ESSENCE Colour & Go nagų lakas 187 - juicy love

Šiandien be ilgesnių įžangų pristatau raudoną Essence nagų laką "juicy love". Įsimylėjau ne tik šios priemonės spalvą, tačiau ir išlaikymo laikotarpį, kainą, buteliuką ir absoliučiai viską.

"Kai aš abejoju, renkuosi raudoną"
Bill Blass

Iki šiol buvau bandžiusi tik senesnio leidimo essencce nagų lakus, su kitokia, šiek tiek kampuotesne buteliuko forma, kurie man patiko, tačiau išlaikydavo 2-4 dienas. Ir taip perkrautas nagų lakų krepšelis skatino trumpam užsimerkti ir nebepirkti jokių nagų lakų, tačiau vieną dieną paprasčiausiai nesugebėjau atsispirti pagundai: "O kokie gi tie, kitokie nagų lakai?"



Produktas: ESSENCE Colour & Go nagų lakas "187-juicy love"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: papuošti nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kokybė už gerą kainą
Labiausiai nepatiko: trūkumų neradau
Tūris: 8 ml
Kaina*: 1,79 EUR  (6,18 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: spalvos sprogimas! platus colour & go nagų lakų asortimentas suteikia gelinių nagų blizgesį. nagų lakas nudžiūva per itin trumpą laiką. patentuotas colour & go nagų lako šepetėlis yra pakankamai platus tam, kad būtų itin lengva tepti nagų laką. 8 ml buteliukas yra stilingo dizaino, o kamštukas identifikuoja nagų lako spalvą.
patariame naudoti nagų lako pagrindą, prieš lakuojant nagus. rekomenduojame naudoti essence greitai džiūvantį nagų laką, kuris apsaugo nagus nuo spalvos pakitimų ir leidžia nagų lakui išsilaikyti itin ilgai.


Nagų lako pakuotė skaidraus stiklo, buteliuko forma kiek primena kriaušės proporcijas. Galbūt tokia forma, kompanijos aliuzija į moteriškumą? Visgi, buteliukas labai smagus paimti į rankas, patogus atsukti ir naudoti. Nagų lako dangtelis identifikuoja nagų lako spalvą ir turi tokį pat efektą, kokį suteiks nagų lakas. Ant dangtelio viršaus įspausta "e" raidė, simbolizuojanti essence kompanijos pavadinimą.

Nagų lako šepetėlis geros kokybės, vidutinio dydžio ir pakankamai platus patogiam ir greitam spalvos padengimui ant nago plokštelės. Šepetėlio kampai užapvalinti, kas leidžia patogiai padengti spalvą ties nagų odelėmis jų nenutepliojant.


Nagų lako kvapas stiprus, toks pat, kaip ir visų kitų nagų lakų, t.y. niekuo nesiskiria nuo kitų.

Konsistencija. Nagų lako konsistencija nėra nei labai tiršta, nei labai bėganti, tiesiog vidutinio tirštumo priemonė. Priemonės pigmentacija labai gera, nes bent jau šiai spalvai man pakanka vos vieno sluoksnio, kad spalva atrodytų idealiai.


Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, ACRYLATES COPOLYMER, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/PHTHALIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, CITRIC ACID, PHOSPHORIC ACID, CI 15850 (RED 6 LAKE/RED 7 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Vos vienu nagų lako sluoksniu, nagams suteikiama intensyvi, tikrojo raudonumo spalva. Tiesa, net neįsivaizduoju, kodėl nuotraukoje ji atrodo truputį oranžinė. Po spalva naudojau nagų lako pagrindą, o va ant viršaus nenaudojau viršutinio sluoksnio. Nagų lakas šiek tiek blizgus ir primena kiek prislopintą gelinio nagų lako blizgesį.

Nagų lakas ant mano nagų išlaiko 4-6 dienas, priklausomai nuo to, kokius darbus atlieku namie. Trupėti ir skilinėti pradeda tik 3-4 dieną ir labai nežymiai. Man asmeniškai nuskilo ten, kur su nagu užkliuvau, ten, kur susitrenkiau ir tikiu, kad išlaikytų ir ilgiau.


REZIUMĖ.
Puiki nagų priemonė, kuriai neturiu jokių priekaištų: graži, sodri, intensyvi nagų spalva vienu sluoksniu, vidutiniškai - ilgai išlaikomas spalvos efektas. Nekenksminga sudėtis, patogus buteliukas ir nepaprastai gera priemonės kaina. Super!

















Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė







*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Kokia graži tavo nagų forma! O naujųjų Essence lakų dar nebandžiau, bet būtinai reikės, jei toks geras rezultatas!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komplimentą Živile :)
      Čia ne naujieji essence lakai :) Tiesiog aš nebuvau bandžiusi nagų lakų, po to kai kompanija pakeitė buteliuko dizainą

      Panaikinti
  2. Labai gražus manikiūras, spalva tikrai šauni! :) Būtinai išbandysiu ir aš naujuosius Essence lakus ;) Nors tiesą sakant, ir pas mane namuose nagų lakų netrūksta :D Bet kai pamatau labai gražią spalvą ir žinau, kad ji man puikiai tiks, sunku atsilaikyti... Ypač tokiu atveju, jei kainos ir kokybės santykis - tikrai geras.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va, va, man tas pats :) jau ir taip netrūksta, bet va ta spalva kitokio atspalvio, o čia šiek tiek blizgesio... Taip ir atsiranda dar vienas ir dar vienas ir dar vienas

      Panaikinti
  3. Kaip pavydžiu, kad tau taip ilgai laikosi. Aš nusilakuoju vakare, kitą dieną ok, bet antrąją dieną jau reikia persilakuoti :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Priimsiu, kaip baltą pavydą :)
      Šiaip man tikrai laikosi gerokai ilgiau nei vidutiniškai, kažkaip niekad nepagalvojau apie tai

      Panaikinti
    2. Tikrai tik baltas pavydas! :D Bet žinai, čia nuo daug ko priklauso, kaip seksis nagų lakui ant nago.

      Panaikinti
    3. Žinoma, pilnai pritariu. Pavyzdžiui aš niekaip nesusidraugauju su Maybelline Expresss Finish nagų lakais: ilgai džiūva ir nutrupa jau sekančią dieną...

      Panaikinti
  4. Reikia labai atsargiai su tais lakais, kad neatsirastų kokie nagų pakitimai .

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Perskaičiau jūsų nuorodą, Bett. Ačiū, tikrai naudinga. Visgi, manau, kad nuo bet kurio nagų lako gali atsitikti tokios bėdos, ar ne?
      O galbūt Jūs turėjote kažką panašaus dėl Essence nagų lakų?

      Panaikinti

Rašyti komentarą