FEBRUARY CHALLENGE. 27 diena: 3 savybės manyje, kurios man patinka.


Vasario 27 diena yra priešpaskutinio šio iššūkio diena, ir šiandienos iššūkio tema: nurodyti, kokios trys savybės manyje man patinka.




Esu tikra, kad jau kažkur minėjau, kokios mano savybės man patinka, taigi mano manymu ši tema kiek pasikartojantis vasario iššūkio klausimas. Jei užduotis būčiau atsakius vienu žodžiu ar vienu sakiniu ir neaiškinusi, kodėl yra būtent taip, tikriausiai ši tema atrodytų gana nauja, tačiau šiandieną yra kaip yra: mano trys savybės, kurios man patinka:

1. Užsispyrimas - kurio dėka niekada nenuleidžiu rankų. Beveik visada pasiekiu to, ko noriu. Net patyrusi nesėkmę, galiu iš naujo daryti tai, kas nepasisekė, kai kiti dažniausiai nuleidžia rankas. Nežinau, kodėl dauguma žmonių užsispyrimą laiko ne privalumo, o asmeniniu žmogaus trūkumu? Man patinka, kad aš užsispyrusi.
2. Žingeidumas - paprasčiausiai negaliu nusėdėti vienoje vietoje. Domiuosi labai daug kuo, tačiau vienai veiklai ar domėjimosi sričiai skiriu tam tikrą laiko tarpą, aš privengiu vienu metu domėtis daug skirtingų dalykų, nes tvirtai tikiu, kad tokiu būdu, žinios tampa labai paviršutinės.
3. Optimizmas - netgi nepasisekus, nusvilus, nusivylus, į blogą patirtį žiūriu su įsitikinimu, jog tai buvo naudinga patirtis, kai galiu pasakyti: be jos šiandieną būčiau kitokia. Apskritai, manau viskas kas nutinka, formuoja asmenybę ir išskirtinumą ir kaupia asmeninę patirtį. Net patys blogiausi dalykai mano gyvenime vertinami kaip: aš buvau ten, išmokau tą pamoką, aš laiminga, kad sugebėjau ir pan...

Taigi, iš esmės visą tai apie mane žinote.








Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė



Komentarai