Mėnesio eksperimentas: stangresnė kūno oda su GEOMAR vandenyno dumblių purvu

Visos norime dailios ir stangrios kūno odos, gražių kūno formų. Sporto, sveikos mitybos ir daug vandens, kartais paprasčiausiai nepakanka. O retkarčiais, įsisukus į rutiną papildomai pasportuoti nebelieka laiko... Rinkoje sukurta daugybė įvairiausių kūno priežiūros priemonių skirtų ne tik odos stangrinimui, tačiau ir lieknėjimui, riebalų sankaupų šalinimui, kovai su celiulitu.

"Diena be draugo, tai tas pats, kaip tuščia puodynė, kurioje nėra nė lašelio medaus"
Iš animacinio filmuko "Winnie The Pooh
("Mikė Pūkuotukas" ) 

Celiulito aš neturiu, tačiau po žiemos pastangrinti kūno odą norisi ne tik papildomomis sporto minutėmis. Siekiant geresnių rezultatų, mielai išbandau stangrinimui skirtas kūno priežiūros priemonės.



Produktas: GEOMAR Ocean Seaweed Mud - anticeliulitinis vandenyno dumblių purvas
Gamintojas: "Mirato Landiona". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: stangrinti, kovoti su celiulito požymiais, stimuliuoti riebalinio sluoksnio skaidymąsi
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač celiulito paveiktai odai
Labiausiai patiko: puikiai stangrina kūno odą
Labiausiai nepatiko: nemažai kenksmingų, nesaugių sudėtinių dalių
Tūris: 500 ml
Kaina*: 14,45 € (49,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje, Eurokos, Maxima, Rimi. Internetinėse parduotuvėse: Kaip smilga
Įvertinimas: 9,5 / 10

Ką žada gamintojas: Natūralaus molio ir vandenyno dumblių purvas su esenciniais aliejaus ir Negyvosios jūros oligoelementais stimuliuoja riebalų skaidymąsi ir sumažina "apelsino žievelės odos" efektą, ištraukia skysčius.

Naudojimas: naudokite kas antrą dieną pirmąją savaitę, po to, kas tris dienas visą mėnesį, vėliau 1-2 kartus per mėnesį poveikio palaikymui. Prieš naudojimą produktą išmaišyti, ištepti juo norimas vietas, apvynioti maistine plėvele, palaikyti 30 minučių, nuplauti vandeniu.

Įspėjimas: Dėl sudėtyje esančių esencinių aliejų, galimas lengvas dilgčiojimas, kuris praeina po kelių minučių. Nenaudoti nėštumo laikotarpiu. Nenaudoti ant sudirgintos odos. Saugoti nuo vaikų. Laikyti kambario temperatūroje.


Sudėtis: Aqua (Water), Kaolin, Fucus Vesiculosus Extract, Solum Fullonum (Fuller's Earth), Laminaria Digitata Extract, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Aesculus Hippocastanum Extract (Aesulus Hippocastanum) (Horse Chesnut) Seed Extract), Centella Asiatica Extract, Hedera Helix Leaf Extract (Hedera Helix (Ivy) Leaf Extract), Paullinia Cupana Extract (Paullinia Cupana Seed Extract), Maris Salt (Sea Salt), Salvia Officinalis Oil (Salvia Officinalis (Sage) Oil), Thymus Vulgaris Oil(Thymus Vulgaris (Thyme) Oil), Melissa Officinalis Oil (Melissa Officinalis Leaf Oil), Lavandula Angustifolia Oil (Landula Angustifolia (Lavender) Oil), Eucalyptus Globulus Oil (Eucalyptus Globulus Leaf Oil), Gaultheria Procumbens Leaf Oil (Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil), Methyl Nicotinate, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Citric Acid, Disodium EDTA, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, Citronellol, Sodium Dehydroacetate, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, CI 77288 (Cromium Oxide Green).


I savaitė:
Pirmiausia trumpai turiu pasakyti, kad didžiulė purvo pakuotė labai panaši į jau ankščiau pasakotą GEOMAR Emollient kūno šveitiklio pakuotę: ji didelė ir nėra patogi laikyti rankose, tačiau aš, naudodama šią priemonę padedu ant lentynėlės ir niekad nelaikau rankose. Priemonė ne tik papildomai buvo apsaugota skaidriu plastiku, tačiau ir atsukus dangtelį, ant produkto pridėtas plastikinis dangtelis, apsaugantis priemonę ne tik nuo aplinkos poveikio, tačiau ir nuo išsiliejimo, dangtelio ištepliojimo. Super!

Taigi, pirmas įspūdis pauosčius produktą buvo kažkas panašaus į "Fuuu..." Kvapas primina žydinčios jūros išmestus dumblius su šalavijo kvapu... Tačiau su laiku pripratau...

Pirmąją savaitę priemonę naudojau kas antrą dieną. Vandenyno dumblių purvu ištepiau šlaunis, pilvą, šonus: visas problemines kūno vietas ir apvynioju skaidria plėvele maistui.  iš karto po apvyniojimo jaučiasi šioks toks šaltukas ir vos jaučiamas, labai silpnas dilgčiojimas. Visgi, šių pojūčių negalėčiau apibūdinti kaip nemalonių ir kita, jie labai greitai dingsta.

Po naudojimo pastebėjau, kad kūno oda tapo skaistesnė, tačiau stangrinimo ar kokio kito poveikio nebuvo.


II savaitė:
Antrąją savaitę purvą naudojau kas 3 dienas, kaip ir rekomenduoja gamintojo instrukcija. Tiesa, aš neturiu celiulito, tad man nereikalinga ypatinga priežiūra, tiesiog pirkdama produktą siekiau pastangrinti savo kūno odą bei šiek tiek patobulinti kai kurias problemines vietas ant kurių susikaupė kiek daugiau riebalinio audinio.

Tad antrąją savaitę pastebėjau šiek tiek, labai nežymiai pastangrėjusią kūno odą. Be to, ji atrodė sveikiau: gražesnės, tolygesnės spalvos ir drėgnesnė nei įprastai.


III savaitė:
Trečiąją savaitę Geomar vandenyno dumblių purvą naudojau lygiai taip pat, kaip ir antrąją. Pastebimas lygiai toks pat poveikis kūno odai, kaip ir antrą eksperimento savaitę.

Norisi dar būtinai paminėti: priemonė labai lengvai paskirstoma ant kūno odos. Ji nėra nei pernelyg tiršta nei pernelyg skysta.


IV savaitė:
Paskutinę eksperimento savaitę priemonė buvo naudojama kaip ir pastarąsias dvi savaites.

Per naudojimo mėnesį pastebėjau, kad kūno oda tapo pastebimai stangresnė, odos poros tapo mažiau pastebimos, šlaunys ir pilvukas tapo šiek tiek lieknesni nei prieš eksperimentą. Apskritai, kūno oda tapo vizualiai gražesnė, lygesnė ir gražesnės, tolygesnės spalvos.

REZIUMĖ.
Kadangi neturiu celiulito, labai vertinti, kaip galimai ji kovotų su apelsino žievelės oda. Pastebėjau, jog priemonė stangrina, lieknina kūną. Na o vizualiai lygesnės, gražesnės, tolygesnės spalvos odos ir mažiau matomų porų efektas leidžia manyti, kad priemonė visai neblogai kovotų su celiulito paveikta kūno oda.

Ar bandėte Geomar Ocean Seaweed mud anticeliulitinį purvą? Kokiomis priemonėmis stangrinate kūno odą? Kaip kovojate su celiulitu?




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė



* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Aprašymas skamba puikiai! Reikęs gal ia man išmėginti, kaip tik dar liko šiek tiek laiko iki maudymosi kostiumėli sezono...;D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už komentarą, Karolina.
    Klausimas visai nekvailas :) Ne, vonios nekemša :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na man labai aktualu būtų tokia priemonė, kai celiulitas niekaip neišnyksta nuo mono kojų. O čia su šia priemone daryti reikėtų įvyniojimus ar pilingą?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na man labai aktualu būtų tokia priemonė, kai celiulitas niekaip neišnyksta nuo mono kojų. O čia su šia priemone daryti reikėtų įvyniojimus ar pilingą?

    AtsakytiPanaikinti
  5. O man netiko, visa oda labai stipriai paraudo, nors palaikiau vos 1 minutę🙄

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai gaila, kad sudirgino. Tikiuosi oda jau jaučiasi geriau?
      Taip jau būna su kosmetika - kas tinka vienai, nebūtinai tiks kitai.

      Panaikinti

Rašyti komentarą