LACURA 2-in-1 Nail Care Pens - nagų priežiūros pieštukas

Gražūs ir tvarkingi nagai, mano nuomone yra vienas svarbiausių moters privalumų ir rūpinimosi savimi rodiklių. Aš nagus lakuojuosi dažnai, - nesmagu vaikščioti nutrupėjusiu laku ir nulaužytais nelygiais nagais. Tačiau lygiai taip pat stengiuosi nepamiršti pasirūpinti ir odelėmis aplink nagus bei pačia nagų plokštele.

"Žinoma, mano gyvenimas nėra tobulas...
Tačiau mano nagai yra"

Jau senai įsitikinau, kad netvarkingos, išsausėjusios arba nuaugusios nagų odelės sugadina net ir patį gražiausią manikiūrą. O nagų plokštelės nepriežiūra greitai tampa skilinėjančių, besisluoksniuojančių, lūžinėjančių nagų priežastimi. Tad šį kartą labai trumpai noriu papasakoti apie nagų priežiūros priemonę su migdolų aliejumi, kuri šiuo metu, kasdien rūpinasi mano apynagėmis ir nagų lako plokštele tarp nagų lakavimų.



Produktas: LACURA BEAUTY 2-in-1 Nail Care Pens - nagų ir apynagių priežiūros pieštukas su migdolų aliejumi
Gamintojas: Specialus produktas Aldi parduotuvėms. Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: prižiūrėti, pamaitinti nagus ir odeles aplink nagus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: iš karto pamaitina sausas apynages
Labiausiai nepatiko: trumpalaikis efektas
Tūris: 2 x 5 ml
Kaina*: jei teisingai pamenu apie £ 2-3 arba 2,93 - 4,14 EUR (10,12 - 14,29 Lt)
Kur galima įsigyti: Aldi prekybos centruose
Įvertinimas: 9 / 10

Ką žada gamintojas: papildomos informacijos gamintojas nepateikia


Gaminio pakuotė labai primena pieštuką arba nagų lako korektorių. Sodrios geltonai - oranžinės spalvos plastiko korpusas uždengtas tokios pačios plastiko kamšteliu. Po dangteliu slepiasi aplikatorius, kuris pagamintas iš tvirtos medžiagos ir suformuotas į nukirstos formos antgalį. Lygiai toks pat, kaip ant nagų lako korektoriaus.


Ant kitos pusės užmautas skaidrus galiukas, kuriame pridėti trys tokie pat antgaliukai, kurie skirti pakeisti nusidėvėjusį, naudojamą antgaliuką nauju. Labai patogu. Tiesa, kelis antgaliukus jau sunaudojau tačiau ne šiam produktui, o nagų lako korektoriaus antagliui pakeisti. Nes šie, nenusitepa, o nagų lako korektoriaus galiukas nuolat išsitepa ryškiu nagų laku.


Kadangi priemonė yra su migdolų aliejumi, tai ir pieštuko kvapas saldus, kiek primena saldžiųjų migdolų aliejų.

Konsistencija. Produktas gana skystas, skaidrios spalvos. Lengvai užtepamas ant nago ir apynagės.


Poveikis. Priemonė lengvai paskirstoma ant odos. Vienu lengvu judesiu patepama apynagė ir pats nagas. Nagų plokštelė iš pradžių įgauna lengvą spindesį, paskui produktas susigeria į odą ir nagą.

Priemonė iš karto suteikia odelėms aplink nagų drėgmės: išsausėjusios odelės sudrėkinamos ir pamaitinamos, nagai vizualiai tampa gražesni, įgauna sveikesnę išvaizdą.


REZIUMĖ.
Nagų priežiūros priemonė iš karto suteikia nagams ir nagų odelėms sveikesnę išvaizdą, drėkina ir maitina. Gaila, kad priemonės efektas trumpalaikis, tad po kelių valandų produktą norisi naudoti ir vėl. Tačiau apskritai, man patiko kaip paprasta ir lengva pieštuką naudoti, ir efektas, kurį suteikia priemonė. Šis nagų priežiūros pieštukas padeda pasirūpinti nagais ir apynagėmis prieš ir po higieninio bei dekoratyvinio manikiūro.











Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė






* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai