt

Ką žada gamintojas: Priemonė prižiūri ir puoselėja cheminio sušukavimo, dažymo ar šviesinimo metu pažeistus plaukus. Pagerina plauko keratino struktūrą, suteikia plaukams elastingumo, nuostabaus žvilgesio, palengvina jų sušukavimą. Sudėtyje esantis audinių aliejus minkština ir kondicionuoja galvos odą.
Naudojimas. Tepti ant drėgnų, šampūnu plautų plaukų. Palaukti 3-4 min., nuskalauti vandeniu. Vengti patekimo į akis. Patekus į akis, plauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų.



Žalsvos spalvos plaukų balzamo pakuotė labai paprasta, pigi, bet pakankamai tvirta. Po tamsesnės spalvos, išgaubtu dangteliu slepiasi papildoma apsauginė plėvelė iš folijos, kurios dėka žinau, kad produktas iki tol nebuvo atidarytas ir nepradėjo gesti anksčiau laiko.

Kvapas. Nesu tikra, kad uoslė manęs neapgavo, bet man kvepia šiek tiek sintetiniu alavijo kvapu.

Konsistencija. Produktas ryškiai žalios, salotinės ir baltos spalvos mišinys. Pati konsistencija man nelabai maloni. Kremas pakankamai skystas, slidus. Sunkoka aprašyti konsistenciją, bet man pasirodė, kad ji truputį nevienalytė.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Urtica Dioica Extract, Hydrolyzed Collagen, Lanolin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Mustela (Mink) Oil, Aloe Barbadensis Extract, Citric Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Methylparaben, Propylparaben, CI 19140, CI 42090.


Poveikis. Plaukų balzamą aš dažnai naudoju kaip plaukų kaukę, tiesiog palikdama produktą ant plaukų ilgiau. Balzamas švelnina plaukus, suteikia jiems šiek tiek blizgesio, juos lengviau iššukuoti. Mano nuomone, produktas tik vidutinis, niekuo neišsiskiriantis iš kitų balzamų. Jis tikrai veikia, tačiau nepakankamai: man labai trūksta plaukų glotninamojo efekto ir maitinimo.


REZIUMĖ. 
Plaukų balzamas, nors ir pavadintas "revivor" - atstatantis, tačiau plaukų atstatymui reikalingas stipresnis glotninimo efektas bei maitinamasis poveikis, o kaukė šių praktiškai neturi. Tačiau mano nuomone balzamas tik vidutinės kokybės, kuris paminkštins plaukus, suteiks blizgesio ir palengvės plaukų iššukavimas.





Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė


* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai