AVON Naturals "Juicy. Pomegranate & Mango" gaivinamasis kūno purškiklis su granatais ir mangais

Sultingi granatai, saldūs mangai... Aromatingas vaisių aromatas kūno purškiklyje iš Avon. Jei patraukė jūsų žvilgsnį, kviečiu paskaityti trumpą apžvalgą apie kvapnų produktą.

"Kas skaniai kvepia, gali būti visai neskanu. Tai supratau tą dieną, kai pabandžiau suvalgyti kvapnią žvakę"
Kenny D. Eichenberg

Kvapnūs kūno purškikliai vasaros metu yra tikras išsigelbėjimas. Man visiškai nesinori sunkios kvepalų formulės ant mano odos kai itin karšta: geriau kelis kartus papurkštas, gerokai lengvesnis kvapnus purškiklis. Tiesa, rinktis purškiklį reikia atsargiai: jie išlieka skirtingą laiką (priklausomai nuo alkoholio koncentracijos purškiklyje), yra skirtingų dydžių pakuotėse, jau nekalbu apie aromatų gausos pasirinkimą. Tad šiandien noriu trumpai pristatyti vieną turimų mano purškiklių su sultingais mango ir granatų vaisiais ir AVON.


Produktas: AVON Naturals "Juicy. Pomegranate & Mango" gaivinamasis kūno purškiklis su granatais ir mangais
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: pakvėpinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin tikroviškas, sultingų vaisių aromatas
Labiausiai nepatiko: nesaugi sudėtis
Tūris: 100 ml
Kaina*: pilna kaina 4,92 EUR (17,00 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų (www.avon.lt)

Ką žada gamintojas: Gaivinamasis kūno purškiklis su granatais ir mangais. Purškite ant kūno, vengdami veido. Naudokite pagal poreikį.


Paprasta, skaidraus, plono plastiko pakuotė puošta asketišku lipduku su mangų ir granatų atvaizdu. Etiketė visiškai nekrenta į akis ir jos apskritai galima praktiškai nepastebėti, tad tokia pakuotė tikrai nepatrauktų mano žvilgsnio parduotuvių lentynose...

Pro kuklų, skaidraus plastiko purkštuką su pompos mechanizmu dozuojamas gaminys. Kol kas pompa puikiai funkcionuoja, nestringa ir neužsikerta. Bet man asmeniškai norisi kiek labiau išsklaidytos purškimo srovės, kad produktas ant odos nugultų labiau kaip debesėlis, o ne kaip purškiama produkto srovė.


Konsistencija. Kvapnus kūno purškiklis yra skaidrios spalvos ir vandens skystumo konsistencijos produktas.


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Punica Granatum Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.


Poveikis. Kūno purškiklis purškiamas ant kūno odos ten, kur norisi kvepėti. Sakyčiau visai, kaip ir kvepalai, tik pastarieji, kūno purškikliai, yra lengvesni nei kvepalai, išlieka trumpiau, tad labiau tinkami karštam vasaros orui.


Kvapas. Tik pasipurškus kvapniuoju purškikliu jaučiamas labai aiškus spirito kvapas, kuris per kelias sekundes išgaruoja, atskleisdamas tikrąjį priemonės aromatą. Po kelių sekundžių nuo papurškimo jaučiu sultingus ir labai labai labai saldžius vaisius. Aiškiai užuodžiu mango ir kažką kiek gaivesnio.

Kad ir kaip bebūtų gaila, tačiau sultingas vaisių aromatas nuo odos dingsta po maždaug 60 minučių, palikdamas tik vaisinį purškiklio šleifą. Tas šleifas dar jaučiasi apie valandą nuo priemonės papurškimo, tačiau, tai nebėra sultingų vaisių aromatas, greičiau saldus kvepalų posskonis su kažkur toli skambančiomis vaisių natomis.

P.S. turiu jus įspėti dėl šio purškiklio: nepurkšite jo eidami prie vandens telkinių ar keliaudami į gamtą, nes širšės, bitės ir vapsvos suksis aplink jus vis taikydamosi nutūpti ir paragauti sultingų vaisių. Todėl būkite atsargios, jei įsigysite būtent šį purškiklį.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ patogus pakuotės dydis ir naudojimas;
+ itin tikroviškas vaisių kvapas;
+ išlieka 1-1,5 val.

TRŪKUMAI:
- neišvaizdi pakuotė;
- sudėtyje yra žalingų (4) ir vidutinio saugumo (5) ingredientų;
- kvapas traukia vapsvas, širšes ir kitus vabzdžius, todėl netinkamas naudoti gamtoje.




Ačiū, kad skaitote,
Kvapnios dienos,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Mano top produktas vasarą!! Turiu jų nemažai. Naudoju kaip kvepalus -ant drabužių nepalieka dėmių. Taip pat mėgstu purškiklį su slyva ir vanilė naudoti žiemą, po kūno kultūros. O dar vienas mano mėgstamas vasarai yra orchidėjų ir šilauogių - tikrai rekomenduoju!!
    Tikiuosi ne veltui parašiau :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už rekomendaciją Melisa :)
      Tiesa, ar ant kitų, jūsų naudojamų aromatų širšės irgi puola? Tai man didžiausias šio purškiklio minusas...

      Panaikinti
    2. Na nežinau, nepastebėjau kad labai pultų, o karštomis dienomis ir žinant kad esu vietoj kur tų širšių pilna purškiuosi kuo mažiau, bet tašėj visad koks nors mėtosi. Dar pamiršau priminti - visai nieko, gaivaus kvapo yra obuolių!

      Panaikinti
  2. Turiu aš šių kūno purškiklių net 6, iš Naturals serijos, ir vieną Senses serijos. Ir dar vieną iš Naturals užsisakiau. Turiu ir šio kvapo. Gyvenu kaime, tai nuolatos vabžiai skraido ir negaliu pasakyti ar puola, ar ne. Man su slyvomis ir vanile truputį per saldus. Dar turiu su jazminais, naują, bet kažkaip jis man oro gaiviklį primena. Bet buvo su obuoliais ir obelų žiedais, kvapas man labai patiko, bet žiauriai greitai baigėsi. O jūs dar kokių nors turite Avon kūno purškiklių?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho... Visa kolekcija :) Iš avon purškiklių daugiau neturiu, bet visai patiko obuolių ir slyvų kvapai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą