RADOX bath soak "Relax" - vonios putos su levandomis ir vandens lelijomis

Po ilgos, varginančios savaitės reikia atsipalaiduoti. Mano nuomone, pats geriausias būdas atsipalaiduoti šaltuoju metų laiku - pasimėgauti kvapnia, karšta vonia. Šį kartą noriu papasakoti apie Radox "Relax" vonios putas.

"Esu tikra, kad turi būti keli dalykai, kurių karšta vonia išgydyti negali, tačiau aš nežinau nė vieno tokio dalyko"
Sylvia Plath

Ši savaitė buvo beprotiška: ilga, sunki, įtempta ir labai labai darbinga. Mano darbe šiuo metu oho-ho kiek visokiausių reikalų ir reikalėlių: visiems visko reikia, visi visko nori, o man tereikia visa tai gražiai ir gerai sutvarkyti. :D Tinklaraščio rašymui šią savaitę, dėl vasario mėnesio iššūkio (plačiau galite paskaityti ČIA), įrašams skirtas laikas kone padvigubėjo. O kur dar bėganti nosis ir skaudanti gerklė... Po tokių savaičių, kaip šį, dažniausiai penktadieniais, aš prisipilu pilną vonią, įpilu šiek tiek druskos, vonios putų ar aliejaus ir leidžiu sau visiškai atsipalaiduoti...

Tad šiandieną jums pasakoju apie nepaprastai kvapnią RADOX Relax vonios priemonę su levandomis ir vandens lelijomis, o kol jūs skaitote, aš einu pasimėgauti ilga, atpalaiduojančia vonia.


Produktas: RADOX vonios putos "Relax" su levandomis ir vandens lelijomis
RADOX bath soak "Relax". A relaxing lend with lavender & waterlily
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didižiojoje Britanijoje
Paskirtis: atpalaiduoti mintis ir kūną, pasimėgauti vonia
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: atpalaiduojantis kvapas
Labiausiai nepatiko: prasta gaminio sudėtis
Tūris: 500 ml
Kaina*: 4,05 Euro (13,99 Lt)
Kur galima įsigyti: pirkau prekybos centro Maxima kosmetikos skyriuje
Įvertinimas: 7,5-8 / 10

Ką žada gamintojas: Leiskite mūsų atpalaiduojamajam produktui su levandomis ir vandens lelijomis nuraminti jūsų mintis ir atpalaiduoti jūsų kūną. Tiesiog pasinerkite į kvapnias putas ir mėgaukitės vonia, kuri suteiks jums atsipalaidavimo jausmą bei atgaivins.



Vonios putų pakuotė gana paprasta: skaidrus plastiko buteliukas su violetinės spalvos dangteliu. Etiketės ant gaminio priekio ir nugarėlės, skaidrios. Priekyje pavaizduotos vandens lelijos ir levandos žiedai, krentantys į violetinės spalvos vandenį. Nugarėlėje pateikta visa gaminio informacija. Ant abiejų pakuotės šonų yra iškilūs užrašai "Radox".

Vonios putų kvapas tikrai puikus: raminantis ir atpalaiduojantis aromatas turi truputėlį saldumo, lengvai gaivus. Nukeliantis į paslaptingą pasaulį be jokių papildomų minčių. Super!

Konsistencija. Vonios putos yra skaidrios, tačiau turi tamsiai mėlynos, nors ne, labiau violetinę spalvą. Produktas gana tirštas, vidutiniškai lengvai maišosi su vandeniu, sukurdamas smulkias, baltos spalvos, kreminio minkštumo tvirtas putas.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Nymphaea Alba Root Extract, Citric AcidSodium Lactate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Limonene, Linalool, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, CI 17200, CI 42090.

Nors vonios putos turi keletą ingredientų, kurie kondicionuoja, drėkina ir minkština odą, tačiau sudėtis anaiptol nėra iš gerųjų. Pateikiu trumpą žalingų ir vidutinio saugumo ingredientų specifikaciją:


Poveikis. Po labai sunkios daro dienos nieko nėra geriau nei prisipilti karštą vonią, įsipilti vonios putų ir pasimėgauti ilga vonios procedūra. Po vonios visas kūnas tampa labai lengvas, atsipalaiduoja raumenys, nurimsta mintys... Vonia suteikia odai minkštumą ir švelnumą. Nors teoriškai vonios putos turėtų sausinti kūno odą, tačiau nepajutau, jokio odos sausumo, kadangi po vonios procedūros dar norisi nusiprausti duše bei galiausiai sudrėkinti odą kūno kremu.


Vonios priemonė nuo iš krano bėgančio vandens srovės pati suputoja, sukurdama tvirtą vonios putą sudarytą iš  mažyčių burbuliukų.

REZIUMĖ. Vonios putos padeda atsipalaiduoti kūną. Vandens procedūros suteikia odai papildomo minkštumo ir švelnumo, po mirkimo vonioje pašalinti odos nešvarumus kūno šveitikliu tampa daug lengviau ir paprasčiau. O dieviškas Radox "Relax" kvapas išlaisvina į rutiną įsisukusias mintis...
Tačiau vonios putos negali pasigirti gera sudėtimi ir ilgiau naudojamos gali ne tik sukelti alergijas, tačiau ir ardyti kalogeną bei apsauginį lipidų sluoksnį.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai