SALON SYSTEM Thai Manicure Sensuous profesionalus rankų šveitiklis "Exotic Rituals" su šildomuoju efektu

Pasirūpinti rankomis man padeda rankų šveitiklis. Pastaruoju metu naudoju profesionalų rankų šveitiklį Thai manicure su nuostabiu citrusinių vaisių kvapu.

Aš šypsojausi vakar...
Aš šypsausi šiandien...
Ir aš šypsosiuosi rytoj.
Paprasčiausiai todėl, kad gyvenimas per trumpas verkti dėl nieko, kas to nevertas...

Švelnios, lygios odos rankos... Gražiai odai reikalingas ne tik tinkamas, drėkinantis ar maitinantis rankų kremas, tačiau tai, kaip ir kūnui, reikalingas odos šveitimas. Man papildoma rankų šveitimas ne tik maloni procedūra, bet ir papildoma rankų priežiūra.


Produktas: SALON SYSTEM Thai Manicure Sensuous profesionalus rankų šveitiklis "Exotic Rituals"
Gamintojas: "Salon System". Pagaminta London, Didžioji Britanija
Paskirtis: pašalinti negyvas rankų odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: neradau jokių trūkumų
Tūris: 250 ml
Kaina*: £ 8,65 arba 11,07 EUR (38,22 Lt)
Kur galima įsigyti: ebay.com; amazon.com

Ką žada gamintojas: Thai manicure produktas yra įkvėptas tolimųjų Rytų filosofijos ir ritualų. Produkto formulė be sintetinių kvapų, naftos produktų, parabenų, be SLS ir be SLE. Unikalus šildomasis efektas sužadins ir pagyvins kraujotaką, pašalins negyvas odos ląsteles.
Naudojimas: įmasažuokite produkto į nuplautas, drėgnas rankas. Trinkite tarp rankų. Pajauskite šildomąjį efektą ant odos. Nuskalaukite likučius vandeniu. Prieš kiekvieną naudojimą, priemonę gerai suplakite.


Didelė, skaidraus plastiko pakuotė nieko per daug nesiskiria nuo įprastų kosmetikos gaminių pakuočių. Lakoniški užrašai raudonai rudo ir auksinio atspalvio raidėmis, nedidelis blizgus rytietiškas motyvas ant pakuotės. O visas kitas gėris paslėptas pakuotės viduje. Tiesa, man patiko, kad per pakuotės sieneles puikiai matosi, kiek produkto dar liko viduje.

Buteliukas užsuktas skaidraus plastiko dangteliu. Prireikus jį galima atsukti. Viršutinis dangtelis atsikemša ir po ja esančia anga lengva ir paprasta  dozuoti gaminį. Nors anga ir atrodo nedidelė gana tirštai konsistencijai, tačiau produkto sieneles lengva paspausti norint didesnio produkto kiekio.


Kvapas. Citrusinių vaisių produkto kvapas labai malonus uoslei ir rankų šveitimo procedūrą padaro ženkliai malonesnę. Aiškiai galima užuosti citrinos žievelės kvapą, mandarinus, lengvai šildančio aliejaus aromatą ir lengvai saldžius gėlių kvapus. Super!


Konsistencija. Iš pirmo žvilgsnio, produkto konsistencija atrodo tirštoka, tačiau dėl sudėtyje esančių aliejų, produktas lengvai slysta oda. Šveitiklis nudažytas geltona spalva, sudėtyje turi gana daug smulkių šveičiamųjų dalelių - druskos granulių.



Sudėtis: PEG-4, Sodium Chloride, Glycerin, PEG-75, Propylene Glycol Stearate SE, Limonene, Benzophenone-4, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citral, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Coriandrum Sativum (Coriander) Fruit Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil, Juniperus Virginiana Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, CI 77492.


Poveikis. Visada, prieš naudojant bet kokį šveitiklį, jį reiktų supurtyti arba sumaišyti, kad šveičiamosios dalelės vienodai pasiskirstytų su aliejumi ar kitais veikliaisiais ingredientais. Tuomet pilti šiek tiek produkto į delną, ant drėgnų rankų, ir jas masažuoti tol, kol bus malonu, arba neatsibos... 😊 Galiausiai nuplauti rankas šiltu - drungnu vandeniu.

Šveitiklis ne tik suteikia malonių citrusinių aromatų terapiją naudojant produktą, tačiau ir masažuojant juo odą, rankos lengvai šyla, taip paskatindamos aliejų veikimą. Po šveitiklio naudojimo rankos tampa šviesesnės, pašalinamos negyvos odos ląstelės, oda tampa lygesnė, kiek drėgnesnė ir nepaprasto, aksominio švelnumo. Tikriausiai reiktų paminėti ir tai, kad Thai manicure šveitiklio reikia nedaug, todėl jo pakanka labai ilgam laikui. Kiek daugiau nei pusę buteliuko sunaudojau per metus laiko!


REZIUMĖ.

Nepaprastai malonus rankų šveitiklis žavi ne tik nuostabiu kvapu, šildančiu poveikiu rankų odai, tačiau ir aksominio švelnumo rankomis po procedūros. Man sunku ir apsakyti, kaip šis Thai šveitiklis man patinka... O kur dar saugi sudėtis (Citrusiniai vaisiai kažkodėl vertinami kai vidutinio saugumo produktai) bei tai, kad nusipirkus tokią pakuotę, šveitiklio pakaks labai ilgam, nes reikalingas nedidelis produkto kiekis vienam naudojimui. Mano rankytės myli Thai Manicure šveitiklį!




Ačiū, kad skaitote,

Saulėto trečiadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai