FREEMAN veido kaukė "Clay Mask Acai": apžvalga

Aš mėgstu veido kaukes ir dažnai išbandau įvairiausius produktus ant savo veido odos, net jei kartais veido kaukė nėra skirta mano odos tipui. Man ypač patinka vienkartinės arba dviejų dozių veido kaukės, kurias išbandžius ir nepatikus galima paprasčiausiai išmesti lauk. Ir žinoma, vienkartinių kaukių galima išbandyti daug ir įvairių. Tol kol rasiu mėgstamiausią. Nors ne, tikriausiai vistiek išbandysiu įvairias, nes sustoti ties vienu veido priežiūros produktu nuobodu :D

"Už kiekvienos kaukės yra veidas, o už kiekvieno veido yra istorija"
Marty Rubin

O jei rimtai, man tikrai patinka veido kaukės. Ir šiandien pristatau dar vieną, vienkartinės dozės veido kaukę iš Freeman, tinkančią visų tipų veido odai.


Produktas: FREEMAN Feeling Beautiful Facial purifying "Clay Mask Acai" - valomoji veido kaukė
Gamintojas: "ph Beauty Labs", Beverly Hills, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: atgaivinti veido odą, ją išvalyti
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: vizualiai matomi rezultatai iš karto po naudojimo
Labiausiai nepatiko: aštrus kvapas
Tūris: 15 ml
Kaina*: 1,15 EUR (3,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima
Įvertinimas: 8,5 / 10

Ką žada gamintojas: Valomoji molio kaukė papildyta natūraliomis augalinės kilmės medžiagomis. Sudėtyje yra Acai uogų ekstrakto, kuris valo ir ramina odą. Mega 8 kompleksas - patentuotas Goji, Aai, granatų, mangų, Garcinija Mangostana, spanguolių, noni ir mėlynių vaisių ir uogų ekstraktų mišinys - antioksidantų šaltinis. Padeda atgaivinti odą, suteikia jai švelnumo. Tinka visų tipų odai.
Naudojimas. Tepti veidą ir kaklą, saugoti akių sritį. palaukti, kol kaukė nudžius, nuplauti šiltu vandeniu. Naudoti 2 kartus per savaitę arba ir dažniau, pagal poreikį. Vengti patekimo į akis. Patekus į akis, nedelsiant gerai praplauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų. Laikyti kambario temperatūroje.


Veido kaukė supakuota vienkartiniame produkto pakelyje. Pakuotė ties viduriu siaurėja, tarsi tai turėtų pagelbėti patogiau laikyti kaukę rankoje. Kaukės pakuotės spalva violetinė, tačiau prie skirtingo apšvietimo, gali atrodyti ir tamsiai mėlynos spalvos. Pakuotės apačia papuoštą į vandenį krentančių vaisių ir uogų fragmentu.

Kvapas. Kaip bebūtų gaila, tačiau kaukė turi pernelyg stiprų, sintetinį kvapą, kuris dar sustiprintas sudėtyje pridėtais aldehidais. Tik po kaukės naudojimo ir pakuotės išvalymo (nes reikės išsaugoti iki kito mėnesio) praėjus dienai, pakuotės kvapas tampa maloniu vaisių kvapu. Tačiau šaukštai po pietų: kaukė jau sunaudota.

Konsistencija. Veido kaukė žalsvai mėlynos spalvos tirštos, labai tirštos konsistencijos, tačiau kreminė, tad labai labai lengvai paskirstoma ant veido. Tiesa, ši kaukė daug gražiau ir tolygiau pasidengia ant veido nei skystesnės veido kaukės.


Sudėtis: Water/Aqua/Eau, Kaolin, BentoniteTitanium Dioxide, Propylene Glycol, Magnesium Aluminum Silicate, Retinyl Palmitate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Panthenol, Morinda Citrifolia Fruit ExtractVaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit ExtractVaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit ExtractGarcinia Mangostana Peel/Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Punica Granatum Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Lycium Barbarum Fruit ExtractGlycerinTocopherol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Caprylic/ Capric TriglycerideDisodium EDTA, Sodium Polyacrylate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, PropylparabenMethylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum)Yellow 5 (CI 19140)Blue 1 (CI 42090)Amyl Cinnamic AldehydeButylphenyl Methyl Propional.

Kaukė iš karto padengus (kairėje) ir išdžiuvusi ant veido (dešinėje)
Poveikis. Kaip visada, man pasirodė, kad kaukės per daug, tačiau, aš šį kartą dengiau veidą ir kaklo sritį ir stengiausi sunaudoti kiek įmanoma daugiau produkto. Kitu atveju kaukė iki sekančio naudojimo paprasčiausiai sudžiūva.

Tik užsitepusi veido kaukę jaučiau, šiokį tokį, nestiprų odos dirginimo, kažko panašaus į deginimo jausmą, tačiau jis greitai dingsta ir galima atsipalaiduoti. Veido kaukė džiūva ilgai, mažiausiai 15 minučių, kol galiausiai išsausėja, sutrūkinėja ir galima ją nuplauti.

Kaukės plovimo procesas, labai ilgas: jeigu kada naudojote molio kaukes, tikrai žinote. Tačiau pašalinus visus likučius veidas tapo šviesesnis, poros švaresnės (tačiau negaliu pasakyti, kad tai uvo giluminis valymas) o veido oda nepaprastai švelnesnė.


REZIUMĖ. 
Veido kaukė tiko mano odai, išvalė poras (tačiau valymas nebuvo giluminis), oda atrodė kaip po gero miego, atsigavusi ir pailsėjusi, šviesesnė ir labai švelni. Man nepatiko aštrus kvapas, dar papildomai sustiprinamas aldehidais, kurį kaukės dengimo metu sunkoka ištverti. Nenudžiugino ir tik vidutinio saugumo produkto sudėtis.
Galiausiai tai nėra prastas produktas, tiesiog geros - vidutinės kokybės produktas, kuriam, dėl esamų trūkumų aukštų balų skirti negaliu.











Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė







* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. man ši kaukė visai patiko, bet bandžiau kitą (raudona pakuotė, berods su šokoladu), tai degindavo ir griauždavo odą. tai šiek tiek buvau išsigandusi, nes toks efektas nebuvo nurodytas ant pakuotės. bet... geriau išmėginti daug ir skirtingų kaukių, negu apsistoti ties viena. na, nebent įsigyji kažką profesionalaus, tada jau galima ir "apsistoti" ties vienu produktu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šita irgi pradžioje nežymiai griaužia, tačiau nestipriai. Visad bandydama naujas kaukes seku, kiek ilgai tas nemalonus jausmas trunka. Turiu nusipirkusi ir su braškėmis. O kvapas malonus buvo?

      Panaikinti
  2. Aš tai dar prisidėsiu, kad labai smagios šių kaukių pakuotės, na bent jau man pakuotė įtaką daro, jau nekalbant apie prekės kokybę :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... pirkdama produktą galvojau, kad veido kaukė bus tokios spalvos kaip pakuotė arba vos vos šviesesnė, kaip dažniausiai būna. Tad pakuotė tikrai daro įtaką ir labai smalsu tampa, o kas viduje? :)

      Panaikinti
  3. Sveiki,
    paskaiciau Jusu atsiliepimus apie freeman kaukes ir labai noriu jas isbandyti. Nurodykite, prasau, kokiose konkreciai parduotuvese jas nusipirkote, nes as jau apejau N Eurokos parduotuviu, maximu ir neturi jie tu kaukiu :( o lietuviskose internetinese parduotuvese jos jau labai uzkeltom kainom...
    Busiu dekinga uz atsakyma :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gyvenu Klaipėdoje, tad siūlau kelias Eurokos parduotuves:
      1. Eurokos Akropolis Taikos pr. 61 - tačiau ten visad viskas būna išpirkta
      2. Eurokos Tiltų g. 25 - ten randu daug senų naujovių ir šiaip pasirinkimas nemažas, nors parduotuvė neatrodo iš populiaresnių ten nedaug žmonių
      3. Eurokos Big2 - ten perku dažniausiai tačiau ten labai maža parduotuvė. Ten pirkau ir šias kauakes
      4. Eurokos Grandus. Taikos pr.66 A - kai reikia super didelio pasirinkimo ir nelabai žinau ko noriu
      5. Eurokos Šilutės pl 40 A - kai negaliu rasti patikusios prekės niekur kitur.
      6. Eurokos Laukininkų 19 - kai kokia nors kolekcija visur jau būna išparduota, dažniausiai čia randu ko man trūksta.

      Panaikinti
    2. O jei labai taupote laiką, pabandykite parašyti Eurokos per Facebook ir paklausti, kurioje parduotuvėje jie turi vieną ir kitą produktą. Dažniausiai tokiais klausimais jie mielai padeda ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą