L'OCCITANE vanilės kvapo taukmedžių sviesto rankų kremas "Bouquet de Vanille"

Saldus vanilės kvapas ir gerai maitinanti rankų kremo formulė: tai stipriausios L'occitane rankų kremo "Bouquet de Vanille" savybės.

"Jeigu tiki kuo nors didžiu, manau jog gali pasiekti ko nors didingo"
Katy Perry

Gegužės mėnesį pasinaudojau Facebook fanų akcija ir įsigijau L'occitane rankų priemonių rinkinuką vos už 2 EUR, vietoj 7 EUR. Visai neblogai, ar ne? Juolab, kad tokią akciją kompanija darė kelis kartus per visą pavasarį. Mano rinkinuką sudarė daili metalinė kremų dėžutė, kuri jau viena pati buvo verta tų 2 eurų; ir du miniatiūriniai rankų kremukai (2 x 10 ml).

Man patinka mažieji (10 ml) rankų kremai: juos labai patogu įsimesti į rankinę, nepergyvenant dėl per didelio svorio, ir perkrauto rankinės turinio. Be to, toks dydis puikiai tinka keliaujant: kremo tūbelėje tiek, kiek reikia...


Produktas: L'OCCITANE EN PROVENCE vanilės kvapo taukmedžių sviesto rankų kremas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, švelninti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nelabai saugi sudėtis
Tūris: 10 ml
Kaina*: 2,61 EUR (9,00 Lt). Kitos pakuotės: 30ml - 7,53 EUR (26,00 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Norėdamos maitinti ir apsaugoti savo odą bei plaukus, moterys iš Afrikos naudoja grožio ingredientą – taukmedžių sviestą. Nuo 1980 metų, L‘Occitane bendradarbiauja su Burkina Faso moterimis ir superka taukmedžių sviestą už teisingą kainą. Papildytas taukmedžių sviestu (20%), šis tirpstančios tekstūros rankų kremas maitina, apsaugo ir švelnina odą, pakvėpina ją saldžiu ir viliojančiu vanilės aromatu.
Naudojimas: tepkite kremą ant švarios ir sausos odos ryte ir/ ar vakare ar vos tik pajusite odos sausumą.


Kremo pakuotė labai primena metalinę pakuotę su užklijuota popierine gaminio etikete. Nors iš tiesų, tai yra plastiko pakuotė su įspaustu, tiksliau nupieštu etiketės raštu. Sidabrinės spalvos plastikas minkštas ir patogus dozuoti. Informacija ant pakuotės sudėta tvarkingai, neperkrautai, stilingai išspręstas ir gaminio pavadinimo pateikimas. Graži, skoninga L'occitane produkto pakuotė.

Plastiko pakuotė užsukta aštuonių briaunų, juodo plastiko dangteliu, po kuria yra nedidelė, tačiau patogi anga kremo dozavimui, kuri, esant reikalui "suvalgo" išspausto produkto perteklių. Patogu. Tiesa, prie šio privalumo daug prisideda ir minkštas pakuotės plastikas.


Kvapas. Prieš pradedant naudoti produktą, tikėjausi, kad 20% kremo sudėties pagrindinio ingrediento taukmedžio sviesto kvapas nebus nuslopintas ir aiškiai jausiu šleikščiai saldų jo kvapą. Tačiau mano laimei, kompanija taukmedžio kvapą užslopino ir suteikė kremui saldžios vanilės aromatą. Nors nesu ypatingai pamišusi dėl vanilės aromatų, tačiau čia jis tiesiog idealus!


Konsistencija. Rankų kremas baltos spalvos, vidutinio tirštumo. Iš pradžių sunkokai pasiskirsto ant rankų odos, tačiau netrukus paskirstymas tampa gerokai lengvesnis, ir kremas į odą susigeria beveik akimirksniu, ypatingai, kai rankos išties sausos.


Sudėtis: Aqua/ Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter**Glycerin**, Dimethicone, Cetearyl Alcohol**, Glyceryl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Vanilla Planifolia Fruit Extract**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil**, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil**, Ethylhexylglycerin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols**, Ceteareth-33**, Polysorbate 60**, Sorbitan Isostearate, PEG-100 Stearate, Tocopherol**, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic AcidParfum/ Fragrance, Linalool, Limonene**, Eugenol**.
** Natūralios kilmės ingredientai


Poveikis. Kremas greitai susigeria į rankas ir nepalieka ant jų lipnios riebios plėvelės. Sausa rankų oda iš karto sudrėkinama ir maitinama, tampa minkštesnė ir lygesnė. O nuostabus vanilės kvapas suteikia maloniai lengvą, saldžių prisiminimų aromatą.


REZIUMĖ.
Mano nuomone kremas puikiai maitina sausą rankų odą, suteikdamas jai skaniai saldų vanilės aromatą. Galbūt kritiškiau reiktų vertinti nelabai saugią priemonės sudėtį ir aukštoką produkto kainą. Tačiau dėl savo poveikio už L'occitane kremus mokėti tokius pinigėlius tikrai verta.





Ačiū, kad skaitote,

Smagaus šeštadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai

  1. Kaip man patinka l'occitane produktų kvapai! Labai šauni apžvalga :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Greta :)
      L'occitane kremai yra kažkas tobulo rankytėms :)

      Panaikinti
  2. Kaip man patinka l'occitane produktų kvapai! Labai šauni apžvalga :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą