L'OCCITANE EN PROVENCE vėsinamasis verbenų rankų kremas

L'occitane kompanijos produktų daug pristatinėti nereikia. Tad šiandien nieko nelaukus trumpai pasakoju apie tokį gaivų gaivų, vasarišką rankų kremą su verbenomis.

"Prabanga yra jaustis gerai dėl to, koks tu esi"
Citata, autorius nežinomas

Pagaliau penktadienis! Man ši savaitė buvo sunki: daug daro, daug emocijų, daug įvykių, už kampo tykantis tinginys, kelios bemiegės naktys ir išlaikytas egzaminas... Oi, kaip senai nebuvau laikiusi jokio egzamino. Net pamiršau, koks stresas mane apima prieš pat atsisėdus atsakinėti... Tačiau visa tai jau praeityje - liko tik vienas...
Na, o šiandieną trumpai apie L'occitane kremą su gaiviosiomis verbenomis.


Produktas: L'OCCITANE EN PROVENCE vėsinamasis verbenų rankų kremas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, atgaivinti, pakvėpinti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gaivus kvapas
Labiausiai nepatiko: nelabai saugi sudėtis, dėl gausybės kvapių medžiagų
Tūris: 10 ml
Kaina*: 2,61 EUR (9,00 Lt). Kitos pakuotės: 30ml - 7,53 EUR (26,00 Lt), 75ml - 15,64EUR (54 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane en provence parduotuvėse arba internetinėje svetainėje www.loccitane.lt
Įvertinimas: 9,5+++ / 10

Ką žada gamintojas: Verbenų rankų kremas greitai susigeria, drėkina, atgaivina bei pakvėpina odą. Praturtintas organiniu verbenų ekstraktu iš Provanso bei tapiokų pudra, mažina prakaitavimą, minkština odą ir suteikia matinę išvaizdą. Papildytas mėtų ir čiobrelių eteriniais aliejais.


L'occitane Verbenų kremo pakuotė pagaminta iš plastiko. Taip, iš plastiko, nors sidabrinė spalva gali apgaulingai pasirodyti, tarsi ji būtų metalinė. Ant pakuotės tarsi užklijuota žaliai ruda gaminio etiketė, kuri visai neužklijuota, o yra plastiko dalis. Vėlgi pakankamai apgaulinga 😊 Apskritai man kremo pakuotė labai graži, skoninga, neperkrauta. Ant nedidelės pakuotės skoningai sutalpintas ir gaminio aprašymas ir sudėtis ir visa kita informacija. Akies visa papildoma informacija nerėžia, tad pakuotė išlaiko tą švarų ir gražų estetinį vaizdą.

Kremo pakuotė užsukta aštuonių briaunų juodo plastiko dangteliu. Po dangteliu slepiasi nedidelė ir patogi anga, kuri jei reikalinga "suvalgo" išspausto kremo perteklių, t.y. kremas sulenda atgal į pakuotę.


Kvapas. Be abejonės L'occitane produktų kvapai yra nepaprasti. Verbenų kremas kvepia citrusiniais vaisiais, o jei tiksliau, - gaiviomis, šiek tiek rūgščiomis citrinomis. Man pasirodė nepaprastas kvapas pavasariui ir vasarai. Jis neišsilaiko super ilgai, gal iki pusvalandžio ir yra idealiai stiprus mano uoslei: nei per daug, nei per mažai.

Konsistencija. Kremo konsistencija šiek tiek vandeninga. Produktas labai lengvos konsistencijos. Užtepus ant rankos lėtai ja slysta pamažu skleisdamas aromatą ir lengvai "tirpdamas" ant rankų odos.


Sudėtis: Aqua/ Water, Caprylic/ Capric Triglyceride**, Glycerin**, Alcohol**, Tapioca Starch**, Vegetable Oil/ olus Oil**, Lippia Citriodora Leaf Extract*, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil**, Mentha Piperita (Peppermint) Oil**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Parfum/ Fragrance, Limonene, Citral, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Benzoate, Linalool, Benzyl Alcohol.
* ingredientai iš organinių ūkių
** natūralūs organiniai ingredientai


Poveikis. Rankų kremas labai greitai susigeria į rankų odą, lengvai pasiskirsto. Pilnai susigėręs produktas nepalieka ant odos riebios plėvelės. Rankų oda drėkinama, minkštinama ir atrodo lygesnė ir šviesesnė. Tuo tarpu gaivus citrininis kvapas žvalina pavargus, prablaško mintis, suteikia energijos.


REZIUMĖ.
Mano nuomone kremas puikiai drėkina rankų odą, suteikia jai minkštumo, švelnumo. Išskirčiau du produkto trūkumus: nelabai saugi sudėtis bei kie aukštesnė, nei tos pačios kategorijos produktų kaina. Tačiau nuostabus citrininis kvapas atperka smulkius trūkumus, suteikia energijos ir žvalumo. Man patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Mano vienas mėgstamiausių kremų vasarai (žiemai man reikia maitinančio, o vasarai toks drėkinantis ir atgaivinantis - pats tas!). Išvis, verbenų kvapas man labai patinka, tad mėgstu kone visus produktus su jomis :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš niekad nebuvau citrusinių kvapų mėgėja: man labiau gėlių kvapai. Bet verbena... kažkas tokio :)

      Panaikinti
  2. Mano vienas mėgstamiausių kremų vasarai (žiemai man reikia maitinančio, o vasarai toks drėkinantis ir atgaivinantis - pats tas!). Išvis, verbenų kvapas man labai patinka, tad mėgstu kone visus produktus su jomis :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikrai labai skaniai, gaiviai kvepia :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą