JACQUES BATTINI kūno dulksna - kvapnusis kūno purškiklis "Fresh Melon"

Melionai, melionai melionai... Saldūs ir gaivaus kvapo... Ar norėtumėte taip kvepėti? o jei kvapas išlieka itin ilgai? Šiandien apie Jacques Battini melionų kvapo kūno dulksną.

"Moteris, kuri myli, visada gardžiai kvepia"
Remy De Gourmont

Šią vasarą aš visiškai pamiršau ir apleidau savo kvepalų ir tualetinių vandenų lentyną ir visa galva pasinėriau į kvapų jūrą, paeiliui naudodama net keturis skirtingus kvapniuosius kūno purškiklius. Apie du jų jums jau pasakojau (ČIA ir ČIA), tad šiandien noriu pristatyti trečiąjį iš mano šios vasaros palydovų - Jacques Battini, kuris mane nustebino savo kokybe. Būtinai rekomenduoju pasižvalgyti parduotuvių lentynose ir atkreipti dėmesį į penkis skirtingus kompanijos aromatus.


Produktas: JACQUES BATTINI kūno dulksna - kvapnusis kūno purškiklis "Fresh Melon"
Gamintojas: "Jacques Battini Cosmetics Sp". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: pakvėpinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai išliekantis kvapas
Labiausiai nepatiko: nesaugi sudėtis
Tūris: 200 ml
Kaina*: 6,63 EUR (23,10 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: gamintojas aprašymo nepateikia
Galimi pasirinkimai:
  • Juicy Berry;
  • Oriental Cherry;
  • Fresh Melon;
  • Spiced Mango;
  • White Musk.

Gana paprasta, skaidri kūno purškiklio pakuotė iš esmės neturi nieko stebuklingo: kaip ir visų purškiklių pakuočių, purškimo pompa gali būti nusukama nuo pagrindo, ant viršaus, metalo imitacijos pompa, uždengta skaidriu plastikiniu dangteliu. Apkritai pakuotės plastikas vidutinio minkštumo, kietesnis, nei prieš tai pasakoto Avon purškiklio, tačiau silpnesnis nei Catrice riboto leidimo kolekcijos kvapnaus purškiklio pakuotės. Galbūt reiktų išskirti ryškią ir itin spalvingą kvapnaus purškiklio etiketę, kuri iš karto patraukė mano žvilgsnį parduotuvės lentynose: ryški, žaliai geltona, jaunatviška pakuotė tiesiog traukia paimti gaminį į rankas. Ir tokios visų kvapų purškiklių pakuotės...

Kalbant apie purškimo srovę, man norėtųsi labiau išsklaidytos purškimo srovės, visgi, šiame gaminyje tai nelabai užkliūna, kadangi stengiuosi produktą purkšti iš didesnio, nei įprastai, atstumo nuo savo kūno.

Konsistencija. Kūno purškiklis visai kaip vanduo, lygiai tokio paties skystumo. Tiesa, kvapnusis produktas nudažytas žalsva spalva, tikriausiai norint patraukti pirkėjų dėmesį. Tačiau aš asmeniškai mieliau rinkčiausi produktą be papildomų dažiklių spalvai, juo labiau, kad tokiame produkte ji neteikia visiškos reikšmės produkto poveikiui.


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Benzophenone-3, CI 19140, CI 42090.


Poveikis. Kūno purškiklis naudojamas visai kaip įprasti kvepalai: tiesiog reikia purkšti ten, kur norisi aromato. Tiesa, tai stipriai spirituotas produktas, todėl veido srities būtina vengti. Na o aš asmeniškai patariu vengti purkšti plaukus kvapniomis priemonėmis. Dažnai tenka girdėti, kad moterys kvėpina savo plaukus, tačiau dažnai pamirštama, jog produkto sudėtyje esantis alkoholis gali ne tik išsausinti, tačiau ir pažeisti plaukus (ypatingai karštu oru), todėl aš niekuomet nepurškiu kvepalų ar spirituotų purškiklių ant ir taip sausų ir nualintų savo plaukų.


Kvapas. Tik pasipurškus kvapniu produktu jaučiamas aiškus alkoholio kvapas, kuris labai greitai išgaruoja ir tuomet atsiskleidžia tikrasis produkto aromatas. Sultingas, gaivus ir šiek tiek saldus tikras melionų kvapas tiesiog žavi savo grynumu: galiu prisiekti užuodžiu tarpinį variantą tarp Honeydrew (geltonojo meliono) ir Kantalupės (Cantalupe) meliono aromatų. Jis nėra itin saldus, tačiau jaučiamas Kantalupe meliono saldumas ir geltonojo meliono gaivumas... Galėčiau uostyti ir uostyti...

Ir didžiam mano džiaugsmui, kūno dulksna ir gardus melionų aromatas nedingsta po valandos ar dviejų, nes net ir po 3 valandų nuo pasipurškimo, aš vis dar užuodžiu sultingai gaivius melionų kvapus. O kartais ir ilgiau, tačiau po ilgesnio laiko aromatas pernelyg išblėsta ir jau po 3 valandų man norisi jį atnaujinti...

Primenu, jog ilgam kvapo išlikimui įtaką daro alkoholio koncentracija kvepaluose ar kvapniuose produktuose. Šiuo atveju, atidžiau patyrinėjus pakuotę pastebiu, jog purškiklyje yra net 65% alkoholio. (P.S. man itin smagu, jog alkoholio koncentracija nurodoma ant pakuotės - iš karto aiškiau, kiek maždaug purškiklis išliks ant odos). Mielosios, rekomenduoju pasidairyti šios kompanijos kvapniųjų kūno dulksnų - tiek ilgai išliekančių purškiklių iš tiesų reta - , juolab, kad Eurokos parduotuvėse jiems vis dar taikoma nuolaida (iki rugsėjo 1 dienos)!


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ gana platus kvapų pasirinkimas - siūlomi 5 skirtingi aromatai;
+ paprasta, patogi gaminio pakuotė;
+ ryški, akį traukianti etiketė;
+ tikroviškas geltonųjų melionų ir Kantalupe melionų aromatas;
+ aromatas išlieka 3 valandas.

TRŪKUMAI:
- produktas bereikalingai dažytas žalsvai, taip  sudėtį įtraukiami dar 2 galbūt nelabai reikalingi ingredientai;
- sudėtyje vidutinio saugumo (2) ir žalingi (2) ingredientai;
- tai stipriai spirituotas gaminys - jo sudėtyje 65% alkoholio (kita vertus, mažiau spirituotas produktas neišliktų ant odos tiek ilgai, tad nežinau, ar galima tai traukti prie pliusų ar prie minusų?).




Ačiū, kad skaitote,

Kvapnaus ir gaivaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai