ESSENCE "Make me brow" antakių želė - eyebrow gel mascara "01 blondy brows"

Jau netrukus Lietuvos rinkoje turėtų pasirodyti nauja spalvota Essence antakių želė, suteikianti spalvą, tankinanti ir suteikianti antakiams formą. Aš jau išbandžiau ir rekomenduoju atkreipti į šį produktą dėmesį parduotuvių lentynose.

"Makiažas gali jus paverti gražia tik iš išorės, bet jis nepadeda, jei jūsų vidus bjaurus. Nebent jūs valgytumėte makiažo priemones."
Audrey Hepburn

Naujoji antakių želė buvo sukurta, kaip analogiškas Benefit Gimme Brows antakių produktas, kuris panašus ne tik savo forma, tačiau ir poveikiu. Bent jau taip girdėjau. Kviečiu paskaityti mano nuomonę apie naują Essence produktą.


Produktas: ESSENCE "Make me brow" antakių želė - eyebrow gel mascara, 01 bblondy brows
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: užpildyti ir suformuoti antakius
Tinkamas tipas: nuo blondinės iki pelenų spalvos
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: šepetėlis paima kiek daugokai produkto
Tūris: 3,8 ml
Kaina*:  Lietuvoje kol kas neparduodamas, bet turėtų būti apie 2,19 EUR (7,56 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: užpildykite... 3in1 - spalva, tankumas ir forma! Spalvota antakių želė turi mažų šerelių šepetėlį, kuris užpildo visus smulkiausius tarpelius ir suteikia antakiams gražios formos, pilnus antakius.
Galimi pasirinkimai:
  • 01 - blondy brows;
  • 02 - browny brows.


Mažutė antakių želė pakuotė tiesiog idealaus dydžio, nes produktas galioja vos 6 mėnesius, todėl 3,8 ml turėčiau spėti sunaudoti per ateinantį pusmetį.

Produkto pakuotė yra pagaminta iš rudo plastiko su juodu dangteliu. Apskritai, jo gamyba buvo įkvėpta itin gerų atsiliepimų sulaukusios Benefit Gimme Brows antakių želė.


Po juodos spalvos atsukamu dangteliu yra mažytis šepetėlis, tiesa, jis didesnis nei Benefit šepetetėlis, tačiau šis mano teiginys remiasi tik internete rastomis nuotraukomis, todėl lyginti Benefit ir Essence kol kas negaliu.

Šepetėlis sudarytas iš neilgų šerelių, susuktų spirale. Pirmoje nuotraukoje niekaip nepavyko sufokusuoti pačių šerelių, tačiau antroje visai neblogai matosi paimamas produkto kiekis ir pati šerelių forma.


Kvapas. Essence antakių želė kvapas primena blakstienų tušo kvapą. Jis nėra itin stiprus ir pasidažius greitai dingsta.


Konsistencija. Priemonės konsistencija vidutinio tirštumo, labiau rudos, rudai-pilkos spalvos. Tik padengus ant odos greitai išdžiūva ir išdžiuvus lieka visiškai tokios pačios spalvos, kaip ir tik padengus.


Sudėtis: AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., VP/VA COPOLYMER, GLYCERIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, NYLON-6, DISODIUM EDTA, GALACTOARABINAN, TROPOLONE, SODIUM HYDROXIDE, MICA, SILICA, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmiausia norisi pastebėti, kad kompanija siūlo vis du spalvotos antakių želė atspalvius, tad visiškoms tamsiaplaukėms arba itin šviesioms blondinėms atspalviai gali netikti. Mano turimas 01 blondy brows atspalvis idealiai tinka tiek mano veido atspalviui, tiek prie šviesintų mano plaukų.

Trumpas apliktatorius leidžia be vargo paskirstyti priemonę ant blakstienų. Iš tiesų, beveik be vargo, nes mano nuomone šepetėlis paima kiek per daug produkto, arba yra per vos vos per didelis, nes visada šiek tiek nusitepu odą po antakiu ir ją man visada reikia papildomai pavalyti.

Apskritai antakių želė puikiai išsilaiko visą dieną ir išlaiko antakius tokios formos, kokia jai buvo suteikta ryte, nes jeigu šiek tiek patrinu savo antakį pirštu, jis išlieka toks pat. Tuo tarpu anksčiau naudota Essence želė nuo menkiausio patrynimo nutrindavo produktą lauk. Ši, naujoji antakių želė plaukelius idealiai išlaiko tokius, kokius suformavau ryte. Idealus laikymas!

Apskrtitai, kalbant apie želė poveikį: jos puikiai laiko, suteikia tankumo ir formos antakiams. Deja, bet mano antakiams reikalingas papildomas antakių užpildymas biria pudra, nes turiu kelis nepageidaujamus tarpelius, kuriuos su želė galiu sumažinti, tačiau ne visiškai užpildyti.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
- nedidelis produkto kiekis;
- saugi sudėtis;
- šepetėlis iš smulkių šerelių leidžia greitai paskirstyti produktą;
- greitai džiūva;
- su priemone greita ir lengva dirbti;
- ilgai išliekantis efektas;
- formuoja antakius;
- užpildo tarpelius antakiuose;
- suteikia antakiams tankumo ir spalvos.

TRŪKUMAI:
- trumpas produkto galiojimo laikas;
- kiek per didelis šepetėlis;
- nedidelis atspalvių pasirinkimas;
- šepetėlis paima per daug produkto, todėl šiek tiek tepa.

Alternatyva - BENEFIT Gimme Brows antakių želė. Tiksliau Essence yra Benefit antakių želė analogas.

Papildymas: Lietuvos parduotuvėse ši želė pasirodys nuo 2015.08.17.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. Norėjau išbandyti, bet kai pamačiau sudėtyje ALCOHOL DENAT., suabejojau. Gal trumpam naudojimui ir nieko, bet naudoti ilgai, nuolatos - tikrai ne.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, žalingą ingredientą priemonė turi, bet želė daug geresnė už prieš tai turėtą Lash & Brow Gel Mascara iš Essence (http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2015/03/essence-antakiu-prieziura-antakiu-pudra.html). Tad tikriausiai tenka rinktis, juolab, kad ir ana turėjo žalingą PHENOXYETHANOL ir kelis vidutinio saugumo ingredientus

      Panaikinti
  2. Nuo šiol bus laukiamiausias Essence produktas! Pastaruoju metu esu lengvai pamišusi ties antakių želėm. Ir smagu, jog pagaliau atsiranda didesnis jų pasirinkimas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šita itin gera lyginant su skaidria želė. Labai laukiu spalvotų antakių želė papildymo parduotuvėse, kaina tikrai gera, o kokybei neturiu ko prikišti, nebent vos vos dėl šepetėlio dydžio, tačiau išbandyti verta :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą