ESSENCE "Colour & Go" nagų lakas: "109 off to miami!" ir "186 polka holga"

Šiandien noriu parodyti dar dvi spalvas iš Essence idealiai tinkančias vasarai. Tai senos kolekcijos "Colour & Go" nagų lakai.

Tai tavo gyvenimas... pripildyk jį tokiomis spalvomis, kokiomis tu nori...

Jų jau nenusipirksite įprastame Essence stende, tačiau juos dar galima rasti senų naujovių skyreliuose (specialiuose parduotuvių skyriuose, kuriuose parduodamos senos kolekcijos už žemesnę kainą). Šiandien tiesiog noriu parodyti kiek panašius, bet labai vasariškus nagų lakus.


Produktas: ESSENCE Colour & Go nagų lakas: "109 off to miami!" ir "186 polka holga"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kokybė už gerą kainą
Labiausiai nepatiko: trumpokai laiko
Tūris: 8 ml
Kaina*: 1,79 EUR  (6,18 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: spalvos sprogimas! platus colour & go nagų lakų asortimentas suteikia gelinių nagų blizgesį. nagų lakas nudžiūva per itin trumpą laiką. patentuotas colour & go nagų lako šepetėlis yra pakankamai platus tam, kad būtų itin lengva tepti nagų laką. 8 ml buteliukas yra stilingo dizaino, o kamštukas identifikuoja nagų lako spalvą.
patariame naudoti nagų lako pagrindą, prieš lakuojant nagus. rekomenduojame naudoti essence greitai džiūvantį nagų laką, kuris apsaugo nagus nuo spalvos pakitimų ir leidžia nagų lakui išsilaikyti itin ilgai.


Nagų lako pakuotės forma kiek primena kriaušę. Tai skaidraus stiklo, labai patogus rankose, buteliukas. Nagų lako spalvą galima identifikuoti ne tik pagal produktą, kuris matosi per skaidrias buteliuko sieneles, tačiau ir pagal nagų lako dangtelio spalvą. Jau tikriausiai tradiciška, kad ant buteliuko įspaustas "e" simbolis, reiškiantis 'essence' kompaniją.


Nagų lako šepetėlis vidutinio dydžio ir pakankamai platus, kad produktą būtų paprasta padengti su kuo mažiau perbraukimų per nago plokštelę. Šepetėlis gana geros kokybės, užapvalintais kampais. Tiesa, jei įprastai naudojate mažesnį, pradžioje gali būti kiek sudėtinga su juo dirbti, bet man asmeniškai buvo paprasta ir gana greita priprasti.


Konsistencija. Tai vidutinio tirštumo nagų lakas su labai gera pigmentacija. Dėl spalvos intensyvumo, iš tiesų net neturiu ko prikišti.


Sudėtis:
"109 off to miami!": BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, ACRYLATES COPOLYMER, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/PHTHALIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, CITRIC ACID, PHOSPHORIC ACID, CI 12085 (RED 36), CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Išgauti intensyvią nagų lako spalvą pakanka vos vieno nagų lako sluoksnio. Nuotraukoje apačioje pridėjau abiejų atspalvių nuotraukas, bet realybėje jos atrodo kiek kitaip ir daug daug gražiau. Nagų lakai labai lengvai ir tolygiai pasiskirsto: jokio vargo lakuojantis.

ATSPALVIS: "109 off to miami!"

ATSPALVIS: "109 off to miami!" geriausiai tikriausiai apibūdinti kaip koralinį atspalvį, arba tarpinį variantą tarp lengvos rausvos ir oranžinės spalvos. Atspalvis suteikia nagams blizgų efektą.

ATSPALVIS: "186 polka holga"

ATSPALVIS: "186 polka holga" raudono atspalvio nagų lakas, turintis šiek tiek oranžinės spalvos. Itin blizgus galutinis efektas.

Nagų lakai ant mano nagų išsilaikė man kiek per trumpai 4-5 dienas, skilinėti pradėjo jau trečios dienos vakare, nors ir nežymiai. Tiesa, aš niekad nenaudoju viršutinio nagų lako sluoksnio, tačiau man norėjosi, kad nagų lakas išliktų bent dieną ilgiau ir būtų pradėjęs skilinėti kiek vėliau.




REZIUMĖ.

PRIALUMAI:
+ patogus buteliukas;
+ spalvą paprasta identifikuoti pagal kamštelio spalvą;
+ patogus, platus šepetėlis;
+ vidutinio tirštumo konsistencija;
+ labai gera pigmentacija;
+ žema kaina;
+ tolygiai tepasi, patogiai naudojasi;
+ išlaikė vidutiniškai, nor tikėjausi, kad galėsiu spalvą dėvėti bent 6 dienas.

TRŪKUMAI:
- sudėtyje yra vidutinio saugumo ir žalingų ingredientų.




Ačiū kad skaitote,

Spalvoto savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.



RP-sample

Komentarai