ESSENCE "longlasting lipstick nude" ilgai išliekantys nude lūpų dažai: "01 wearing only a smile" ir "03 come naturally"

Essence nude lūpų dažai tikriausiai buvo viena laukiamiausių pavasario naujienų, tačiau kažkodėl, aš tik dabar išbandau dviejų, skirtingų atspalvių lūpų dažus... Ir kaip didžiausią paslaptį galiu išduoti: mintys apie produktus labai jau prieštaringos....

Nežadėk, kai esi laimingas...
Neatsakyk atgal, kai tu piktas...
ir niekada nespręsk, kai tu liūdnas.

Kartais mintis aplanko pačios gražiausios svajonės, įsupa į minkštą tarsi kašmyro vilna gražiausių minčių debesį ir nebepaleidžia... Bet jau tol, kol žiauri realybė negriebia už debesies kampo ir stipriai nepatempia žemyn, o mano pačios sąmonė tėškiasi žemėn ir visos minkštos viltys dūžta smulkiausius šipulius. Dalis manęs, tvirtai laikoma realybės, stebi, kaip krisdama žemyn svajonė, tarsi gražiausias ir mylimiausias krištolinis dubuo suskyla į milijonus mažučių dalelių... Ir aš, ta aš, tvirtai prilaikoma realybės, žinau, visų šukių surinkti nesugebėsiu... net klijuodama po vieną, niekada nebesurinksiu ir nebesulipinsiu tos minkštos, saldžios svajonės...


Produktas: ESSENCE "longlasting lipstick nude" ilgai išliekantys nude lūpų dažai: "01 wearing only a smile" ir "03 come naturally"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: paryškinti lūpų spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni tekstūra
Labiausiai nepatiko: šviesi spalva išryškina sausus odos plotus
Tūris: po 3,8
Kaina*: 2,59 EUR (8,94 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: amžinai nude! madinga naujiena ant jūsų lūpų: lengva, kreminė tekstura maloniai jaučiasi ant lūpų ir suteikia ilgai išliekančią spalvą. Natūraliai gražios nude spalvos tinka absoliučiai kiekvienai merginai!


Klasikinio, cilindo formos dizaino lūpų dažų pakuotės pagamintos iš plastiko, kurio spalva daugmaž atitinka viduje esančio produkto spalvą. Kaip ir dauguma Essence lūpų dažų pakuočių, jos nėra itin tvirtos ir tikriausiai nukritusios dužtų ar skiltų...

Ant priemonės dangtelio įspaustas "e" raidės simbolis atspindi kompanijos pavadinimą. Produktas naudojamas tradiciškai: nuimi dangtelį ir išsuki reikiamą kiekį produkto lūpoms.



Ant produkto pakuotės dugno uždėti lūpų dažų spalvą atitinkantys lipdukai, ant kurių pateiktas gaminio pavadinimas, o va visa kita informacija pateikiama ant pakuotės dangtelio užklijuotame priemonės etikete.


Kvapas. Lūpų dažų kvapas nestiprus, kiek saldus, šiek tiek jaučiasi micos kvapo.

Konsistencija. Produkto konsistencija vidutiniškai minkšta, kreminė. Atrodo, jog produktas tiesiog slysta ant lūpų, padengdamas jas dažais.


Sudėtis:
"01 wearing only a smile": RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, POLYETHYLENE, MICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"03 come naturally": RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, POLYETHYLENE, MICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Lūpų dažai lengvai skirstosi ant lūpų ir maloniai ant jų pasidengia. Tiesa, norimai spalvai išgauti reikalingi bent 2-3 spalvos sluoksniai, kitu atveju priemonė ant lūpų atrodo pernelyg blankiai ir spalvos praktiškai nesimato.


ATSPALVIS: "01 wearing only a smile"
"01 wearing only a smile" atspalvis itin šviesi spalva, tikriausiai šviesiausia iš visų siūlomų pasirinkimų. Tai rusvai oranžinė spalva, kuri lūpoms suteikia tarpinį matinės ir blizgios spalvos variantą: nei per blizgi, nei matinė.

Šiuo atspalviu aš esu nusivylusi vien todėl, kad ji stipriai išryškina visus lūpų netobulumus. Lūpų šveitimas šveitikliu šiek tiek gelbsti situaciją. Tačiau neilgai trukus po padengimo produktas šiek tiek (asmeniškai esu turėjusi priemonę, prieš kurią ši atrodo neįprastai gerai) subėga į lūpų raukšleles, taip paryškindamas visas lūpų raukšles ir odos linijas. Kad ir ką išbandžiau, niekas nepadeda ir neapsaugo nuo spalvos sutekėjimo į raukšles.

ATSALVIS: "03 come naturally"
"03 come naturally" atspalvis tamsesnis ir gerokai mažiau pretenzingas. Jei 01 numerio atspalvis subėga į raukšles ir paryškina sausus odos plotus, tai 03 atspalvio priemonė juos tarsi užmaskuoja ir jie tampa mažiau matomi. Be viso to, per visą išlikimo laiką produktas neišsivaikšto, nesubėga ir išlieka toks, koks buvo tik padengus priemonę.


Deja, bet "ilgai išliekančių lūpų dažų" pavadinimą turinčios priemonės ilgu išlaikymu nepasižymi. Spalva ant lūpų laikosi vos 1-2 valandas, geriausiu atveju iki 2,5 val, po to spalvą mirtinai norisi atnaujinti, mat dažniausiai po tiek laiko pažiūrėjus į veidrodį jos ant lūpų nėra nė žymės...


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ silpnas priemonės kvapas;
+ maloni, kreminė konsistencija;
+ gera pigmentacija;
+ malonus pojūtis ant lūpų;
+ lengvai skirstosi;
+ "03 come naturaly" atspalvis paslepia lūpų odos netobulumus.

TRŪKUMAI:
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (3) ir žalingų (1) ingredientų;
- reikalingi 2-3 spalvos sluoksniai atspalviui išgauti;
- "01 wearing only a smile" atspalvis išryškina odos netobulumus, spalva subėga į raukšleles;
- spalva ant lūpų išlieka 1-2 valandas.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukiausių svajonių,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai

  1. Tau laaabai tinka antrasis atspalvis! Atrodo toks tobulas nude! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, matomai todėl, kad mano lūpų spalvos pigmentas panašus :)

      Panaikinti
  2. Pritariu Živilei. Nors pirmasis atspalvis ir atrodo baisokai (jeigu taip atvirai sakyti), antrasis - tarsi Tau sukurtas! Toks neryškus, bet išryškina lūpas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip, galima visiškai atvirai :) Man patinka atvirumas :) Ir pritariu, manau kad 01 atspalvis baisus ir visiškai man netinka :)
      O 03 atspalvis tobulas - manau jis geriau atitinka natūralų lūpų pigmentą :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą