FEBRUARY CHALLENGE. Diena 13: Mano darbas

Vasario Iššūkio 13 dieną trumpai papasakosiu apie savo darbą.


"Vienintelis būdas savo darbą atlikti puikiai, yra mylėti tai, ką darai"
Steve Jobs

Deja, daug informacijos atskleisti negaliu - tai konfidenciali informacija, tačiau keli esminiai dalykai bus pasakyti.

Nuotrauka skolinta iš ČIA
Taigi, mano darbas yra logistikos ir pardavimų vadovė. Jau kažkur pasakojau, kad tai labai labai atsakingas darbas, sukeliantis daug streso ir reikalaujantis labai greito tempo.



Iš prigimties aš esu humanitarinės pakraipos ir visad dirbau įvairiose pozicijose, kuriose reikia daugiau mažiau bendrauti su žmonėmis, nepriklausomai nuo užimamų pareigų.

Darbo ieškojau neilgai ir visai atsitiktinai, nieko nesitikėdama nusiunčiau gyvenimo aprašymą į siūlomą logistikos ir pardavimų vadovės poziciją. Gavau pakvietimą į pokalbį ir po kelių atrankų jau sėdėjau naujame įmonės biure. Pats sunkiausias dalykas, pradedant dirbti buvo tai, jog jokių apmokymų niekada nebuvo: visą informaciją turėjau susirasti, išmąstyti arba išskaityti iš tam tikrų brėžinių pati. Patikėkite, buvo visko, keletą mėnesių savo darbe sėdėjau dienomis ir naktimis, bandydama išsiaiškinti kokią smulkmeną ir kartu atlikti būtinus, kasdieninius darbus...

Šiai dienai, mano tipinė diena prabėga ofise, ruošiant užsakymus, išvežant prekes, sprendžiant problemas, ieškant išeičių iš įvairių, kebliausių situacijų ir kasdien kalbant ir bendraujant tik užsienio kalbomis, žinoma, pirmenybę visada teikiu anglų kalbai (va todėl man taip patinka tinklaraštį rašyti lietuviškai). Be to, dažnai tenka susitikti su klientais, organizuoti pasitarimus ir susirinkimus, rūpintis visais administraciniais reikalais, bet svarbiausia... kasdien, iš tikrųjų kasdien sužinoti, išmąstyti, išmokti daugybę naujų dalykų.

Nepaisant viso patiriamo streso ir įtampos, aš mėgaujuosi savo darbu: jis man suteikia galimybę progresuoti. Monotoniškame, nuobodžiame, iššūkių neturinčiame darbe paprasčiausiai ilgai neištverčiau....







Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė



Komentarai