DOVE "Essential Nourishment. Deep Care Complex" kūno pienelis

Dove kosmetika yra mano didžiausia paauglystės meilė: kūno losjonai, prausikliai, atrodo tokie paprasti, ir kartu tokie nepaprasti... Šiandien apie vieną mėgstamiausiųjų iš Dove - kūno pienelį sausai odai.

Kad paversti savo svajones realybe, kopkite aukštai į padebesius, taip aukštai, kol negirdėsite, kaip likę žemėje jums šaukia: "Leiskis žemyn!"

Šiandien aš skrajoju padebesiais... Šiandien aš svajoju... Šiandien esu labai laiminga...


Produktas: DOVE "Essential Nourishment. Deep Care Complex" kūno pienelis
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: drėkinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nesaugi sudėtis
Tūris: 250 ml
Kaina*: 5,07 EUR (17,49 Lt)
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose

Ką žada gamintojas: Kūno pienelis Dove ne tik drėkina odos paviršių, bet ir giliai susigeria ir maitina odą, padarydamas ją gražią ir švelnią ilgam.


Didelė, tiksliau, gana siaura ir aukštesnė gaminio pakuotė pagaminta iš balto, kokybiško plastiko. Iš tiesų, plastikas minkštas, patogus išspausti produktą ir jį dozuoti. Pakuotė puošta geltonu ir mėlynu akcentu, tačiau nieko itin kremtančio į akis: švarus, estetiškas, neperkrautas dizainas.


Buteliukas užsuktas baltos spalvos dangteliu, kurį galima sukant nuimti ir taip lengviau iškrapštyti kremo likučius iš buteliuko. Dove kremas dozuojamas atkimšus viršutinį dangtelį, po kuriuo vidutinio dydžio anga: nei per didelė, nei per maža. Tiesiog neturiu ko prikišti.


Kvapas. Dove priemonės kvepia švara. Lygiai taip pat ir šis kūno pienelis: itin malonus gaivos ir švaros kvapas malonus uoslei, ir net jau kuris laikas naudojant priemonę, man niekaip neatsibosta. Super! Be to, kvapas ant kūno odos išlieka gerą pusdienį!

Konsistencija. Kūno pienelis baltas, gana skystas, tačiau ne pernelyg. Apskritai, tirštumas tiesiog idealus: malonu naudoti ant kūno odos ir lengvai pasiskirsto.


Sudėtis: Aqua, Ethylhexyl Cocoate, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Isomerized Linoleic Acid, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Sodium PCA, Lactic Acid, Potassium Lactate, Urea, Collagen Amino Acids, Cera Microcristallina, Disodium Phosphate, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.


Poveikis. Kūno kremas lengvai pasiskirsto ant kūno odos, tačiau susigeria tikrai ne akimirksniu: reikia kelių minučių, kol kremas pilnai susigeria į kūno odą.

Po susigėrimo oda praktiškai akimirksniu tampa švelnesnė, lygesnė, malonesnė liesti. Sausos odos vietos sudrėkinamos ir oda apsaugoma nuo odos sausėjimo iš tiesų ilgam. Tiesiog puikus, paprastas, bet ne prastas kūno pienelis.


REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
- skoninga, patogi pakuotė;
- malonus, ilgai išliekantis aromatas;
- idealaus tirštumo konsistencija;
- drėgnesnės odos efektas;
- švelnesnės, lygesnės odos efektas;
- teikiamas efektas išlieka ilgai.

TRŪKUMAI:
- nesaugi priemonės sudėtis;
- reikia kelių minučių pilnam kremo susigėrimui į odą




Ačiū, kad skaitote,

Darbingos ateinančios savaitės,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai