ESSENCE Sun Club 2in1 bronzing powder - bronzinė pudra "10 sunshine"

Tam-tadam! Mielosios Janinos, brangieji Jonai, dailiosios Joanos ir mažieji Jonukai... su jūsų vardo diena! O visus likusiuosius, su Joninėmis ir išeigine savaitės viduryje! Linkiu ieškoti paparčio žiedo iki paryčių, na o jei šiemet nepavyks, tiesiog mėgaukitės pačiu ieškojimo procesu... Tikiu, jog dauguma savo paparčio laimę jau turi šalia...

Na o šiandien, apie bronzinę pudrą iš Essence. Tiesą pasakius senokai nemačiau Essence kosmetikos stendų ir negaliu garantuoti, ar ji jau yra prekyboje. Kai žiūrėjau pastarąjį kartą, dar nemačiau...

Kartais tyla yra labai geras atsakymas..

Tik atšilus orams, kasdienius skaistalus dažniausiai nukišu giliai į stalčiuje esančio veido priemonių krepšelio dugną ir traukiu lauk bronzinę pudrą! Tokia dažnai gali apgauti, jog tik ką grįžau pailsėjusi, šiek tiek įdegusi ir jau spėjau pagauti pirmųjų saulės bučinių visą glėbį.

Visi, kad tiek pirmieji bučiniai neatrodytų juokingai, prieš iš tikrųjų įdegant, stengiuosi išsirinkti natūraliai atrodantį bronzatą, kuris paryškins  mano skruostikaulius ir suteiks veidui apimties.


Produktas: ESSENCE Sun Club 2in1 bronzing powder - spindesio suteikianti bronzinė pudra "10 sunshine"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, paryškinti veido bruožus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: natūralus efektas veidui
Labiausiai nepatiko: mažas atspalvių pasirinkimas
Tūris: 10 g
Kaina*: 3,39 EUR (48,00 Lt) (30 ml kaina 6,95 EUR/ 24,00 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: vasaros prisilietimas... visus metus! Sun Club 2in1 bronzinė pudra pašyškina įdegusius skruostus ir dekoltė. Pudrą galima įsigyti dviejų atspalvių: lengvesnė matinė versija yra rožinių skaistalų ir gaivaus, spindinčio atspalvio. Tamsesnė pudra yra bronzinio atspalvio su  dailiu blizgesiu.
Galimi atsaplviai:
- 10 sunshine;
- 20 sunset


Man visai patiko paprasta broninės pudros pakuotė: skaidri, kvadrato formos, plastikas atrodo pakankamai tvirtas: lengva atidaryti ir uždaryti. Pro skaidrias sieneles matosi koks tai produktas ir kiek jo išnaudota.


Ant galinės pakuotės pusės priklijuota rožinė etiketė su aprašymu, pagaminimo šalimi, kiekiu ir kita informacija. Deja, tačiau, kaip ir dažniausiai, ant pakuotės pasigendu kosmetikos gaminio sudėties...


Priemonės kvapas silpnas, vos jaučiamas, todėl produkto aromatai neerzins net ir jautriausių merginų nosyčių.


Konsistencija. Bronzinė pudra yra žinoma, presuotas produktas, konsistencija liečiant minkšta ir švelni. Man patiko, kad imant produkto iš indelio teptuku, priemonė nedaug, mažai sukuria laisvų dalelių, kurios ne tik lieka nepanaudotos, bet dažniausiai nusėda visose nepageidaujamose vietose.


Sudėtis: I: TALC, MICA, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 75470 (CARMINE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
AND II: TALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Presuota pudra yra sudaryta iš dviejų skirtingų spalvų: šviesesnės, kuri paryškina (hilighter'is) ir tamsesnės, kuri suteikia bronzinę, įdegio spalvą. Man patinka, kad produkte yra nedaug blizgių dalelių, tad produktas bus tinkamas naudoti tiek dienos metu, tiek vakare.


Abi spalvas galima maišyti tarpusavyje, išgaunat gana švelnų, rusvą atspalvį, arba naudoti kiekvieną atskirai. Tiesą sakant, man niekada neišeina tokias priemones naudoti atskiromis spalvomis, nes reikia dirbti su nedideliu šepetėliu ir paskui ilgiau vargti išsklaidant priemonę ant reikiamų veido vietų.


Apskritai, su produktu labai lengva dirbti: jo pigmentacija labai gera, spalva intensyvi, tačiau ant veido pasidengia natūraliai ir labai tolygiai, ko kartais labai trūksta šios kompanijos tokio tipo priemonėms. Manyčiau, kad priemonė tiks lengvai įdegusiai arba neįdegusiai veido odai, tuo tarpu tamsesnio gymio ar įdegio, gali ir netikti/ nesimatyti.


Priemonė ant veido išlaiko vidutiniškai, apie 6 valandas, gal vos vos trumpiau... Tačiau vertinant kainą, daugiau nesinori ir tikėtis. Visgi, natūralus, dailus veido bronzatas puikiaitinka paryškinti skruotikaulio linijas ir kontūruoti veidą... Man patiko, rekomenduoju atkreipti dėmesį parduotuvių lentynose. Tai be abejonės, vienas geriausių, mano bandytų, Essence bronzinių pudrų.


REZIUMĖ:
Šį kartą išvadose sudėsime visus pliusus ir minusus:

PRIVALUMAI:
+ matinį atspalvį suteikianti bronzinė veido pudra;
+ gera pigmentacija;
+ maloni tekstūra;
+ geras kainos ir kokybės santykis;
+ lengvai suliejamas (blendable - angl.) produktas;
+ mažai atskirų dalelių;
+ paprasta, patogi pakuotė;
+ silpnas/ beveik bekvapis produktas.

TRŪKUMAI:
- mažai skirtingų atspalvių;
- netiks tamsaus gymio ar itin įdegusiai odai.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai