ESSENCE gelinis lakavimas be UV lempos: The Gel Nail Polish nagų lako pagrindas ir viršutinis nagų lakas

Gelinio lakavimo patogumas, dėl savo ilgaamžiškumo, neabejotinai privalumas nagų priežiūros ir tvarkymo srityje. Šiandien apie naujoves iš Essence: gelinio lakavimo efektą suteikiantis nagų lako pagrindas ir viršutinis nagų lakas, kuriems nereikia lempos.

Nelaukite tobulos akimirkos. Imkite akimirką ir paverskite ją tobula.

Pastaruoju metu, kalbant apie nagų lakavimą ir sutvarkymą, pasaulis, na Lietuva tai tikrai, tarsi išprotėjęs dėl gelinio lakavimo ir jo teikiamo ilgalaikio tvarkingų nagų efekto. Patinka ir man. Tik man nelabai patinka, kaip paskui sudėtinga nuvalyti laką, jį reikia ilgai laikyti ant nagų, o kiek pažeidžiama nagų plokštelė po tokio lakavimo?

Visgi, tokio lakavimo patogumas neabejotinas... Todėl pastaruoju metu išbandau gelinio lakavimo efektą suteikiančias nagų priemones. Šį kartą apie naujoves iš Essence.


Produktas: ESSENCE The Gel Nail Polish nagų lako pagrindas ir viršutinis nagų lakas (Base Coat and Top Coat)
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: padėti sukurti gelinio lakavimo efektą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gelinių nagų efektas
Labiausiai nepatiko: neišlieka tiek, kiek įprastas gelinis lakavimas
Tūris: kiekvienas po 8 ml
Kaina*: kiekvienas po 2,79 EUR (9,63 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Revoliucija nagų priežiūros priemonių srityje – lengva tepti it nagų laką, o tviska – it gelis! patobulinta nagų lako pagrindo ir viršutinio sluoksnio formulė sąvoką „gelinis nagų lakas“ padidino iki 60 procentų. nagai įgauna nepriekaištingą ilgai išliekantį gelinį įvaizdį nenaudojant jokios LED ar UV lempos. štai, kaip tai veikia: pirmiausia, įprastai užtepkite nagų lako pagrindą ir leiskite jam pilnai nudžiūti. po to užtepkite pasirinkto nagų lako spalvą ir, žinoma, leiskite jam pilnai nudžiūti. galiausiai, tobulai išvaizdai tereikia užtepti viršutinį nagų lako sluoksnį ir tavo manikiūras taps nepriekaištingu. tokį lakavimą lengva pašalinti su įprastu nagų lako valikliu.


Tiek viršutinio nagų lako, tiek nagų lako pagrindo pakuotės identiškos savo forma: cilindro formos buteliukai, turintys po 8 ml produkto. Labai smagu, kad gamintojas pagalvojo apie vartotoją ir pagrindo bei viršutinio lako spalvas padarė skirtingas.

Nagų lako pagrindo buteliukas baltos spalvos, užsuktas tokios pačios spalvos dangteliu. Ant korpuso išpieštas mėlynas apskritimas su nurodyta priemonės paskirtimi. Tuo tarpu viršutinio nagų lako buteliukas sidabrinės, blizgios spalvos, primena metalinio korpuso pakuotę, su rausvos spalvos apskritimu ant buteliuko. Iš tiesų, taip labai paprasta ir patogu identifikuoti, kurio buteliuko reikia konkrečiu metu ir nesumaišyti lakuojant nagus.

Buteliukų dangteliai atsisuka, po jais trumpas, gana plonas šepetėlis, kuriuo iš ties patogiau dirbti nei su tradiciniais kompanijos nagų lakuose esančiais dideliais šepetėliais.


Abiejų priemonių kvapas aštrus, primenantis įprastą nagų pagrindų ir viršutinių nagų kvapą. Nieko neįprasto... Kaip visad, rekomenduoju nagų priemonių kvapų neuostyti ir nebandyti įkvėpti. Tvarkantis nagus kvapas bus tikrai jaučiamas namuose...

Konsistencija. Abiejų priemonių konsistencija gana skysta, tačiau nėra pernelyg skysta. Su ja patogu dirbti: nenuteka, lengvai skirstosi, tolygiai dengiasi.


Sudėtis:
Nagų lako pagrindas:
ALCOHOL DENAT., BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, POLYVINYL BUTYRAL, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, SILICA, NITROCELLULOSE, ISOPROPYL ALCOHOL, GLYCIDOXYPROPYL TRIMETHOXYSILANE, METHACRYLOYL PROPYLTRIMETHOXYSILANE, METHYLTRIETHOXYSILANE, MERCAPTOPROPYLTRIMETHOXYSILANE, BIS(T-BUTYL BENZOXAZOLYL) THIOPHENE, DIMETHICONE, BENZOPHENONE-1.

Viršutinis nagų lako sluoksnis:
ETHYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, BUTYL ACETATE, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, TRIPHENYL PHOSPHATE, POLYESTER/ POLYAMIDE RESIN, ALCOHOL DENAT., SHELLAC, DIMETHICONE, BENZOPHENONE-1, CI 60725 (VIOLET 2).


Poveikis. Visą procesą aprašysiu žingseliais. Iš ties, noriu dar kartą pabrėžti, kad šioms priemonėms nereikalinga UV nagų lempa, todėl reikia kantrybės kiekvienos priemonės džiuvimo procesui išlaukti.

I. Nagų lako pagrindas

Kai mūsų nagučiai sutvarkyti ir paruošti dekoravimui (kaip sutvarkyti ir paruošti nagus galite paskaityti ČIA), galima dengti nagų lako pagrindą.


Nagų lako pagrindas yra gana skystas ir patogus tolygiai padengti ant nagų. Iš pradžių priemonė atrodo skaidrios blizgios spalvos, tačiau galutinai išdžiuvusi ant nagų, suteikia jiems truputį matinį, balsvos spalvos atspalvį.


Nagų lako pagrindas džiuva gana greitai, nors kiek tiksliai nepasakysiu, nesekiau laiko. Visgi, rekomenduoju geriau palaukti kiek ilgiau, nei daryti sekančius žingsnius rizikuojant sugadinti visą manikiūrą. Apskritai, nagų lako pagrindas yra esminis gražaus lakavimo žingsnis - tarsi namo pamatai - nepriklausomai nuo to, kaip tvirtai bus suręstos sienos ir kaip gerai uždėtas stogas, jei pamatai netvarkingi, namas nestovės 😊

Taigi, kantrybės, visada išlaukite, kol pagrindas gerai nudžius ir visada itin kruopščiai denkite nagų lako pagrindą bet kokiam lakavimui.


II. Spalvotas nagų lakavimas

Kai nagų lako pagrindas visiškai išdžiuvo, ant nagų padenkite spalvotą nagų laką. Aš naudojau naują Essence Gel nagų laką, tačiau manau, kad su nagų lako pagrindu ir viršutiniu nagų laku, sukuriančiu gelinio lakavimo efektą tiks bet koks, jūsų mėgstamas lakas.

Atsiprašau už nelabai kokybišką nuotrauką.


III. Viršutinis nagų lakas

Nudžiuvus spalvotam nagų lakui, ant nagų galima dengti viršutinį nagų laką, kuris apsaugos spalvotą nagų laką ir suteiks jam blizgų gelio efektą. Viršutinis nagų lakas skaidrus, dengiasi tolygiai ir gana lengvai.


Tiesa, prieš dengiant viršutinį nagų laką, būtinai nuvalykite spalvoto lako likučius nuo apynagių, mat išdžiuvus viršutiniam sluoksniui tai padaryti bus gerokai sunkiau.

Nulakavus, bereikia trupučio laiko, kol viršutinis lakas išdžius, ir ta-dam... galite mėgautis galutiniu gelinio lakavimo efektu ant savo nagų.


Gelinis lakavimas ant nagučių man laikėsi septynias dienas, nors jau šeštos dienos vakare ėmė nuskilinėti kampučiai. Manau dar ir aštuntos dienos eigoje lakavimas atrodė visai padoriai ir buvo tinkamas dėvėti, tačiau, kadangi sekmadienis, aš nieko prieš sutvarkyti nagus iš naujo.

Nagams suteikiamas tikro gelinio lakavimo efektas man patiko, tik vis dar nežinau, ar toks lakavimas man patinka labiau, nei su lempa. Lakuojant su lempa visas procesas gerokai greitesnis, tačiau lakuojant be jos, nagų lakas lengviau nusivalo ir tikriausiai mažiau pažeidžia nagų plokštelę.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- nedidelė priemonių kaina;
- priemonės lengvai ir tolygiai skirstomos ant nagų;
- suteikiamas gelinio lakavimo efektas;
- nereikalinga UV nagų lempa;
- lakavimas gana lengvai nusivalo, tad mažiau pažeidžia nagų lako plokštelę.

TRŪKUMAI:
- laiko trumpiau, nei įprastas gelinis lakavimas
- reikia daugiau laiko nei lakuojant su lempa.




Ačiū, kad skaitote,

Saulėto sekmadienio,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


RP-sample

Komentarai