SAMPLE SIZE: Dermodent balinamoji dantų pasta su gudobele

Dermodent balinamoji dantų pasta su gudobele. Šį kartą bandau mėginius. Norintys išbandyti, galite rašyti laišką adresu: velym@baltidantys.lt ir susitarsite dėl mėginių atsiuntimo jums paštu.



Kas žadama:
Balinamoji dantų pasta DERMODENT su gudobele — tai naujausias daktaro ERCOLE LODOLA produktas! Ši dantų pasta pasižymi itin turtinga sudėtimi ir yra specialiai sukurta tam, kad grąžintų dantų emaliui natūralų baltumą.



DERMODENT dantų pastos ypatybės:
  • Sudėtyje yra veiksmingų ingridientų ir natūralios kilmės aktyviųjų medžiagų: gudobelės, čiobrelio, tanidinės akacijos ir ramunėlės ekstraktų, kurios sinergiškai veikdamos kartu su alavijo geliu efektyviai valo ir šalina bet kokio tipo dėmes, nebraižydamos bei nepažeisdamos emalio.
  • Sudėtyje nėra dažiklių, parabenų, glitimo bei SLES (kaip numatyta „Eco Bio Cosmesi" sertifikato specifikacijoje).
  • Dantų pasta praturtinta saldžiąja stevija ir ksilitoliu — natūraliais saldikliais, nesukeliančiais ėduonies.
  • Rekomenduojama rūkaliams, geriantiems kavą, juodą arbatą, raudoną vyną ir gaiviuosius gėrimus, kurių sudėtyje yra dažiklių, kurie suteikia dantų apnašoms gelsvą atspalvį bei tiems, kurie nori greitai ir nebraižant emalio pašalinti jo dėmes.
  • Itin švelni ir nebraižo dantenų bei minkštųjų burnos audinių, todėl tinka naudoti jautriems dantims ir dantenoms.
  • Atliktas nikelio buvimo sudėtyje testas.
  • Patikrinta mikrobiologiškai.
  • Sertifikuota ICEA sertifikatu.
* ICEA sertifikatas užtikrina, kad tai saugus ir natūralus gaminys be cheminių medžiagų, kurios gali kenkti žmonėms, gyvūnams ar aplinkai. Sertifikatas suteikiamas atlikus išsamų visų sudėtinių dalių patikrinimą ir galutinio gaminio kontrolę. Tikslūs dermatologiniai ir mikrobiologiniai tyrimai užtikrina, kad kosmetikai naudojamos tik grynos ir odai tinkamos sudėtinės medžiagos, kurios tinka jautrios ir alergiškos odos tipams.
Dantų pasta DERMODENT yra sukurti LYCON laboratorijoje, Italijoje.

Sudėtis
Sudėtis: Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol Xylitol, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cellulose Gum, Titanium Dioxide, Betaine, Metha Piperita Oil*, Mentha Piperita Extract*, Crataegus Monogyna Extract*, Aloe Barbadensis Gel*, Betaine, Bellis Perennis Extract, Acacia Catechu Extract, Stevia Rebaudiana (Leaf) Extract, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, d-limonene.
* iš natūralių šaltinių
Kiekis: mėginių 5 ml x 2. Pilnas kiekis 100 ml
Kaina: apie 6,66 EUR (23 Lt)
Kur galima įsigyti: Benų vaistinėje, Eurovaistinėje, Gintarinėje vaistinėje, www.baltidantys.lt , www.vaistine.lt


Mano nuomone: dantų pasta labai švelniai valo dantų paviršių, nesukeldama dantims jautrumo. Jausmas panašus, kaip viename iš mėnesio ekperimentų bandytoje Velym ir Velym Mineral dantų pastų. Dantys po valymo jaučiasi labai švarūs. Tiesa, pasta neturi tiek gaivumo kaip Velym ddantų pastos, be to, šis kremas turi saldžiai kartų skonį. Žinoma, balinamojo efekto bandydama mėginį nepastebėjau.
Visgi, galutiniame variante dėl papildomos gaivos aš mieliau renkuosi Velym mineral dantų pastą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė


Komentarai