AVON "Planet Spa" karštas plaukų aliejus su Viduržiemio jūros regiono alyvuogių aliejumi: apžvalga

Šiandien noriu pristatyti karšto aliejaus procedūrą ir produktą iš Avon "Planet SPA", kuris turėtų sugrąžinti plaukams drėgmę, pamaitinti ir pasirūpinti pavargusiais, nualintais plaukais.

"Dažniausiai mes nepamename dienų, mes atsimename akimirkas..."

Kai pradėjau dažyti savo plaukus, beveik nuolat naudojau karšto aliejaus gydymą savo plaukams. Sušilęs aliejus stipriau veikia plaukus. Gerosios aliejų savybės per trumpesnį laiką paveikia pažeistus plaukus, o ir pati procedūra daug malonesnė bei įprasto aliejaus naudojimas ant plaukų ir vaikščiojimas visą dieną su maišeliu ir aliejuotais plaukais, laukiant kol aliejai paveiks plaukus.


Produktas: AVON "Planet SPA" drėkinantis šildomasis plaukų aliejus su Viduržiemio jūros regiono alyvuogių aliejumi
AVON Planet SPA Heavenly Hydration Hot Hair Oil with Mediterranean Olive Oil
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti, maitinti, glotninti plaukus
Tinkamas tipas: visiems, ypač sausiems, pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: aukšta kaina, vienkartinė dozė
Tūris: 60 ml
Kaina*: pilna kaina  8,98 EUR (31,00 Lt). Pirkau atrodo už 5,79 EUR (19,99 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultančių ( www.avon.lt )
Įvertinimas: 8 / 10

Ką žada gamintojas: Mėgaukitės maloniomis akimirkomis alyvų giraičių žemėje ir su kiekviena diena atraskite Viduržiemio jūros regiono lobius - vertingojo alyvuogių aliejaus drėgmės išteklius.
Su Viduržiemio jūros regiono alyvuogių aliejumi, drėkina ir regeneruoja. Plaukai tampa paklusnesni ir žvilgantys it šilkas, aliejus juos drėkina, maitina, puoselėja, glotnina.
Naudojimas: 1 minutei pamerkite aliejaus buteliuką į karštą vandenį. Užtepkite sušilusį aliejų ant sudrėkintų vandeniu plaukų ir palaikykite 1 minutę. Pamasažuokite ir išsitrinkite galvą su šampūnu.


Nedidukė, švelniai žalsvos spalvos plastikinė produkto pakuotė yra skirta vienkartiniam naudojimui: ilgiems plaukams pats tas, na o trumpesniems, galbūt rekomenduočiau produktą dalinti į dvi dalis ir sunaudoti per du kartus. Planet SPA gaminių pakuotės, kaip ir šiuo atveju, minimalistinės ir savotiškai elegantiškos: spalva, užrašai bei planet spa ženkliukas (beveik apvalus dviejų linijų motyvas su ornamentais viduje), kuris nesikeičia jau daug metų. Tiesa, man jis visad atrodė labai dailiai ir mano nuomone suteikia savotiško žavesio pakuotės dizainui.

Buteliukas užsukamas švelniai žalsvos spalvos dangteliu, po kuriuo yra skaidrus pipetės tipo gaminio dozatorius. Siaurėjantis dozatorius leidžia greičiau ir patogiau paskirstyti produktą ant plaukų, išsaugant kiekvieną gaminio lašelį.


Karšto aliejaus kvapas primena žalių alyvuogių, šiek tiek gaivus, lengvai salstelėjęs ir vos jaučiasi lapų arba žalumos kartumas. Jeigu esate bandę kokį produktą iš Planet Spa su alyvuogių aliejumi iš Avon, tai kvapas identiškas kitiems šios linijos gaminiams. Man kvapas pasirodė lygiai toks pat, kaip Avon plaukų kaukės su drėkinamuoju alyvuogių aliejumi.

Konsistencija. Tai yra aliejus, tačiau jo konsistencija kiek skystesnė negu įprastų aliejų, mat produkto sudėtyje yra vandens.


Sudėtis: Aqua, PEG-12 Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Oleth-20, Phenoxyethanol, PPG-5-Ceteth-20, Cetrimonium Chloride, Creatine, Parfum, Polyquaternium-10, Sodium PCA, Methylparaben, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Benzophenone-4, PEG-90M, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, CI 61570, CI 15510.


Poveikis. Karštą aliejų prieš naudojant reikia sušildyti: užkemšu kriauklę, į ją pripilu karšto vandens ir dedu gerai užsuktą aliejaus buteliuką. Per tą laiką sudrėkinu plaukus. Aliejų karštame vandenyje laikau 1 minutę. Kai aliejus sušyla, belieka buteliuko turinį paskirstyti ant plaukų ir palikti 1 minutę. Kol laukiu aliejaus veikimo ant plaukų, - plaukus papildomai masažuoju pirštais - taip aliejus stipriau veikia plaukus bei papildomai aktyvinama galvos odos kraujotaka. Galiausiai viską išplaunu įprastu šampūnu.


Kaip ir minėjau, buteliuke dozuojamas produktas vienam kartui. Nors trumpų plaukų savininkėms rekomenduočiau naudoti pusę kiekio vienam kartui.

Tai nėra pati geriausia rezultato nuotrauka, tačiau joje puikiai matosi, kaip kiekvienas plaukelis tampa glotnesnis ir lygesnis

Karštas plaukų aliejus iš karto suteikia plaukams glotnumo, švelnumo, o šis dar papildomai suteikia plaukams drėgmės. Mano šviesintiems plaukams, pažeistiems dažų, reikalinga intensyvi priežiūra, tad stipresnės drėkinamosios - maitinamosios procedūros padeda plaukams tapti vizualiai gražesniems.

Šviesindama plaukus susiduriu su plaukų pūtimosi nuo smakro iki plaukų galiukų problema. Aliejus idealiai glotnina besipučiančius plaukus ir jie vizualiai atrodo tiesesni ir lygesni.


Man labai gaila, jog aliejus yra pakankamai brangus. Vienkartinės dozės, norint turėti nuolatinį rezultatą, nepakanka: karšto aliejaus procedūras reiktų kartoti kas savaitę.

REZIUMĖ.
Produktas  glotnina, švelnina, drėkina mano dažymo pažeistus plaukus. Deja, tai nėra produktas, kuris neturi analogų. Ankščiau naudojau stipriau ir geriau veikiančius plaukų aliejus iš Alberto VO5, kurie geriau atlikdavo plaukų atstatymo procedūras ir intensyviau prižiūrėdavo tuo metu milteliais dažomus mano plaukus. Be to, man nepatiko, kad AVON aliejus parduodamas vienkartinėje dozėje, kai VO5 buvo galima nusipirkti 2-4 dozių pakuotėmis.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai

Rašyti komentarą