2015/05 II LOOK FANTASTIC staigmenų - grožio dėžutė II (May, 2015). Beauty Box.

Šiandien mane pasiekė siuntinukas iš LookFantastic internetinės svetainės. Užsisakius ilgesnį laiką gauti grožio dėžutes (kelių mėnesių prenumeratą), prieš kelias savaites sulaukiau laiško apie papildomą dovaną - 1 papildomą grožio dėžutę dovanų. Smagu!

Kai gavau šią grožio dėžutę, pagalvojau, kad čia birželio mėnesio dėžutė, "bet tai kokia nesąmonė, sudėtis ženkliai skiriasi nuo tos, kurią birželį gavo visi kiti" - pagalvojau aš. Tačiau prisiminiau apie laišką ir papildomą grožio dėžutę, kurios turiniu džiaugiuosi kartu su jumis.


Produktas: LOOK FANTASTIC beauty box
Kaina: £ 15,00 arba 20,60 EUR (71,13 Lt) (produktų vertė £ 45,00)
Kur įsigyti: Look Fantastic internetinėje svetainėje (www.lookfantastic.com)

Ką žada gamintojas: Mes jums siūlome specialiai atrinktus gaminius, kuriuos tiesiog privaloma turėti. Gaminiai supakuoti gražioje dovanų dėžutėje ir pristatomi tiesiai į jūsų namus.
Grožio dėžutės turinys bus paslaptis iki tol, kol jos negausite. Visgi, jos sudėtyje visada rasite šešis gaminius. Sudėtyje raiste odos, plaukų, kosmetikos ir kūno produktų - kiekvieno tipo grožio mylėtojai.


Natūralus, iš organinių produktų pagamintas pieštukas iš kreminės tekstūros ilgai išlieka ir tinka net jautriausiai akių odai.
Vertė: £ 13,50 (17,66 EUR)

Glycerino pagrindu pagamintas medetkų muilas tinka tiek veidui, tiek kūnui prausti. Muilas veikia antiseptiškai, kondicionuoja ir apsaugo odą.
Vertė:  125 g muilas £ 4,40 (5,44 EUR)

Sukite, kurkite spyglius, dredus ar kitas šukuosenas. Sukurkite plaukų apimtį.
Vertė: 50 ml produkto £ 11,47 (14,95 EUR)

4. FORZA MULTIVITAMIN FOR DIETERS (WOMEN) - vitaminai skirti moterims, kurios laikosi dietos, 30 kapsulių
Laikantis dietos moters organizmas negauna pakankamai maistinių medžiagų iš maisto. Kalciu, vitaminu C, biotinu, cinku ir B vitaninais praturtintas maisto papildas užtikrina kūno poreikius  kai skaičiuojamos kalorijos.
Vertė: £ 7,49 (9,52 EUR)

Mėtinis burnos skalavimo skystis iš karto suteikia efektą ir atgaivino burnos ertmės kvapą. Veikia iki 12 valandų.
Vertė:  250 ml produktas £ 9,99 (12,23 EUR)

Gaivinantis, švelniai putojantis kūno prausiklis, tinkamas ir rankoms prausti, praturtintas citrusiniais vaisių kvapais ir eteriniais aliejais.
Vertė:  300 ml produkto vertė £ 12,50 (16,31 EUR)


Hmm... ši dėžutė man pasirodė tokia, jokia. Apskritai, toks jausmas, kad bandyta įtikti daug žmonių su keliais produktais. Nors atskirai produktais esu patenkinta: manau tikrai rasiu kur panaudoti burnos skalavimo skystį, vitaminus, rankų muilą, kūno prausiklį, akių pieštuką... Gal tik dėl plaukų formavimo kremo abejoju, paprastai labai retai naudoju plaukų formavimo priemones. Ir turinčios ilgus plaukus puikiai supranta kodėl: šukuosenas daromės retai, tad kam dar bereikalingų priemonių, lakų ir kremų? Žinoma, išbandžiusi sužinosiu...

Na o iš esmės, tai kasdienių produktų dėžutė, kurią bus galima panaudoti kasdienėms reikmės... Kažkada tiesiog alpau, kaip man patiko "balance me" gaminiai, todėl bus gera atsiminti, kuo jie mane žavėjo, na o "korres" produkciją jau senokai vis pažiūriu, tik žinoma, pirmam išbandymui būčiau pasirinkusi ne gabalinį muilą.




Ačiū, kad skaitote,

Saulėtos dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Vat prisiskaiciusi apie tas dezutes. Sugalvojau ir as ja atsisiusti. Teisa siunciausi ne is lookfantastick, bet feelunique. Koncepcija panasi...o ir dezutes vizualiai tokios pat, tik feelunique ju yra ivairiu kainu...ir beje jos nera tokios paslaptingos, nes produktai skelbiami...gal siel tiek praranda to zavesio...bet kadangi dauguma prekes zenklu nera zinomi, tai vis tiek staigmena gaunasi. Ypac jei pirkai per koki juodaji penktadieni. Dabar manau galima laukti boxsing day nuolaidu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žiūrėjau ir feelunique dėžutes, bet kaip minėjot, labai maža paslapties, o būtent paslaptis priduoda savo žavesio. Ar jau gavot? Būtinai pasidalinkite kokios emocijos ir kokie įspūdžiai...

      Panaikinti
  2. Smagiausias dalykas, kad atkeliavo labai greitai...per 6 dienas nuo uzsakymo.I pasta, o tai man kur kas patogiau, nei tartis koki laika kada pasiimsi is kokios tai pristatymo tarnybos.
    Gana dideli deze...kurioje slepesi manau visai analogiska lool fantastic staigmenu dezute. Tik feelunique uzrasais. 4 produktai ir trys gumutes (kaip telefono laido imitacija)plaukams.
    O produktai tai veido serumas 15 ml, pilnas butu 30 ml.(130 £) 50 ml kauke plaukams (dar neisbandziau) lupu balzamas na tas normalaus dydzio ir 10 ml koju kremas imituojantis kojines...bet tiek nelabai uzteks ir kartui isibandyti. Kaip ir neblogai. Aisku produktai sudeti brangus. Tiesa pati prazioplinau...tik veliau pastebejau, kad jei nori meginuku, tai juos atskirai turi uzsisakyti 3 nemokamai. Dar vienas marketinginis triukas jau gavus siuntika atejo laiskas, kad galiu isirinkti viena prekes zenkla, kuriam 10 % nuolaida sutriks visa likusiam gyvenimui! PUIKU reikes ilgai gyventi. Tiesa po pusmecio galima ta prekes zenkla keisti.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą