Atradimai. INVISIBOBBLE the traceless hair ring - plaukų gumelės

Šiandien trumpai ir aiškiai apie revoliucinius Invisibobble plaukų aksesuarus. Kiek kitoks įrašas, kurio pagrindas, asmeninė nuomonė.

"Kažkas man pasakojo, kad yra tokia mergaitė, kurios akyse žiba meilė, o plaukuose Invisibobble gumelė"
Iš officialios Invisibobble 
internetinės svetainės

Ar matėte, ar girdėjote, ar bandėte? Per pasaulį ritasi dar viena grožio industrijos sensacija su revoliuciniu produktu: neįprasta plaukų gumyte, kuri žada ne tik nepalikti suspaustų plaukų žymių, tvirtai surišti, tačiau ir priversti jus užmiršti, kas yra plaukų skausmas nuo plaukų gumytės ir netgi sumažinti skilinėjančių ir lūžinėjančių plaukų galiukus. Tad skubu su banga, papasakoti, kaip man pasirodė ši naujoji revoliucija.



Produktas: INVISIBBOBLE the traeless hair ring - plaukų gumytė "Innocent White"
Gamintojas: "NEW FLAG" gmbh. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: saugiai surišti, susegti plaukus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: nespaudžia plaukų, praktiškai besvorės
Labiausiai nepatiko: išsitampo, nors menkas trūkumas, grįžta į pradinę poziciją
Kiekis: 3 vnt. pakuotėje
Kaina*: 5,00 EUR  (17,26 Lt)
Kur galima įsigyti: www.topbeauty.lt; pigu.lt; bjuti.lt; perfumit.lt tikiu, kad paieškojus internete rasite ir daugiau. Aš įsigijau iš Top Beauty
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas:
Invisibobble plaukų gumyčių privalumai:
• Nepalieka žymų
• Leidžia išvengti galvos skausmų
• Tausoja plaukus
• Tinka visų tipų plaukams
• Galima nešioti kaip apyrankę

Nepaprasto rezultato esmė slypi ypatingoje šių gumyčių plaukams Invisibobble formoje, kuri primena telefoninį laidą. Invisibobble pagalba rišant plaukus į uodegą, plaukų spaudimas nėra tolygus ir skirtingai pasiskirsto per visą ilgį; tuo tarpu kai standartinės plaukų gumytės visada palieka ryškią žymą dėl vienodo plaukų spaudimo. Tvirto, netolygaus, nors ir nedidelio spaudimo dėka Invisibobble „gumyčių“ pagalba plaukus tvirtai surišite į uodegą ir plaukams teks kur kas mažesnis spaudimas, nei rišant plaukus įprasta plaukų gumyte.

Leidžia išvengti galvos skausmų: Kaip žinia, viena dažniausių moterų problemų susijusių su plaukų rišimu standartinių gumyčių pagalba yra galvos skausmai dėl tempimo. Dėl ypatingos savo formos invisibobble siūlo sprendimą, ne tik neįvelenčiam plaukų rišimui, bet ir galvos odos tempimo mažinimui.

Tausoja plaukus: Invisibobble gumytės ne tik nepalieka spaudimo žymių. Jos taip vertinamos už plaukų tausojimą. Be metalinių jungčių, kurios paprastai įtakoja plaukų rišimo kokybę įprastų gumyčių atvejais. Lituoto tipo jungtys čia visai nežymios, lygios, nekabina, nepeša ir nepridarys jokios žalos jūsų plaukams.

Visiems plaukų tipams: Tinka visiems plaukų tipams! Nesvarbu, ar plaukai garbanoti, tiesūs, stori ar ploni - gumytės invisibobble visada praktiškas sprendimas.

Apyrankės funkcija: Kai nerišate ja plaukų, rekomenduojame dėvėti kaip stilingą apyrankę.

Atsparumas vandeniui: invisibobble - tai stilingas aksesuaras beveik visoms progoms ir puikus sprendimas poilsiui paplūdimyje ar sportuojant. Nešlampantis, nesugeriantis drėgmės, puikiai dėvisi ir visada lengva nuimti!


3 vienetai plaukų gumyčių, primenančių laidinio telefono laidus, supakuoti skaidraus plastiko dėžutėje. Paprasta, ir kartu stilinga. Tiesa, labai nustebau ant pakuotės radusi, kad vokiečių išradimas gaminamas Kinijoje. Tikiuosi nepasitaikė nusipirkti padirbinio?

Plaukų gumelė unikali, savo išvaizda primena seno namų telefono laidą. Rinktis galima iš daugybės skirtingų spalvų: nuo skaidrios iki juodos, nuo neoninės galtonos iki pastelinės žalios... ir spalvų spektras kaskart vis plečiasi. Šiuo metu gamintojai siūlo net tris skirtingas kolekcijas: "permanent", "sweetheart" ir "with love".


Plaukų gumelės pagamintos iš plastiko, kuris nesitrina su plauku, taip sumažindamas skilinėjančių ir trūkinėjančių plaukų riziką. Aksesuaras atsparus vandeniui. Tačiau kas čia tokio ypatingo, kodėl pasaulis kraustosi iš proto dėl dar vieno produkto, po eos, tangle teezer ir baby lips manijų?


Aš turiu ilgus ir amžinai susiveliančius plaukus. Būdama ilgaplaukė, ant kairės rankos riešo nuolat nešioju plaukų gumelę, kuria reikalui esant galėčiau susirišti plaukus. Per dieną plaukų gumėlė ant riešo palieka ryškų ir labai gilų įspaudą ant mano rankos. Be to, nuo plaukų gumelės, toks pat įspaudas lieka ir ant plaukų (tiesa, neilgam, mano plaukai labai paslankūs).

Nakčiai nuolat susirišu, susuku į kuodą arba supinu plaukus. Miegoti palaidais plaukais reikštų nuolatinį plauko trynimąsi į pagalvę ir žinoma, po to sekančius skilinėjančius plaukų galiukus ir lūžinėjančius plaukus. Tačiau, kad ir kaip būtų gaila, po nakties man dažnai skauda galvą, arba kažkur kasoje plaukų sruoga būna tiek įtempta, kad visa galvos oda tampa gana jautri ir skausminga.


Pradėjusi naudoti invisibole plaukų gumytes supratau, kad viskas, aš nebegaliu be jų gyventi... Pirmą kartą įsirišusi gumytę į plaukus, man pasirodė, kad ji tuoj iškris arba išslys iš plaukų, nes nesijautė jokio tempimo jausmo ir jokio kasos sunkumo. Jausmas, pripažinsiu, pirmiausia buvo dvejopas: galvojau, kad man nelabai patinka ir kas kelias minutes vis tikrinau ar gumytė vis dar vietoje. Tačiau aksesuaras plaukuose išlaiko tol, kol pati jo nenoriu išimti. O ir išsiima lengvai ir visiškai be jokio skausmo. Po kelių naudojimo dienų suvokiau, mano plaukams labai patinka nepaprasto lengvumo jausmas. Ir kas smagiausia - jokių gumelės žymių ant plaukų nėra.


Po nakties kelias dienas iš eilės niekaip nesupratau, ko man trūksta. Važiuodama į darbą pirmąją naudojimo savaitę vis galvojau, kad gal kažko nepadariau? Ar kažką pamiršau namie? Galiausiai suvokiau, kad man visiškai nebeskauda galvos.

Kai nenaudoju Invisibobble plaukų gumytės, aš ją, kaip esu įpratusi, užmaunu ant kairiojo riešo. Kažkur skaičiau, jog rekomenduojama gumytę nešioti kaip apyrankę, tačiau pripažinsiu, kaip apyrankė, produktas neturi man patinkančio dekoratyvumo... Bet, kiekvieno skoniai skiriasi, ar ne? Tad nešiodama ant rankos pastebėjau, kad įspaustos žymės vos matomos ir labai greitai dingsta.


Pastebėjau, kad po naudojimo, plaukų gumytė labai stipriai išsitempia, praktiškai prarasdama pradinę laido formą, tačiau palikusi ją per naktį (nakčiai imu kitą) nenaudojamą, ji beveik idealiai atgauna pradinę formą.

Tiesa, iš mano pastebėjimų: produktas puikiai tiks surišti uodegą ir kuodams, tačiau tikrai daug vargo norint panaudoti supintai kasai. Įmanoma, tačiau ne taip paprasta, kaip naudoti surištiems plaukams. Ir dar norisi pastebėti, kad plaukų gumytės pavadinimas sufleruoja: "nematomos gymytės". Deja, tačiau plaukų aksesuaro spalvos visiškai neatitinka plaukų spalvų. Įsivaizduokite, kaip šaunu būtų, jei  gamintojai sukurtų plaukų spalvos aksesuarus, kuriuos įsirišus, jie taptų praktiškai nematomi plaukuose?


REZIUMĖ.
Nebenoriu savo senų, klasikinių plaukų gumyčių. Nenoriu jų imti su savimi ir segtis į plaukus. Ir kartu nepaprastai saugau Invisibobble plaukų aksesuarus kad nepamesčiau, neprarasčiau, nepalikčiau... Manau tai, pasako daugiau už tiesiog išsireiškimą, kad man nerealiai patinka. Rekomenduoju išbandyti, būtinai. O aš artimiausiu metu dar keletą pakuočių tikrai nusipirksiu.


Ar bandėte Invisiboble gumytės? Ar patiko? ką manote?













Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė





* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Mano plaukai tamsus, tad tamsiai ruda gumyte beveik nematoma mano plaukuose. Bet turbut tai vienintele spalva, kuri apskritai gali atitikti plauku spalva is ju kolekcijos...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtų labai įdomu pamatyti nuotraukytę :)
      O šiaip daiktas super.

      Panaikinti
    2. Skaidri gumelė tinka prie visų plaukų http://inbeauty.lt/invisibobble/modeliavimas-invisibobble-plauku-gumyte-crystal-clear-skaidri-balta-

      Panaikinti
  2. Noriu ir aš, nes pagaliau užsiauginau tokius plaukus, kad galiu bent kažką surišti :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtinai išbandyk, manau patiks taip, kad nesinorės paprastomis rištis. Visų, kurie bandė, paklausus ar norisi įprastų plaukų gumyčių, sako, kad nebe :)

      Panaikinti
  3. jei tiesa nepatinka, nepublikuojate komentaro? :) Labai vaikiška.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atsiprašau? Nė vienas komentaras nėra ištrintas iš šio tinklaraščio.
      Leiskite pastebėti, kad nė vienam komentarui nereikalingas mano patvirtinimas. Prašau pakartokite savo komentarą, mielai priimu tiek gerus, tiek blogus atsiliepimus. Skaitytojų komentarų dėka galiu tobulėti ir pasitaisyti, tad prašau komentuokite taip, kaip jums atrodo :)

      Panaikinti
  4. Aš turiu Foggy nights, išties nuostabus aksesuaras :) Jūsų išsirinkta spalva dar gražesnė! Kai rinkausi, tokios dar nebuvo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū ;)
      Jūsų toks pilkai baltas taip? O kaip dera prie jūsų plaukų spalvos? Man vis įdomu, ar daugmaž atitinka :)

      Panaikinti
  5. O as turiu tamsiai vysnynes spalvos. Ant tamsiu plauku ji matosi, bet cia gi nieko tokio. As negaliu gyventi palaidais palaukais, visada turiu juos suristi arba susegti. Visai idomi pasirode si gumute. Ai viena duktereciai reiks padovant irgi tegul bando.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, ne, tikrai nieko blogo... Aš jau pripratau, kad plaukuose pastebimos, tik va, jos nėra nematomos, kaip sufleruoja pavadinimas :)
      Tikriausiai turite ilgus plaukučius? maniškiai šiuo metu iki pat liemens, tačiau vistiek dažnai norisi juos pasileisti - verta pasidžiaugti, kai jie vėl ilgi :)

      O gumytė tikrai puiki, aš net nebenoriu jokių kitų plaukų aksesuarų, kai visgi plaukus susirišu ar susuku į kuodą :)

      Panaikinti
  6. Tiesą sąkant, tai man ši plaukų gumelė nieko neįpatinga... :-D Matyt, esu viena iš tų, esančių toje nedidelėje žmonių grupėje, kuriems ši gumelė nepatinka, nesukėlė susižavėjimo arba tiesiog įprasta... :-D Į plaukus veliasi spaudžia ir super gražiai neatrodo... Nieko gero neradau... Turbūt daugiau nepirkčiau... Bandžiau ir ant rankos nešioti, nes ir ranką pradėjo spausti...
    Matyt priklausau tai žmonių populiacijai, kuri GALI išgyventi be šių gumelių... Tai tik mano nuomonė, gal kietiems žmonėms ir patinka...

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą