FEBRUARY CHALLENGE. 21 diena: Kaip aš atrodžiau prieš kelis metus?

Kaip aš atrodžiau prieš kelis metus? Aš labai mėgstu keisti savo išvaizdą, išbandyti įvarius stilius, šukuosenas tad mano pokyčiai peržvelgiant pastaruosius metus man atrodo didžiuliai. Nekelsiu savo paauglystės nuotraukų ir 18-niolikos metų nuotraukų: paprasčiausiai neturiu galimybės jų perkelti į skaitmeninę laikmeną: mano nuotraukų albumas iki 2007 metų yra popierinio varianto, o albumas paliktas tėvų namuose. Tad keliu tai, ką turiu. Oi, ir dėl kai kurių metų: pokyčiai per metus buvo labai svarbūs man ir ženklūs, todėl įkelsiu keletą tų pačių metų nuotraukų.


Nuotrauka skolinta iš ČIA
2007 metų pabaigoje man sukako 20. Ši nuotrauka daryta dar 19 metų. Tuo metu turėjau vieną gražiausių man plaukų kirpimų, kurio pakartoti nė vienai kirpėjai nepavyko. Mano plaukai buvo labai stori, tad juos per visą ilgį iškarpė specialiomis žirklutėmis su dantukais. Tai natūrali mano plaukų spalva ir natūralios garbanos (mano plaukai garbiniuojasi didelėmis, stambiomis bangomis). Dar ilgai negalvojau jų dažyti... Antakiai super ploni, na gal ne super, tačiau ploniausi, kokius turėjau. Ir kažkodėl tuo metu buvau giliai įsitikinusi, kad man netinka lenktos formos antakiai tad pešiojau juos būtent taip. 
2007 metais ypatingai mėgau apibrėžti akis juodu pieštuku ir vos vos paryškinti lūpas.

2007 m. liepa
2008 metais neturiu jokių savo nuotraukų: visomis išgalėmis bandžiau atsiauginti iki sprando nurėžtus plaukus. Kažkada mano plaukai siekė žemiau užpakalio, o 2008 metais jie buvo patys trumpiausi kokius turėjau.

2009 metais visos mano nuotraukos darytos iki 22 - ojo gimtadienio. Plaukučiai jau buvo kiek paaugę, tačiau kad atrodytų ilgesni, juos tiesindavau. Tiesa, plaukų dar nedažiau. Didžiausia nuotrauka - mano natūralios garbanos. Metų antroje pusėje, kai tiesinimai buvo įgrisę, plaukų garbanas paryškindavau jas dar labiau sugarbiniuodama. Tuo metu pradėjau nešioti ir beretes, kurios man labai patiko.

2009 metai:
Balandis, Liepa, Spalis
2010 metais (22) buvo didžiausi mano permainų metai: baigiau universitetą, ištekėjau ir išvažiavau gyventi į užsienį. Metų pradžioje vyras pasiūlė kiek pašviesinti plaukus, tad pradėjau juos dažyti šviesiomis sruogelėmis.
2010 m:
Birželis, Rugpjūtis, Lapkritis

2011 metais (23-24 metai) buvau liekniausia, kokia tik kada buvau, vienoje srityje mano gyvenimas griuvo į šipulius, kitoje buvau nepaprastai laiminga. Tai buvo prieštaringi metai, kai labai rūpinausi savo išvaizda, kai jaučiausi ypatingai moteriška... Kai mano išvaizda kito ne tik kad kas mėnesį, tačiau kas savaitę!

2011 m:
Vasaris, Kovas, Birželis, Liepa, Rugpjūtis, Rugsėjis

2012 metais (24-25 m.) tapau ramesnė, sėslesnė. Daugiau mažiau nusistovėjo ir mano grožio samprata: tai yra supratau, kas man tinka ir patinka makiaže ir kokių plaukučių norėčiau...

2012 m:
Kovas, Rugpjūtis
2013 metais (25-26 metai) grįžau į Lietuvą, gyvenimas tapo gerokai lėtesnis ir sėslesnis. Aš pagaliau atgavau pradinį savo svorį (nuo 35 kg iki 52 kg priaugau tik per 2 metus), susirūpinau savo sveikata. Susiradau darbą...

2013 m:
Rugpjūtis, Gruodis

2014 metais ( 26-27 metai) gyvenimas teka įprasta vaga: darbas, pramogos, šeima.... Pagaliau nukrito po svorio priaugimo atsiradęs pilvukas, svoris susireguliavo  (48 kg)... Džiaugiuosi ir mėgaujuosi gyvenimu... Imu rašyti tinklaraštį...
2014 m:
Balandis, Liepa, Rugpjūtis, Rugsėjis
2015 metų jokių nuotraukų nekelsiu, juk žinote, kaip atrodau dabar :)

Uhhh... jaučiuosi lyg išliejusi savo pusę nuotraukų albumo ir parodžiusi pačias įsimintiniausias savo gyvenimo akimirkas. Visas atviras vaizdo dienoraštis jums :)






Ačiū, kad skaitote, ačiū, kad lankotės,
Gėlėta kosmetinė



Komentarai

  1. Wow, kokia gausybė nuotraukų! :) Puikiai atrodai tiek tamsiais, tiek šviesiais plaukais. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia gerai, ar blogai, kad daug? :D Ačiū už komplimentą, vis galvoju, gal jau metas atgauti natūralią plaukų spalvą :)

      Panaikinti
  2. Ta naturali plauku spalva ir tos garbanos labai grazu. Nors puiku ir sviesus plaukai

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, man abu variantai patiko, tai taip ir svarstau tarp natūralios ir blondinės spalvos; tarp ilgų ir trumpesnių plaukų... Šiuo metu mano plaukučiai jau siekia juosmenį, o jei noriu garbanų, reiktų nukirpti daugmaž 5 cm žemiau pečių (čia ilgiausi), kad plaukai netektų dabartinio svorio ir garbanos neištįstų, o gražiai susiformuotų... Vyras nori natūralios spalvos ir ilgio; aš noriu garbanų ir blondinės spalvos, bet vis neapsisprendžiu :D

      Panaikinti
  3. Tolin, gražyn, tobulun . Liuks :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, kuo tolyn tuo senyn ir brandyn :D
      Visos su amžiumi gražėjam ir keičiamės ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą