ESSENCE lūpų dažai: "53 - All About Cupcake"; "61 - I'm A Lobstar!"; "62 - Rockin' Red"; "52 - In The Nude": apžvalga

Pasiknaisiojimai po senų naujovių skyrelius tęsiasi: kartais tokiuose skyriuose kosmetikos parduotuvėse pavyksta rasti pražiopsotus Catrice, Essence, Gosh, Manhattan ir pan. kosmetikos gaminius, kurių norėjau. Šį kartą apie atrastus senosios kolekcijos Essence lūpų dažus.

Urvas, į kurį bijote įeiti, slepia lobius, apie kuriuos svajojote.

Pan pavyko gauti 4 šių lūpų dažų atspalvius, nors ieškojau išskirtinai tik "All about cupcake" atspalvio. Tad nieko nelaukiant, pristatau savo nuomonę apie šiuos lūpų produktus.



Produktas: ESSENCE Lipstick - lūpų dažai:
  • 52 - in the nude
  • 53 - all about cupcake 
  • 61 - I'm a lobstar! 
  • 62 - Rockin' red
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: paryškinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: ryškios, gražios spalvos
Labiausiai nepatiko: trumpas išlaikymas
Tūris: kiekvienas po 4 g
Kaina*: tiksliai nepamenu, jei neklystu, už kiekvieną mokėjau 1,62 EUR (5,59 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 8 / 10

Ką žada gamintojas: mielos lūpos: intensyvūs ir subtilūs atspalviai garantuoja spalvų žybsnį ant jūsų lūpų. Pakuotė, nurodo viduje esančią spalvą ir leidžia lengviau rasti reikiamą atspalvį.


Paprasta plastikinė lūpų dažų pakuotė yra klasikinės lūpų dažų formos. Patys dažai išsukami nuėmus dangtelį. Ties viduriu yra skaidrus intarpas su kompanijos užrašu, pro kurį galima matyti tikrąją gaminio spalvą. Išorinė pakuotės spalva atitinka lūpų dažų spalva, todėl labai lengva greitai identifikuoti, kokia spalva reikalinga ir kurią pakuotę imti. Tačiau pakuotė atrodo tikrai pigiai ir kiek primena vaikiškus žaislus. Man daug labiau patinka dabartinė lūpų dažų pakuotė - juodas cilindras su spalvos intarpu.


Lūpų dažai turi švelnų, vidutinio stiprumo, saldų kvapą, kuris prisipažinsiu, malonus mano nosiai. O va dažų skonis jau aiškiai sintetinis, naftos priemonių skonis, kiek primenantis vazeliną, tačiau turi kartumo. Visgi, padažius kvapas greitai dingsta, o skonio nesijaučia (nebent bandysite specialiai paragauti dažų).

Konsistencija. Lūpų dažų konsistencija minkšta, drėgna, kreminė. Dažantis priemonė tiesiog slysta ant lūpų. Dvi mano turimos spalvos (In the nude ir All about cupcake) yra šiek tiek blizgios, o kitos dvi (Rockin' red ir I'm a Lobstar) turi blizgių detalių.



Sudėtis: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, LANOLIN, OCTYLDODECANOL, MYRISTYL LACTATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TRIMETHYLSILOXYPHENYL DIMETHICONE, MICA, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, POLYETHYLENE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, C10-30 CHOLESTEROL/LANOSTEROL ESTERS, BISABOLOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHEROL, SILICA, TIN OXIDE, TALC, PARFUM (FRAGRANCE),
MAY CONTAIN: CI 15850 (RED 6 LAKE/RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45380 (RED 90 LAKE), CI 45410 (RED 27 LAKE), CI 47005 (YELLOW 10), CI 73360 (RED 30 LAKE), CI 75470 (CARMINE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77820 (SILVER), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

OR
RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, LANOLIN, HYDROGENATED POLYDECENE, OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, POLYETHYLENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, TRIISOSTEARYL TRILINOLEATE, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, TRIISOSTEAROYL POLYGLYCERYL-3 DIMER DILINOLEATE, MICA, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BISABOLOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TALC, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmiausia ką rekomenduoju, būtinai nušveiskite lūpas, kitaip lūpų dažai sukrenta į lūpų netolygumus ir atrodo netolygiai padengti. Nuotraukoje (53 ir 61) lūpų dažai dengti ant nenušveistų lūpų, tad atrodo netolygiai, nors būtent šie dengiasi geriausiai.

53 - All About Cupcake lūpų dažai yra rausvai nude atspalvio ir būtent šios spalvos ieškojau besiknaisiodama senų naujovių skyrelyje. Šią spalvą nuo įsigijimo naudojau dažniausiai: ji puikiai tinka prie neutralaus makiažo ir ryškaus padūmavusių akių įvaizdžio.


52 - In The Nude lūpų spalva visada buvo populiari spalva. Tačiau aš niekad neturėjau tokio atspalvio lūpų dažų. Žinote, šis atspalvis visad man asocijavosi su tona makiažo ir vulgariomis merginomis. Tačiau tikrai nustebau, kai pasidažiau: spalva idealiai tinka šviesaus gymio odai ir man patiko. Tiesa, iš visų keturių lūpų dažų ši spalva po kiek laiko subėga į lūpų raukšleles, tačiau aš nieko prieš tiesiog dar kartą pasidažyti.


61 - I'm A Lobstar! atspalvis buvo ilga abejonė parduotuvėje. Ar man tinka oranžinis atspalvis? Oranžinė spalva priklauso šiltų tonų paletei, o šilti tonai man netinka. Kita vertus, jei nepabandysiu, niekuomet nesužinosiu. Tačiau tos blizgios dalelės... Nusprendžiau įsigyti, bet dar nebandžiau su šia spalva pasirodyti mieste.


62 - Rockin' Red tamsiausias, ryškiai raudonas atspalvis su blizgiomis dalelėmis taip pat buvo šioks toks iššūkis. Raudoną atspalvį išsirinkti sunku. Tobulą raudoną - dar sunkiau. Šį spalva į tobuluosius ir nepretenduoja. Tačiau rezultatu aš patenkinta.


Visuose nuotraukose esančiam makiažui sukurti naudojamos priemonė:
  • AVON "Extra lasting" makiažo pagrindas ČIA
  • CATRICE "Allround" Cconcealer - maskavimo paletė ČIA
  • AVON "Ideal Shade" kompaktinė veido pudra ČIA
  • ESSENCE antakių priežiūros rinkinys ČIA
  • ESSENCE blakstienų ir antakių priežiūros želė ČIA
  • CATRICE "Glamour Doll" vandeniui atsparus blakstienų tušas ČIA
  • EOS lūpų balzamas "Honeysuckle Honeydrew" ČIA
  • ESSENCE "I love stage" akių šašėlių pagrindas ČIA
  • REBEL "Smokey Eyes" akių šešėlių paletė ČIA
  • ORIFLAME vėduoklės formos birios pudros šepetėlis ČIA
  • CATRICE makiažo šepetėliai: pudrai, skaistalams, akims ČIA
  • ESSENCE lūpų dažai - "53 - All About Cupcake"; "61 - I'm A Lobstar!"; "62 - Rockin' Red"; "52 - In The Nude"
Taigi, iš pradžių galvojau, kad šviesesnės spalvos bus permatomos, tačiau pasidažius paaiškėjo, kad tai ryškios, intensyvios spalvos. Gaila, tačiau ant lūpų išsilaiko tikrai per trumpai 1-2 valandas.


Lūpų dažai suteikia blizgią lūpų spalvą ir šiek tiek drėkina lūpas, dėka tikrai drėgnos konsistencijos. Spalvą labai paprasta atnaujinti - tiesiog perbraukus kelis kartą spalva tampa tokia pat intensyvi, kaip tik pasidažius.

Tiesa, rekomenduoju naudojant ryškesnius dažus naudoti ir lūpų pieštuką: paprasčiausiai priemonės konsistencija gana minkšta, tad ryškūs lūpų dažai gana lengvai iškeliauja už lūpų kontūro. Iš kontūro išeina tikriausiai ir šviesesni, tačiau būdami praktiškai kūno spalvos, jų pasislinkimo nesimato.


REZIUMĖ.
Lūpų dažai, mano nuomone, vidutinės kokybės produktas, turintis savo trūkumų, tačiau esama kaina tikrai žemai, tad kiek pakeliu balą iki gero produkto. Visgi, su dabartine patirtimi, galiu juos palyginti su ESSENCE longlasting lipstic ir pastebėti, jog pastaroji versija ženkliai geresnė, pašalinta nemažai trūkumų. Tikiuosi kad ateityje kompanija dar patobulins savo dažus, suteikdama jiems ilgesnį išlikimo ant lūpų laiką.
O aš šiandieną mielai naudoju visai pasisekusį senų naujovių skyrelio pirkinį - 4 skirtingus atspalvius iš ankstesnės kolekcijos. Tiesa, ką manote apie oranžinį "I'm a lobstar!" atspalvį?













Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė





* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Gražios spalvos, man labiausiai patiko 62 ir 53 :) Oranžinis atspalvis - įdomus, bet aš turbūt būčiau taip ir neišdrįsusi jo nusipirkti :) Nors ant Jūsų lūpų nuotraukoje atrodo neblogai, vis dėlto manyčiau tai nėra pati tinkamiausia spalva pagal Jūsų odos/plaukų tipą :)
    O aš neseniai iš Essence lūpų dažų išbandžiau "I Love Nude" du lūpdažius (03 ir 05) ir tikrai nenusivyliau :) Rekomenduoju! :) O kaip Jums patiko ši kolekcija?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, oranžinis atrodo kitaip, bet kartais smagu atrodyti kitaip :) Šiandieną bandysiu šia spalva pasipuošti važiuojant į miestą.

      "I love nude" kolekcijos nebandžiau, tačiau spalvos ir atspalviai man patiko, ypatingai patiko lūpų dažai 01; nagų lakai 02, 07, 03. Visų labai gražios spalvos... Kol kas save laikau, nes turiu labai daug nagų lakų ir labai daug lūpų dažų. Bet pažiūrėsiu, galbūt dar įsigysiu po vieną lūpų dažų ir nagų lako atspalvį. O lūpų dažai nesubėga į raukšleles?

      Panaikinti
  2. Kaip tik šiandien buvau pasidažiusi 05 atspalviu (tiesa, kartu naudojau ir panašios spalvos Essence lūpų pieštuką, o dar prieš tai pasitepiau lūpas Blistex balzamu) ir bent man tikrai nesubėgo į raukšleles, nesausino lūpų, spalva gana gerai laikėsi (žinoma, tai tikrai nėra ilgalaikiai lūpų dažai).

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą