FEBRUARY CHALLENGE. 22 diena: dėl ko žmonės man sako komplimentus?

22 - ąją vasario mėnesio dieną noriu jums papasakoti, kodėl ir už ką žmonės man sako komplimentus?

Nuotrauka skolinta iš ČIA
Dažniausiai komplimentų susilaukiu tikrai ne grožio ar išvaizdos srityje. Dažniausiai būna pagiriamas mano protas, gebėjimas greitai prisitaikyti prie situacijos, priimti sprendimus. Antras pagal dažnumą pagririamas mano optimizmas ir gebėjimas kiekvienoje situacijoje įžvelgti kažką pozityvaus. Toliau seka smulkus kūno sudėjimas, ir galiausiai - sausa veido oda, kuri visai neatrodo sausa.

Iš ties, visi šiek komplimentai labai dviprasmiški, ar aš turiu teisę džiaugtis keliais nukritusiais kilogramais? Deja bet negaliu, man tai turėtų būti praradimas... Tačiau vistiek malonu :) O dėl odos, iš ties, mažai kas tiki, kad turiu sausą veido odą, nes ji taip neatrodo, tačiau nieko nežadu įtikinėti ( o ir nereikia). Žinau, kokia bjauri neklaužada mano oda tampa pereinamuoju sezonu... Tačiau tikrai didžiuojuosi savimi ir skraidau padebesiais, kai būna pagiriamos mano asmeninės savybės.






Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė



Komentarai

  1. Ypaš FB surenkami komplomentai, kažkodėl nepanašu į nuoširdžias. Panašiau, bile komentuot, bile "laikint" Nesvarbu , jog gauni ( pvz:aš) vien teigiamus komentarus, bet jie kažkodėl juodai erzina :D norėčiau tokių gyvai :D o vat gyvai nutylima, arba retai. :)
    Gerai kai vyras komplimentus kaip FB dalina :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi Facebook likai ir komentarai nelabai nuoširdūs atrodo. Aš labiausiai vertinu tuos, kuriuos man pasako "į akis", o ne virtualiai :) Deja, gyvai tikriausiai dažnam lietuviui būna sunkiau pasakyti :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą