ESSENCE Giant Eyeshadow Applicator - milžiniškas akių šešėlių šepetėlis

Šiandien  noriu trumpai papasakoti apie akių šešėliams padengti skirtą įrankį iš Essence, kurio forma man pasirodė šiek tiek juokinga, o dizainas labai mielas. Kas daugiau? Kviečiu skaityti naują įrašą.

"Pokyčiai visur yra saldūs"
Aristotelis

Ar jau matėte naują Essence įrankį, skirtą akių šešėliams padengti ant akies vienu brūkštelėjimu? Iš pradžių, man jis pasirodė visiška nesąmonė. Na kaip galima tokiu milžinišku įrankiu sukurti akių makiažą? Tikriausiai teplios, nebus tikslus? Bus sunku dirbti ir bus žiauriai nepatogus?

Įrankį išbandyti man atsiuntė Essence kompanijos atstovai. Kol kas šepetėlio Lietuvos parduotuvėse dar nemačiau. Tik apžiūrėjusi ir naudodama beveik mėnesį laiko, taip ir nesupratau, ar jis man patinka, ar jo tiesiog nekenčiu... Tačiau papasakoti ir parodyti noriu.



Produktas: ESSENCE Giant Eyeshadow Applicator - milžiniškas akių šešėlių šepetėlis - aplikatorius
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Matmenys: ilgis: 15,5 cm; koto skersmuo: 0,5 cm; galvos ilgis: 1,8 cm, skersmuo: 1,8 cm
Paskirtis: padengti birius arba kompaktinius akių šešėlius
Medžiagos: pastikas, metalas, silikonas (gal, nes net neįsivaizduoju iš ko pagaminta kempinėlė)
Labiausiai patiko: greita padengti šešėlius ant voko
Labiausiai nepatiko: šešėlių sklaidymui reikia atskiro įrankio
Kaina*: 1,89 EUR (6,53 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 7 / 10

Ką žada gamintojas: Didžiulis ir minkštas. Didelė aplikavimo kempinėle švelniai padengia akies voką didžiuliame plote. Dėka specialios formos, galite padengti mėgstamus akių šešėlius taip pat lengvai, kaip su piršto pagalvėle. Plonos kempinės sienelės gali būti naudojamos tikslesniam šešėlių padengimui.


Akių šešėlių šepetėlis supakuota į plastiko dėkliuką, kuris neužsitraukia, o dalis jo užsikiša už nugarėlės. Man nelabai patinka Essence įrankių dėkliukai, nes jie visiškai nepraktiški keliaujant: jei šepetėlis suteptas produktu, dalis birių detalių gali patekti į kosmetinę ir ištepti jos sieneles. Man labiau patiktų užtraukiami plastikiniai maišeliai kuriuos galėčiau panaudoti nešvariam šepetėliui saugiai supakuoti kelionėje.


Šepetėlio dizainas gaivus ir labai pavasariškas: kotelis švelnios rausvos spalvos, puoštas baltų gėlių ornamentais. Tokiais pačiais gėlėtais ornamentais papuošta kartoninė etiketė esanti dėkliuko viduje. Man patiko, kad ant šepetėlio uždėtas jo paskirtį nurodantis užrašas "eyeshadow".


Šepetėlio galvutė yra pagaminta tokiu pačiu principu, kaip ir tradiciniai akių šešėlių aplikatoriai su kempinėle. Viena kempinėlės pusė rausva, kita baltos spalvos. Tačiau pats šepetėlis tiesiog gigantiškas lyginant su mano įprastais akių šešėlių šepetėliais.

Palyginimui: Essence Giant eyeshadow brush kairėje ir mano įprastas šepetėlis dešinėje. Skirtumas didžiulis

Iš esmės, įrankis malonus ant akies voko ir gana patogus naudoti: vos vienu brūkšniu padengiamas visas akies vokas. Kempinėlėje esantys tarpeliai minimalūs ir mažesni nei aš įpratusi, vadinasi produkto toks šepetėlis paims mažiau, tačiau ant voko dengs tolygiau ir ploniau.


Visgi, reikia paminėti, jog apie šešėlių sklaidymą tokiu įrankiu negali būti nei kalbos. Jis niekada tiksliai nepadengs akies voko zonos, nors aplikatoriaus kraštais galima kiek aplyginti šonus, bet daugiau tikėtis neverta.


Apskritai padengimas šiuo įrankiu man pasirodė lygiai toks pats, kaip be jokio įrankio: dengiant tik piršto pagalvėle. Galbūt tikrai smagu turėti tokį gražų šepetėlį ant kosmetinio staliuko, tačiau tikėtis, kad vienu įrankiu sukursite gražų makiažą neverta. Greičiausiai šepetėlis greitai padengs vieną spalvą ant voko ir tiek.


REZIUMĖ.
Gražus, mielas, šiek tiek juokingas, tačiau visiškai nepraktiškas akių šepetėlis. Įrankiu greitai padengsite akies voką vienos spalvos šešėliais. Jei galvojate apie spalvų suliejimą ar retušavimą šiuo šepetėliu, reikėtų įrankį pamiršti: išgausite tokį rezultatą, lyg akių šešėlius dengtumėte piršto pagalvėle.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai