NUSIVYLIMAI. ESSENCE nailwhite pencil - baltas nagų pieštukas

Nusivylimai ne visada būna dėl gamintojo kaltės, pasitaiko ir neteisingai, paskubomis išsirinkti produktą, o paskui dėl to gailėtis. Šį kartą apie nusivylimus nagų priežiūros produkte.

Galvokite apie veiksmus, o ne apie trukdžius...

Nežinau, kas man kartais pasidaro? Ar mėnulio fazė sušviečia, ar hormonai suveikia, o galbūt paprasčiausiai būdama parduotuvėje pernelyg skubu? Vienaip ar kitaip, pasitaiko, kad imu ir prisiperku visokių menkaverčių niekniekių, kurie man visai nereikalingi... Šį kartą, apie vieną tokių niekučių, kurį gailiuosi įsigijusi - baltas nagų pieštukas iš Essence.




Produktas: ESSENCE nailwhite - pencil - baltas nagų pieštukas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: pabalinti panagę
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: idėja
Labiausiai nepatiko: nenatūralus efektas
Kiekis: 1,9 g
Kaina*: 1,45 EUR (4,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3 / 10

Ką žada gamintojas: essence baltas nagų pieštukas sukuria sveikų nagų išvaizdą. nagų galiuką paryškink iš apačios pieštuko galiuku. tinka visų tipų nagams.


Gaminio pakuotė yra pieštuko formos, baltos spalvos, bekvapė. Konsistencija, t.y. pats produktas labai primena kietą kreidą, kurią sudrėkinus, ant nago pasidengia praktiškai košele.

Sudėtis: KAOLIN, TALC, SODIUM STEARATE, CELLULOSE GUM, OLETH-20, CALCIUM PANTOTHENATE, SILICA, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Taigi, kaip išsiaiškinau, baltas nagų pieštukas skirtas pašviesinti, pabalinti panages. Pieštuką reikia naudoti sudrėkintą, arba ant drėgnų panagių, kiek įmanoma tolygiai paskirstant produktą. Tačiau, kad ir kaip nesistengčiau - pieštukas niekada dailiai nenudažo nagų galiukų, aš visada nutepu odeles aplink nagą. Žinoma, prie to galima priprasti ir išmokti atsargiau naudoti produktą. Tačiau padengti tolygiai man vis dar atrodo misija neįmanoma.

Kitas trūkumas, ar nesusipratimas su kuriuo susidūriau naudodama produktą, buvo tai, jog plaudama rankas, aš praktiškai nuplaunu visą produktą nuo panagių! O rankas aš plaunu labai dažnai... Tad man atrodo, kad aš arba nesuprantu, kam pieštukas naudojamas, arba nemoku juo naudotis.

Galiausiai man daug paprasčiau panages nušveisti šepetėliu ir truputį pabalinti nagus citrinos sultimis.


REZIUMĖ.
Pieštuką sunku tolygiai padengti ant nago, jis nusiplauna kas kartą plaunant rankas. Gal kas žinote, kaip teisingai naudoti tokio tipo produktą? Arba galbūt žinote, ką darau ne taip?








Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė





* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Kai piestuka naudoji slapia, jis isbalina panage. Jis ir turi po to nusiplauti, nelikti panagese :), kadangi panages jau pabalusios ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Laura :)
      Iš tiesų, taip ir baigiau šitą pieštuką, bet efektas buvo labai silpnas ir per daug nesivarginau kad tas baltas panages pasiekti :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą