AVON Planet SPA "Amazonian Treasures" intensyvus rankų ir pėdų kremas su brazilinių kopūstpalmių uogomis

Avon "Amazon Treasures" priemonę pirkau kaip išskirtinai pėdų kremą, tačiau jis tinkamas naudoti ir kaip rankų kremas.

"Gera mintis yra visada padaryti ką nors atpalaiduojančio, prieš priimant svarbius gyvenimo sprendimus"
Paulo Coelho, "Piligrimas"

Man visada patiko Planet SPA priemonių linija iš Avon kompanijos, kuri, nors yra šiek tiek brangesnė nei kiti Avon produktai, tačiau kokybė išskirtinai geresnė nei kitų šios kompanijos gaminių. Tai linija, skirta palepinti kūno odą, suteikti papildomos priežiūros veidui, intensyvesnio rūpesčio plaukais...

Produktas: AVON Planet SPA "Amazonian Treasures" intensyvus rankų ir pėdų kremas su brazilinių kopūstpalmių uogomis (Brazilian Acai & Berries)
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti ir atstatyti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nesaugi sudėtis
Tūris: 75 ml
Kaina*: pilna kaina 6,08 EUR  (21,00 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų (www.avon.lt)

Ką žada gamintojas: Odelės apie nagus mažiau trūkinėja ir užauginėja ant nagų, per naktį intensyviai drėkina, oda tampa pastebimai lygesnė, švyti.
Naudoti: tepkite kasdien rankas ir pėdas.
Dėmesio: kol naudosite šį kremą, tepkite odą priemonėmis su saulės filtrais ir venkite saulėkaitos. Saugoti nuo vaikų.


Violetinės spalvos plastikinė kremo pakuotė puošta Planet SPA gaminiams būdingu pusapvaliu simboliu su ornamentais. Pakuotėje vyrauja violetinė ir auksinė spalvos, keli užrašai. Tūbelė viršuje turi išriestą formą, užapvalintą vienoje pusėje ilgesnę, o kitoje trumpesnę.

Apskritai pakuotės gana paprasta, skoningai, neperkrautai puošta ir patogi naudoti.


Pakuotės apačioje yra aukso spalvos neatisisukantis dangtelis, jis atsikemša, ir taip iš tiesų gerokai patogiau dozuoti produktą, nei nuolat atsukinėti ir užsukinėti pakuotę.

Dozavimo anga vidutinio dydžio, paprasta naudoti. Apskritai, tokia pakuote sudėtinga perdozuoti gaminio vienam kartui.


Kvapas. Produktas turi gana stiprų, saldžiai gaivų kvapą, kuris primena uogas, tačiau tikrai negaliu pasakyti kokias. Iš tiesų kvapas malonus, tačiau asmeniškai man tai nėra dieviško ir nepakeičiamo aromato. Paprasčiausiai kažkoks sunkus kvapas visame aromate man nepatinka.

Konsistencija. Priemonė nudažyta violetine spalva, kaip neįprasta... Pats produktas vidutinio tirštumo, nors atrodo, kad priemonės konsistencija gana skysta, tačiau produktas tirštas, tiksliau tvirtos konsistencijos: nenuslysta, nenubėga, nenuteka.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Glycol Acid, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Steareth-21, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyspermum Parkii (Shea) Butter, Ammonium Hydroxide, Parfum, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Steareth-2, Benzophenone-9, Methylparaben, Lecithin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Alcohol Denat., Euterpe Oleracea Palm Heart Extract, Morus Nigra Fruit Extract, CI 17200, CI 42090, Linalool, Limonene.


Poveikis. Kremą dažniausiai naudoju savo pėdų odai, rečiau rankoms. Produktas iš karto suteikia joms švelnumo, minkštumo. Oda iš karto tampa lygesnė ir glotnesnė.

Iš tiesų tai intensyvus kremas, nes oda dar kurį laiką lieka riebi, ant jos lieka riebesnis sluoksnis, todėl kremą rekomenduočiau tik nakties metui.

Kai perskaičiau informaciją apie tai, kad kremo negalima naudoti saulėkaitoje, susimąsčiau kodėl? Galbūt todėl, kad sudėtyje yra odą šviesinančių ingredientų? Ir kaip saulė paveiktų kremu išteptą mano odą? Ar įdegčiau dėmėmis? Iš viso, ar kremas tinkamas naudoti vasarą? Gal žinote, kodėl kremu išteptą odą reikia saugoti nuo saulės? Gal kas susidūrėte su panašiu produktu?


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- patogi pakuotė;
- malonus kvapas;
- tiršta, tvirta konsistencija;
- greitai susigeria;
- oda tampa švelnesnė, glotnesnė, minkštesnė;
- suteikiama intensyvi drėgmė odai.

TRŪKUMAI:
- labiau tinka nakties metui, nes palieka ploną riebalų sluoksnį ant odos;
- vidutinio saugumo sudėtis;
- netinka naudoti saulės šviesoje (po naudojimo reikia saugoti rankas nuo saulės).




Ačiū, kad skaitote,

Malonios dienos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai