Korėjietiška: TONYMOLY Snail Mask Sheet - veido kaukė su sraigių mucinu

Korėjietiška kosmetika ir kūno bei veido priežiūros gaminiai pasaulyje susilaukia vis didesnio susidomėjimo ir pripažinimo. Lietuvoje dar mažai kalbama apie korėjietiškus gaminius, galbūt todėl, kad norint jos įsigyti, riekia ją pirkti per ebay ir kitas elektronines parduotuves ir laukti apie 30 - 40 dienų, kol gaminys pasiekia Lietuvą.

Be to, daugumą atbaido pasiklydę siuntiniai, baimė prarasti pinigus nesulaukiant prekės. Tačiau viskas ko reikia, tai suprasti angliškai ir atidžiai skaityti pateiktą informaciją. Įdomumo dėlei galiu pasakyti, kad porą kartų buvau apgauta, tačiau dabar žinau visas gudrybes, apsiperkant tokio tipo parduotuvėse, tad drąsiai perku produktus iš Kinijos ar Korėjos.

Išbandykime kažką naujo???

TONYMOLY kosmetika yra viena geriausiai žinomų korėjietiškos kosmetikos kompanijų, turinčių puikią reputaciją ir labai gerai vertinamus produktus, tad panaršiusi ebay parduotuvėje, susiradau sraigės veido kaukę ir nusprendžiau išbandyti.

Apskritai, kai kilo visa ta manija dėl iš sraigių gleivių pagamintų veido priežiūros gaminių (kaukių ir kremų), pagalvojau, kad fuuu... pasaulis visai išprotėjo. Tačiau iš vienur ar kitur išgirsdama gerus atsiliepimus, nusprendžiau pabandyti.
Niekad nebuvau iš tų merginų, kurios bijo paimti varlę, šlykštisi vabalais ar ropliais (na, galbūt išskyrus gyvates. Nors ir žinau, jog neužspeistos į kampą jos nieko nedarys, tačiau kaskart pamačiusi miške nusipurtau. Tiesiog jaučiu joms nepaaiškinamą baimę). Taigi, bandyti iš gyvūnų išgautas gleives ar kitas medžiagas, man visai nešlykštu ir visiškai negąsdina.


Produktas: TONYMOLY Pureness 100 Snail Mask Sheet Skin Damage Care - veido kaukė su sraigėmis
Gamintojas: "Tonymoly" Co. Pagaminta Seoul, Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, raminti, kondicionuoti veido odą
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač sudirgusiai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: netiko veido formai
Tūris: 21 ml. 1 vnt. kaukės
Kaina*: 2,56 $ arba 1,79 EUR (6,18 Lt)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama. Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos)
Įvertinimas: 9 / 10

Ką žada gamintojas: Atplėškite ir padenkite ant veido. Palikite ant veido odos 20-30 minučių. Tuomet nuimkite. Tik išoriniam naudojimui. Venkite kontakto su akimis. Saugokite nuo vaikų. Jei pasirodė sudirgimo ar išbėrimo ženklų, nustokite vartoti.


Veido kaukė supakuota vienkartinėje plastiko maišelyje. Ant pakuotės nupiešta sraigė (pagrindinis ingredientas), vyrauja ruda spalva ir jos atspalviai. Pakuotė blizgi, tad gražiai nufotografuoti kaukės taip ir nepavyko.
Kitoje pusėje informacija pateikta korėjiečių kalba, tačiau apačioje yra trumpas aprašymas angliškai su pačia pagrindine informacija bei sudėtimi.


Viduje produktas yra medvilninė kaukė, sudrėkinta veikliosiomis medžiagomis. Kaukės formą plačiau papasakosiu prie konsistencijos skyrelio.


Kvapas. Kaukės kvapas papildomai sustiprintas kvapiosiomis medžiagomis. Kvepia maloniai, tačiau jokio konkretaus kvapo, tiesiog malonus aromatas, neerzinantis uoslės.

Konsistencija. Vienkartinė kaukė yra medvilnės paklotėlis (jei galima taip sakyti), iškirptas pagal veido kontūrus: su akimis ir lūpomis. Ant kaukės yra tamsesnės spalvos grūdelių, tiesa, net neįsivaizduoju, kas  tie grūdeliai.

Pati medžiaginė kaukė yra stipriai persunkta skysčiu, kurį, kaip rekomenduoja gamintojai, paprasčiausiai nugręžiau iki drėgnumo, kai kaukė nevarva vos prisilietus. Taip daug patogiau ją naudoti, na o likučius rekomenduojama tiesiog užtepti ant veido odos. Arba galima išpilti, jei norisi.


Sudėtis: Water, Glycerin, Butylene Glycol, PEG-32, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Glacier Water, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Allantoin, Hydroxyethyl Arylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Betaine, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Snail Secretion Filtrate, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance.


Poveikis. Nors kaukė suformuota veido formos, ir turėtų idealiai tikti veido formai, tačiau man deja, netiko. Vertindama šį aspektą vis primenu sau, kad produktas skirtas Korėjos rinkai, kur moterų veido forma visiškai kitokia nei europiečių, tad galima pateisinti per didelę angą burnai, pernelyg siauras angas akims, per trumpą ir per plačią nosies angą, kuri nepritaikyta ir nosies išlinkimui ties kakta, bei pernelyg plačią, didelę medvilnės kaukę veido kontūrui. Kaip matote iš fotografijos - kaukė man pasidengia ant plaukų, nepatogiai dengia sritį aplink akis, nepakanka medžiagos ties burna ir visiškai netinka nosies sričiai. Tačiau korėjietėms, tikriausiai kaukės kontūrai idealiai tinka.


Kaukę laikiau ant veido odos 30 minučių. Po pusės valandos ji pradėjo džiūti ir nebesilaikyti ant veido odos. Tuomet skystus likučius, kurie liko kaukę nugręžus, užpyliau ant vatos diskelio ir švelniai sudrėkinau ant veido esančią kaukę likučiais. Taip palaikydama kaukę kiek ilgiau.
Po to kai kaukė dar padžiuvo, ją nuėmiau ir nuploviau veidą vandeniu.


Nuėmus kaukę nuo veido pastebėjau, kad oda atrodo vizualiai daug gražesnė, skaistesnė, jaunesnė ir sveikesnė. Gal man nelabai patiko, kad kiek daugiau atsivėrė odos poros ir tapo vizualiai pastebimesnės. Tačiau drėgmė, kurią suteikė hialurono rūgštis (esanti sudėtyje), odos lygumas ir švelnumas bei nuraminta oda (dėka sraigių gleivių) atrodo tiesiog puikiai. Sausai, sudirgusiai ir jautriai veido odai kaukė turėtų būti tinkamiausia.


REZIUMĖ.
Nepaisant to, kad kaukė nelabai tiko mano veido formai bei to, kad nelikau labai sužavėta produkto sudėtimi, - veido kaukė man patiko. Mielai naudočiau veido produktą ateityje.










Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė





* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

Rašyti komentarą