EVELINE liekninamasis anticeliulitinis serumas kūnui "Slim Extreme 4D" jautriai odai su šaldomuoju efektu

Produktas, prieš kurį noriu pakelti rankas ir sakyti; "Gerai, pasiduodu..." Eveline liekninamasis serumas iš tiesų veikia mano kūno odą, o ir šaldomasis efektas neteikia arktinio šalčio pojūčio...

"Tai, kas atrodo negerai, kartais baigiasi gerai"
Citata, autorius anonimas

Niekada netikiu liekninamųjų priemonių pažadais suteikti lieknesnį kūną. Netikiu ir viskas... man atrodo, jog norint stangaus, sportiško ir liekno kūno reikalingas fizinis krūvis, subalansuota mityba, sveikas poilsis, daug vandens ir tinkamas dienos rėžimas...
Nors spirgu tari nesavame kailyje, kaip noriu daugiau pajudėti, man šiuo metu apribotas fizinis aktyvumas, todėl norėdama išsaugoti kūno linijas, griebiuosi lengviausio kelio: liekninamųjų kūno kremų ir serumų.


Produktas: EVELINE liekninamasis anticeliulitinis serumas kūnui "Slim Extreme 4D" jautriai odai su šaldomuoju efektu
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Lenkija
Paskirtis: mažinti riebalų sankaupas: kovoti su celiulitu ir lieknėjimui
Tinkamas tipas: jautriai odai
Labiausiai patiko: liekninamasis efektas
Labiausiai nepatiko: nelabai malonus kvapas
Tūris: 150 ml
Kaina*: 6,69 EUR (23,10 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: Tai naujos kartos serumas, kuris yra specialiai sukurtas kovai su celiulitu ir figūros modeliavimui. Kompleksas Intenslim mažina riebalų sankaupas ypač pilvo srityje. Hialurono rūgštis, intensyviai drėkina ir stangrina odą. PhutoCellTec - augalinės kilmės kamieninės ląstelės, aktyvina silpnas odos ląsteles, stimuliuoja regeneracijos procesus ir padeda kovoti su celiulitu. Kompleksas  Lipocell Slim stimuliuoja riebalinių ląstelių deginimą, aktyviai skatina lieknėjimo procesą ir naikina celiulitą. Augalinis pienelis Chufa Milk EC, dumblių ekstraktas, vitaminų A, E, F - maitina drėkina ir atstato epidermį. Oda tampa švelni ir minkšta.
Naudojimas: kasdien, 2 kartus per dieną, masažiniais judesiais įtrinkite serumą į probleminius odos plotus. Jausite malonų šaldomąjį poveikį. Pirmuosius rezultatus pastebėsite jau po 4 savaičių reguliaraus naudojimo. Po kiekvieno naudojimo nusiplaukite rankas.


Pliko plastiko serumo pakuotė papuošta raudonos spalvos intarpais ir daugybę rusiškų žodžių, kuriuos skaityti man sunku (nes niekada nesimokiau rusų kalbos, nors ją suprantu). Ant pakuotės aiškiai perskaičiau tik tai, kad serumas žada sumažinti kūną vienu dydžiu.

Pakuotės plastikas minkštas ir patogus naudoti. Patogus ir pilkos spalvos dangtelis, po kuriuo slepiasi nedidelė, priemonės dozavimui skirta anga. Produkto dangtelis neatsisuka, tik atsikemša, tačiau naudoti serumą nekyla jokių problemų, ir manau bus paprasta ir lengva iškrapštyti priemonės likučius lauk.


Kvapas. Priemonės kvapas nėra labai malonus, šiek tiek primena jau anksčiau naudotą EVELINE Slim Extreme 3D liekninamojo kūno kremo kvapą, tačiau šio produkto jis gerokai lengvesnis, greitai išsisklaido ir dingsta, tad pakęsti jį tikrai galima 😆

Konsistencija. Liekninamasis produktas baltas, gana skystas. Tirštumu labai primena losjoną, tačiau vis vos tirštesnis, tad sakyčiau, kad produktas yra tarpinis variantas tarp kremo ir losjono.


Sudėtis: Aqua / Water, Butylene Glycol, Globularia Cordifolia Callus Culture Extract, Zingiber Zerumbet Extract, Caffeine, Centella Asiatica Leaf Extract, Glycerin, Alcohol, Sodium Polyacrylate, Paraffinum Liquidum, Trideceth-6, Hyaluronic Acid, Vitis Vinifera Seed Oil, Cyperus Esculentus Tuber Extract, Xanthan Gum, Cetearyl Alcohol, Sodium Salicylate, Lecithin, Silica, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Laminaria Hyperborea Extract, Betaine, Menthol, Panthenol, Allantoin, Polysorbate 20, PEG 20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Parfum, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiasolinone, Methylisothiasolinon, Hexyl Cinnamal, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene.


Poveikis. Produkto nenaudojau du kartus per dieną, kaip rekomenduoja gamintojas. Jo nenaudojau ir kasdien. Šį produktą ant probleminių kūno vietų, šlaunų, sėdmenų, pilvo ir šonų skirsčiau ir masažavau 3-5 kartus per savaitę.

Tik pasitepus kūno kremu praktiškai nieko nesijaučia, tačiau po keliolikos sekundžių ant kūno imu jausti nestiprų šaldomąjį efektą. Tai toli gražu nėra arktinis šaltis, kaip anksčiau bandytame Eveline gaminyje. Tai lengvas kūno vėsinimas, tad manau produktas būtų tiesiog nuostabus po ilgų saulės vonių kūno atgaivinimui ir atvėsinimui.


Kaip ir gamintojas pažadėjo, maždaug po 4 savaičių ėmiau pastebėti liekninamąjį efektą. Pirmiausia, pastebėjau, kad mano kelnės ir džinsai nebėra aptemti: aplink šlaunis apimtys sumažėjo. Manyčiau, kad iš ties sulieknėjau vienu drabužių dydžiu!  Tiesa, pilvo srityje pokyčiai buvo kiek mažesni.

Aš neturiu celiulito, tad negaliu garantuoti, kad priemonė jį veiktų, tačiau stebėdama savo kūno pokyčius, manyčiau, kad serumas celiulito požymius gerokai apmažintų. Mano oda, naudojant produktą tapo lygesnė, stangresnė, švelnesnė ir vizualiai drėgnesnė bei gražesnė. O kur dar liekninamasis poveikis! Produktas iš tiesų veikia, ir toks poveikis man labai patinka!


REZIUMĖ.
Visi serumo gamintojo pažadai mano nuomone buvo išpildyti su kaupu. Tiesa, negaliu patikrinti, kaip priemonė veikia celiulitą, tačiau iš savo potyrių galiu daryti išvadą, jog tikrai kovoja su celiulito požymiais. Mano oda, net ir aklai nesekant gamintojo rekomendacijomis, tapo stangresnė, lygesnė, švelnesnė ir vizualiai gražesnė. O pats įspūdingiausias efektas yra tas, kad produktas iš ties lieknina: šlaunų srityje apimtys tapo gerokai mažesnės, pilvo - kiek mažiau. Tačiau gaminys iš tiesų veikia!




Ačiū, kad skaitote,

Džiaugsmingų ketvirtadieno atradimų,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai