2015/07 L'OCCITANE en PROVENCE siurprizų dėžutė "Citrusinė vasara"

Nauja L'occitane en Provence staigmenų dėžutė su daug žadančiu pavadinimu "Citrusinė vasara" jau pasirodė prekyboje. Užsisakiau ją penktadienį ir tik šiandien gavusi siuntinį skubu pristatyti, kas dėžutės viduje.

Nuotrauka skolinta iš ČIA
Produktas: L'OCCITANE EN PROVENCE siurprizų dėžutė "Citrusinė vasara"
Kaina: 19,00 EUR (65,60 Lt) (produktų vertė 31,28 EUR (108,00 Lt))
Kur įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje svetainėje www.loccitane.lt

Ką žada gamintojas: Naujoji siurprizų dėžutė jau laukia Jūsų! Naujos sudėties, pasipildžiusi kibirkščiuojančiais verbenų aromatais, Bonne Mere naujienomis bei lengvu migdolų potėpiu.
Skubėkite užsisakyti, nes prekių kiekis ribotas!

Staigmena Jums - siurprizų dėžutė, kurioje rasite 3-4 produktus iš L‘Occitane populiariausių kolekcijų. Taip pat pridėsime keletą įvairių mėginėlių, tad šis rinkinys – ypatinga galimybė išbandyti daugybę L‘Occitane produktų už ypač mažą kainą (rinkinio vertė yra maždaug dvigubai didesnė, nei rinkinio kaina!).


Papildytas taukmedžių sviestu, šis rankų kremas maitina ir apsaugo. Mėlynojo ir baltojo iriso natos pakvėpina odą aksominiu, subtiliu aromatu.
Vertė: 7,50 EUR (25,90 Lt)

Šis muilas, papildytas citrinų ekstraktu, švelniai prausia ir nesausina odos. Prausiantis šiuo muilu kiekvieną dieną, oda bus švelni, minkšta ir subtiliai pakvėpinta. Jis puikiai tinka visai šeimai (vaikams nuo 3 metų) . Produktas dermatologiškai patikrintas. Sudėtis bei kvapas yra hipoalerginiai.
Vertė: 4,50 EUR (15,54 Lt)

Migdolų kūno kremas, papildytas migdolų aliejumi ir migdolų pieneliu, šis kūno kremas maitina ir švelnina odą. Migdolų baltymų ir silicio derinys, kuris yra panašus į kolageną, efektyviai kovoja su odos stangrumo netekimu, stiprindamas odos pamatinį sluoksnį. Lengvos, kreminės konsistencijos kremas greitai susigeria, nepalikdamas riebaus sluoksnio. Oda tampa aksominė ir glotni, apgaubta gaiviu ir subtiliu aromatu.
Vertė: 4,50 EUR (15,54 Lt)

Lengvos ir gaivios Viduržemio pakrantės verbenos kvapo natos susimaišiusios su rožės, citrinų ir snapučių aromatais. Elegantiškame stikliniame buteliuke su išgraviruotu verbenos lapu slepiasi tikras gaivos ir energijos kokteilis, kuris pakels nuotaiką, atgaivins karštą vasaros dieną.
Vertė: apie 8,50 EUR (29,35 Lt)

Putojantis kubelis praturtintas medaus ekstraktu, vonioje ištirpsta, odą subtiliai pakvėpina kvapniu medaus aromatu.
Vertė: 2 EUR (6,91 Lt)

Citrusinės verbenos dušo želė, kurios sudėtyje yra organinės verbenos, greipfrutų ekstraktų iš Italijos ir citrinų eterinio aliejaus, švelniai prausia odą pakvėpindama subtiliu ir nepaprastai gaiviu Viduržemio jūros šalių vaisių aromatu. Augalinis putojantis pagrindas neerzina netgi jautrios odos.
Vertė: 5,50 EUR (18,90 Lt)


Ši vėsinanti, lengvos tekstūros kūno želė drėkina, suteikia gaivos pojūtį, subtiliai pakvėpina odą citrusinių vaisių aromatu. Praturtinta organinėmis verbenomis iš Provanso, citrinų eteriniais aliejais, greipfrutų ekstraktais iš Italijos ir natūraliu kalnų vandeniu.

Taukmedžių kūno kremas skirtas sausos arba labai sausos odos priežiūrai. Didelis kiekis taukmedžių sviesto (25%) intensyviai maitina, apsaugo odą ir atstato jos hidrolipidinį sluoksnį. Papildytas drėkinamaisiais ekstraktais (sėmenų, vaistinių svilarožių, saldžiųjų migdolų, medaus) ir švelninamuoju abrikosų aliejumi, šis kremas drėkina odą visas 72 h., suteikia švelnumo ir glotnumo.

Šis plaukų šampūnas be sulfatų, švelniai plauna plaukus ir suteikia jiems žvilgesio. Praturtintas 5 (snapučių, rozmarinų, kedrų, palmarozų ir bergamočių) natūralios augalinės kilmės eterinių aliejų deriniu ir vynuogių kauliukų aliejumi, apsaugo plaukų spalvą nuo išblukimo. Kreminės konsistencijos šampūnas švelniai trenka plaukus ir išsaugo dažytų plaukų spindesį.

Šis kondicionierius, apsaugantis nuo vėlimosi, praturtintas 5 (snapučių, rozmarinų, kedrų, palmarozų ir bergamočių) natūralios augalinės kilmės eterinių aliejų deriniu ir vynuogių kauliukų ekstraktu, suteikia spindesio ir apsaugo plaukų spalvą nuo išblukimo. Lengvos, kreminės konsistencijos kondicionierius išsaugo plaukų spalvos ryškumą ir suteikia plaukams švelnumo, spindesio, lengvumo, jų nenusveria.

Praturtintas erškėtrožių sėklų aliejumi, šis grožio pienelis drėkina odą suteikdamas ypatingą šilko švelnumą. Oda subtilia pakvėpinama aksominiu gėlių aromatu, kurį suteikia rožių ekstraktai iš Graso, Bulgarijos, Maroko ir Turkijos bei unikalus rožių ekstraktas iš Provanso.

Stangrinantis ir raukšles mažinantis kremas siūlo trejopo poveikio naudą: glotnina odą (šlamučiai stimuliuoja kolageno gamybą, kuris padeda užpildyti gilias raukšles ir atstato epidermio sluoksnį. Raukšlių ilgio ir gylio sumažėjimo efektyvumas įrodytas kliniškai); stangrina odą (atstatomas odos palaikomasis audinys); jaunina odą (suaktyvinama mikrocirkuliacija, kuri skatina ląstelių atsinaujinimą. Oda apsaugoma nuo laisvųjų radikalų. Oda atrodo neįtikėtinai jaunesnė

Šlamutis – ilgaamžiškumo augalas, kurį nupjovus jo žiedai nei blunka, nei vysta. Šlamutis taip pat pasižymi išskirtinėmis prieš senėjimą veikiančiomis savybėmis ir yra plačiai naudojamas kosmetologijoje. Stangrinamasis ir raukšles mažinantis serumas yra stipriai koncentruotas - viename buteliuke telpa ekstraktas iš 1000 šlamučių žiedų, kuris suteikia odai elastingumo, stangrumo, tolygumo ir kovoja su raukšlėmis. Šis serumas stimuliuoja kolageno sintezę, atstato aplinkos veiksnių pažeistą odą, oda tampa pastebimai jaunesnė.

Stangrinantis ir raukšles mažinantis paakių balzamas siūlo trejopo poveikio naudą: glotnina paakių sritį (šlamučiai stimuliuoja kolageno gamybą, kuris padeda užpildyti gilias raukšles ir atstato epidermio sluoksnį); stangrina paakių sritį (atstatomas odos palaikomasis audinys); pelžiedžių ir gebenių ekstraktai mažina paakių srities patinimus ir patamsėjimus, jie tampa mažiau pastebimi.

Stangrinantis ir raukšles mažinantis kremas siūlo trejopo poveikio naudą: glotnina odą (šlamučiai stimuliuoja kolageno gamybą, kuris padeda užpildyti gilias raukšles ir atstato epidermio sluoksnį); stangrina odą (atstatomas odos palaikomasis audinys); regeneruoja ir atstato odą (paprastoji kraujažolė paspartina ląstelių atsinaujinimą, odos regeneraciją ir sustiprina epidermio sluoksnį). Ryte oda atrodo neįtikėtinai jaunesnė.

Stangrinantis ir raukšles mažinantis fluidas siūlo trejopo poveikio naudą: glotnina odą (šlamučiai stimuliuoja kolageno gamybą, kuris padeda užpildyti gilias raukšles ir atstato epidermio sluoksnį); stangrina odą (atstatomas odos palaikomasis audinys); jaunina odą ir suteikia matinę išvaizdą (suaktyvinama mikrocirkuliacija, kuri stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą. Oda yra apsaugoma nuo laisvųjų radikalų, jai suteikiama aksominė išvaizda). Oda atrodo neįtikėtinai jauniau.

Šlamučiai – gėlės, kurios net ir nuskintos niekada nevysta. Organiniai šlamučiai praturtinti aktyviomis molekulėmis, kurios aktyviai kovoja su senėjimo požymiais.
Bellis perennis (saulutės) – laukinės ramunėlės, kurios pasižymi odą skaistinamosiomis savybėmis.
Paakių kremas ir kaukė – akivaizdūs rezultatai**, trejopa nauda*.
◆ Tolygi paakių srities oda: akivaizdžii sumažėja raukšlės, oda tampa stangresnė.
◆ Spindinti paakių srities oda: dėka bellis perennis (saulučių) ekstrakto, paakių oda tampa skaisti, švytinti.
◆ Gaivi ir pailsėjusi oda: dėka aktyviai veikiančio  kofeino, sumažėja patinimai ir tamsūs ratilai (atsiradę nuo streso, amžiaus, nuovargio). Paakių sritis atrodo gaivi, pailsėjusi, švytinti, atjaunėjusi

Moterys iš Afrikos, Burkina Faso, taukmedžių sviestą gamina rankomis. Galbūt atrodo, jog ši gamybos technika gali pažeisti jų odą, tačiau iš tiesų taukmedžių sviestas suteikia odai ypatingo minkštumo ir švelnumo. L‘Occitane atrado, kad būtent Burkina Faso gamintas taukmedžių sviestas pagal tradicinius metodus ypač praturtintas Omega 6 rūgštimis. Šios pasižymi tokiomis savybėmis kaip odos drėkinimas, maitinimas, stiprinimas ir apsauga kiekvieną dieną.
L‘Occitane laboratorija sukūrė veido priežiūros formules su taukmedžių sviestu visiems odos tipams, kurios patenkina skirtingų tipų poreikius, suteikia komforto pojūtį ir apsaugą. Neriebios, lengvos tekstūros drėkinamasis kremas, papildytas 5% taukmedžių sviestu, tinka normaliai, mišriai, net jautriai odai. Šis kremas suteikia ilgą drėkinimą (48 val.)*. Oda visą dieną būna švelni, glotni, apsaugota nuo žalingo aplinkos poveikio.

L‘Occitane atrado, kad būtent Burkina Faso gamintas taukmedžių sviestas pagal tradicinius metodus ypač praturtintas Omega 6 rūgštimis. Šios pasižymi tokiomis savybėmis kaip odos drėkinimas, maitinimas, stiprinimas ir apsauga kiekvieną dieną. L‘Occitane labaratorija sukūrė veido priežiūros formules su taukmedžių sviestu visiems odos tipams, kurios patenkina skirtingų tipų poreikius, suteikia komforto pojūtį ir apsaugą.

Šventagaršvė – nuostabus augalas. Dėka savarankiško drėkinimo, ji gali per kelias dienas užaugti iki kelių metrų aukščio. L‘Occitane atrado ir patentavo šventagaršvės efektyvumą dėl jos drėkinamųjų, gyvybingųjų savybių.
Aksominis, šilko švelnumo kremas odai suteikia greitą, ilgai išliekantį drėkinimą bei gaivą, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio.
Rezultatai: 48 val. drėkinimas*, oda tampa spindinti (84%), apsaugota nuo žalingo aplinkos poveikio (90%)**

L‘Occitane atrado šventagaršvės efektyvumą dėl jos drėkinamųjų savybių ir organinį citrinos ekstraktą, kuris suteikia odai gyvybingumo. Gaivus, lengvos tekstūros veido fluidas, puikiai tinka mišriai odai:
1) citrinos eterinis aliejus žinomas dėl valomųjų savybių;
2) cinkas pašalina riebalų perteklių
3) šventagaršvės ekstraktai padeda atstatyti drėgmės  kiekį  ir apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų.

Šis grožio kremas suteikia odai gaivos, natūralaus spindesio - bus mažiau matomos poros, paraudimai ir dėmelės. natūraliai maskuojami netolygumai - padrėkinta ir glotni oda.

Šlamutis – išskirtinė, nevystanti gėlė, augalą nupjovus, jo žiedai neblunka. Organinis šlamutis iš Korsikos turtingas aktyviomis molekulėmis, kurios suteikia unikalių savybių kovojant su senėjimo požymiais, padeda pasiekti puikių grožio rezultatų. Šlamučio eterinį aliejų derinant su natūraliais aktyviais ingredientais, sustiprinamas jo poveikis, pasiekiami daug efektyvesni rezultatai.

5 patentais įrodyta, jog šlamučių  veido ekstraktas „Divine“ akivaizdžiai sugrąžina jaunatvišką išvaizdą, skatina regeneracijos procesus. Stipriai koncentruota formulė odai sugrąžina prarastą elastingumą ir stangrumą, koreguoja veido kontūrus, atkuria veido odos struktūrą.


Pirmas dalykas, kurį pastebėjau buvo tai, kad ant visų etikečių platintojai nusprendė užpiešti ir taip padaryti neįskaitomomis kainas. Suprantu, kad realiai nelabai svarbu, tačiau, kai platintojai žada, jog dėžutės vertė maždaug du kartus didesnė nei atskirų priemonių kaina. Tačiau kaip aš turėčiau patikrinti, ar tai tiesa, kai kainos užmaskuojamos? Negražu negražu... Man kaip tinklaraštininkei jos reikalingos, ypač, kai tokio dydžio pakuočių pardavime nebūna... Ir išvis, kodėl taip daroma? Jei nusprendėte pakeisti etiketę, būkite malonūs, atspausdinkite kitą ir perklijuokite vietoj senos, o dabar aš jaučiuosi šiek tiek apgauta... Tai kokia tada ta reali dėžutės kaina???


Pati staigmenų dėžutė? Tikriausiai reiktų sakyti, kad didesni gaminiai nelabai mano skonio kvapų, na, su laiku bus matyti: man ne itin patiko citrininės verbenos kvapas, nesu migdolų kvapų mėgėja, vilkdalgių aromatas greitai nublanksta...

Galbūt didžiausias dėžutės privalumas yra daugybė mėginių, kurie leis išbandyti visą mėlyną šlamučių kolekciją, dalį Angelica, dalį Divine ir kitas populiarias kolekcijas... Kiekis iš ties didžiulis, tiesa, keletos mėginių pilnų pakuočių pardavimui rasti internetinėje svetainėje negalėjau. Ar tai reiškia, kad produktai išimti iš prekybos? Ar tai nauji, būsimi produktai? Labai jau daug neatsakytų klausimų ir šį kartą net nežinau, kokios emocijos mane aplankė viską galutinai apžiūrėjus: tikriausiai gaminiai taip sau, mėginiai šaunu... Bet jau taip manau kol kas.




Ačiū, kad skaitote,

Malonaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Manau, kainos užtušuotos dėl to, kad jos ten nurodytos litais, o ne eurais. Arba dėl to, kad prekės yra iš parduotuvės ir galbūt jos buvo paruoštos dovanai. Realiai šalia prekių surašytos kainos, mano nuomone, tikrai atitinka kainas parduotuvėse.
    O gaminiai šiaip visi nauji, gal migdolų kūno kremas senesnis, bet tikrai ne senas, tie kubeliai atsirado pries gerą mėnesį, Iriso linija šiek tiek seniau, o citrusinė verbena parduotuvėse, jei neklystu pasirodė tik šią savaitę :)
    Labai dažnai užsuku į L'occitane parduotuvę, tai produktus gerai žinau ir , tikiuosi neklystu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kainytės ten yra ir litais ir eurais, bent jau ant visų ankstesnių produktų taip būdavo :)
      Kubeliai tai tikrai nauji produktai, šitą gerai žinau. Citrusinės verbenos irgi šią savaitę mačiau jog naujiena. Aš dėl poros mėginių pvz tonuojančio veido kremo - niekur neradau pilno dydžio gaminio :D

      P.S. ačiū už patikslinimus ;)

      Panaikinti
    2. Tas tonuojantis baltoje pakuotėje, berods nr.22 kur pažymėtas, tai išleistas pries du metus. Jį išsipardavinėjo visai neseniai, jei neklystu šį pavasarį, o gal ir dabar vasarą dar. Man atrodo parduotuvėse jo jau nera. Jį pakeitė šlamučių kremas su atspalviu (tarp Jūsų mėginėlių lyg ir nematau) ir jei neklystu neseniai atsirado bijūnų kremas su atspalviu yra naujas. Šitas baltoje pakuotėje irgi buvo labai fainas, kaina jo buvo 99lt.

      Panaikinti
    3. Oi, kokia senute pasijaučiau... Ne "jūs", o "tu", jei neprieštarauji ;)
      Dar kartą ačiū už patikslinimą, va dabar jau aiškiau :)

      Panaikinti
  2. Pas mane buvo tik penki meginukai, taciau, mano laimei, patys produktai manes nenuvyle :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho, kaip keista.. Kreipkitės laišku į L'occitane, galbūt pakavimo klaida? Juk dėžutės neturėtų skirtis?

      Panaikinti
    2. As pirkau parduotuveje, o ne internetu, gal todel ir skiriasi. Ps., ant kai kuriu produktu pas mane kaina nenubraukta. Migdolu kuno kremas 20 ml kainuoja 4,5 eur :)

      Panaikinti
    3. Taip, bet tikriausiai ir parduotuvėje turėtų supakuoti panašia verte arba kiekiu :) ne kartą girdėjau merginas plepant, kad perkant parduotuvėse kažko neturi arba nesupakuoja reikiamų kiekių.
      Labai ačiū už migdolų kūno kremo kainą, galiu pataisyti į teisingą. ;)

      Panaikinti
  3. Dažnai užsuku į saloną ir tinklalapį internete, pasidomėti įvairiais specialiais pasiūlymais, galbūt kainos užbrauktos, nes prieš kelias dienas pastebėjau, jog daugelio prekių kainos padidėjo - tiesiog jau nebesutampa su nurodytomis etiketėje.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už pastebėjimą, tikriausiai esate teisi :) Tokiu atveju suprantama kodėl kainos maskuojamos

      Panaikinti
  4. As gavau tik 5 gaminukus ir 6 meginukus . Ziuriu pas jus zymiai daugiau

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmmm.. tikrai keista: o kokio produkto trūksta ir kokius mėginius gavote?

      Panaikinti
  5. Nėra citrusinės verbenos dušo želė. Iš mėginėlių tai užsisakyti Stiprinamasis šampūnas nuo plaukų slinkimo ir Raudonųjų vyšnių kvepalai. O iš šiaip įdėtų tai yra Šlamučių veido kremas "Precious, Drėkinamasis veido kremas "Angelica", Bijūnų veido kremas ir Šlamučių paakių balzamas "Precious". Viskas. Todel labai nustebau pamacius jusu dezutes vidu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš tų dviejų nemokamų mėginių, kuriuos galima užsisakyti papildomai net neminėjau, tiksliau vieno, nes man niekad neleidžia imti 2 nemokamų mėginių (neriklausomai nuo užsakymo sumos), ir jie visad tokie patys...

      Iš ties keista, kad mano dėžutė taip skiriasi nuo kitų - net neįsivaizduoju kodėl...

      Panaikinti

Rašyti komentarą