ESSENCE "Coverstick" maskavimo priemonė - pieštukas "03-Matt Honey"

Maskavimo priemonių pasirinkimas man asmeniškai yra sunkiausias dalykas. Pasirinkti tinkamą būna tikrai sunku: toli gražu ne visos maskavimo priemonės tinkamos visiems veido odos tipams. Šiandien apie ESSENCE veido maskavaimo pieštuką, kurį norėčiau rekomenduoti tam tikrai veido odai.

"Aš esu mergina...
Man patinka kai pagiria mano grožį, nors niekad tuo netikiu.
Aš ne visad teisi, tačiau nekenčiu prisipažinti klydusi.
Aš beveik visada šypsausi, tačiau ne visada nuoširdžiai.
Mane galima skaityti, kaip atverst knygą, bet tiek daug aš dar slepiu.
Aš sunkiai dirbu, bet ne visada gaunu to, ko nusipelniau.
Aš esu mergina..."
Citata, autorius nežinomas

Prireikus naujos maskavimo priemonės išsirinkti tarp daugybės siūlomų variantų yra žiauriai sunku: jei nepataikoma su tušu, jį vistiek galima naudoti, jei apsirinkama su makiažo pagrindu, klaida kiek didesnė, tačiau netinkamas maskavimo priemonės pasirinkimas yra pati  didžiausia klaida... Ir kaip lengva tokią klaidą padaryti, kai gamintojas nurodo, kad ta ar ana maskavimo priemonė tinka visiems odos tipams, nors iš tiesų, - visai ne.



Produktas: ESSENCE "Coverstick" maskavimo priemonė - pieštukas "03-Matt Honey"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: užmaskuoti spuogelius, paraudimus, netobulumus
Tinkamas tipas: visiems odos tipams, bet manau geriausiai tiktų jaunai, mišriai ir riebiai odai
Labiausiai patiko: gerai, stipriai maskuoja
Labiausiai nepatiko: išryškina sausą odą
Tūris: 5 g
Kaina*: 2,19 EUR (7,56 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 5 / 10

Ką žada gamintojas: nebekęsk to ilgiau! maskuojamoji priemonė itin greitai ir patikimai paslepia mažus spuogelius, odos paraudimus ir nelygumus. pagaliau vėl visas pasaulis po tavo kojomis ir niekas nebesugadins tavo pasimatymo! Užmaskuoja odos netobulumus ir suteikia matinę išvaizdą. Alantoin ingredientas ramina odą. Tinka visiems odos tipams.
Galimi pasirinkimai:
  • 01 - matt sand
  • 03 - matt honey
  • 04 - true nude
  • 06 - matt ivory

Essence Coverstick maskuoklis turi dvi pakuotes: popierinį išorinį dėkliuką ir plastikinę pieštuko formos pakuotę. Mano nuomone dviguba pakuotė yra visiškai nereikalingas sprendimas, nes kartoninė išorinė pakuotė bus tiesiog išmetama, ir labai tikiuosi, kad visi ją mes antriniam perdirbimui...


Tačiau noriu iš karto pagirti - ant išorinės pakuotės pateikta pilna gaminio sudėtis, trumpas produkto aprašymas. Vis dėlto, manau, kad tiek taupant pakuotės atžvilgiu, tiek saugant aplinką, ši informacija galėjo būti išspausdinta ant lipnaus lipduko ir priklijuota ant vidinės pakuotės.

Vidinė produkto pakuotė primena pieštuko formos lūpų balzamą ir produktas pateikiamas būtent pieštukinio lūpų balzamo principu: nuėmus dangtelį produktas išsukamas visai kaip ir lūpų priemonės. Tiesa, nepaminėjau, kad abi pakuotės švelnia rudos - kreminės spalvos. Ant vidinės pakuotės dugno priklijuotas lipdukas su nurodytu produkto atspalviu, kompanija, ir galiojimo laiku.


Maskavimo pieštukas turi maskavimo priemonėms įprastą, lengvą ir vos jaučiamą kvapą. Kvapas labai greitai dingsta, o ir pradžioje jis toks lengvas, kad drąsiai galiu sakyti, jog maskavimo priemonė yra bekvapė.


Konsistencija. Visas produktas suformuotas pieštuko formos pakuotėje, tad produkto konsistencija gerokai tirštesnė, nei prieš tai mano naudotų maskavimo priemonių. Ant kaulo esančių netobulumų pieštukinis maskuoklis pasiskirsto lengvai, tačiau gležnesnei paakių srities odai priemonė visiškai netinka, nes ne tik tepasi, bet ir skirstosi sunkiai.

Apskritai, kalbant apie priemonės konsistenciją norisi pasakyti, kad kai tepant stipriau paspaudžiama ant odos - ji dengiasi kreminiu pavidalu, tačiau šiaip pat konsistencija sausos odos tipui yra tikrai per tiršta.

Deja, tai nėra pati geriausia fotografija parodanti priemonės konsistenciją - derėjo labiau paskirstyti produktą ant rankos, o ne tik šiek tiek pateplioti. Ant veido tikrai neatrodo taip baisiai.

Sudėtis: PPG-2 MYRISTYL ETHER PROPIONATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, CALCIUM CARBONATE, ZINC OXIDE, TALC, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), PARAFFIN, SYNTHETIC WAX, ISOPROPYL MYRISTATE, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, FARNESOL, ALLANTOIN, BISABOLOL, POLYETHYLENE, BHT, PROPYLPARABEN, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 42090 (BLUE 1), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmiausia noriu patarti labai atidžiai rinktis atspalvį parduotuvių lentynose, nes asmeniškai aš nesuprantu, kuris atspalvis yra šviesiausias ir kokia tvarka atspalviai eina: tamsėja pagal numerius ar šviesėja, o gal tvarka maišyta?

Kompanijos atstovai man atsiuntė išbandyti 03- matt honey atspalvį, kurį tik pamačiusi pagalvojau kad tikrai ne, mano odos spalvai jis bus per tamsus, o ir šiek tiek oranžinis priemonės atspalvis nieko gero nežadėjo. Tačiau pabandžius ant odos nustebau, kad spalva tiko su mano kiek tamsesniu Avon makiažo pagrindu, kurį dengiu ant maskavimo priemonės; ir atspalvis gana gerai slepia tamsius ratilus po akimis.


Iš esmės priemonę labai lengva naudoti: tiesiog pieštuku užtepu problemines vietas ir paskirstau. Su paskirstymu ant veido netobulumų neturiu jokių problemų, nes gražiai pasiskirsto ir pirštais, ir šepetėliu. Tuo tarpu paakių srityje produkto paskirstyti pirštais neįmanoma - norint normaliai paskirstyti reiktų trinti jautrią paakių odą. Tad maskuodama su šia priemone tamsius paakius aš naudoju Beauty Blender kempinėlės analogą ir paprasčiausiai lengvais spaudžiamaisiais judesiai įtapšnoju ( jei galima taip sakyti) ar įspaudžiu (nors labai atsargiai) priemonę į paakių sritį.

Iš tiesų, maskavimo priemonė suteikia odai stiprų maskavimą ir itin gerai slepia visus spuogelius (bandymo metu kaip tik turėjau vieną ant skruosto). Tačiau visi kiti netobulumai maskuojami sunkiai dėl tirštos ir sausokos priemonės konsistencijos: priemonę sunku paskirstyti ant paakių, raukšlelių ir randelių. Be to, man nepatiko, kad produktas sukrenta į raukšleles ir jas, nors ir nelabai akivaizdžiai, tačiau paryškina. Todėl jokiu būdu nerekomenduočiau sausos ir brandžios odos savininkėms, tačiau manau tiesiog idealiai tiktų jaunatviškų spuogelių maskavimui ir riebaluotis linkusiai veido odai.


Priemonė ant veido laiko nei ilgai, nei trumpai - apie 4-5 valandas. Po šio laiko ant odos matomi tarsi ryškesni pasausėjimai, spėju, kad priemonė galutinai išsausėja ant odos ir maskuojamos vietos tampa nežymiai sausesnės. Todėl aš pirmiausia visada dengiu kremą, tada maskavimo priemonę ir galiausiai makiažo pagrindą (ar BB, CC kremą) ir viską užfiksuoju biria arba kompaktine pudra.


REZIUMĖ.
Maskavimo priemonė - pieštukas turi stiprų maskavimą, kuris idealiai paslėps net ir giliausius randelius, spuogus ir kitus odos netobulumus. Dėl tirštos, gana sausos konsistencijos priemonė netinka sausai odai ir reiktų atsargiai naudoti akių srityje. Tačiau ji idealiai paslepia mano tamsius paakius, su kuriais nesusidoroja kai kurios maskavimo priemonės. Tiesą sakant, aš pieštuką ketinu naudoti ir toliau, tačiau rekomenduočiau priemonę tik mišrios, riebios, spuoguotos ir jaunatviškos veido odos savininkėms.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai