KORRES softening soap - švelninamasis medetkų muilas

Pirmoji mano pažintis su KORRES kompanijos gaminiais prasideda nuo švelninamojo muilo su medetkomis.

"Tu niekad nežinai, koks stiprus tu esi, kol buvimas stipriu yra tavo vienintelis pasirinkimas, kurį turi"
Citata, autorius nežinomas

Jau kuris laikas naudoju Korres muilą su medetkomis, tai pirmoji mano pažintis su Korres kompanija, apie kurią jau senokai buvau girdėjusi labai gerų atsiliepimų. Graikijoje gaminama Korres kosmetika turi gerą vardą ne tik Graikijoje, tačiau ji vertinama ir visoje Europoje, kaip išskirtinai geros kokybės, natūrali kosmetika.


Produktas: KORRES softening soap - švelninamasis medetkų muilas
Gamintojas: "Korres natural products". Pagaminta Graikijoje
Paskirtis: nuprausti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin švari oda
Labiausiai nepatiko: Lietuvoje įsigyti neįmanoma, reikia siųstis
Tūris: 40 g (pilnas kiekis 125 g
Kaina*: 125 g kaina 5,44 EUR (18,78 Lt)
Kur galima įsigyti: www.lookfantastic.com, greenpharmacy

Ką žada gamintojas: Glicerino pagrindu pagamintas švelnus muilas tinkamas veidui ir visam kūnui prausti. Medetkos pasižymi minkštinamosiomis ir švelniomis antiseptinėmis savybėmis, vitaminas E apsaugo ir kondicionuoja odą.


Popierinė muilo pakuotė mano akiai labai maloni ir patraukli. Atrodo, jog muilas būtų suvyniotas ir seną laišką ir ant jo uždėta ar užklijuota žalsvos spalvos etiketė. Labai patraukli ir maloni akiai pakuotė.

Kitoje pakuotės pusėje pateiktas muilo aprašymas graikų ir anglų kalbomis, gaminio informacija ir nepamiršta nurodyti visų muilo gamyboje naudotų sudėtinių dalių.


Pats muilas nudažytas geltona, pusiau skaidria spalva. Kadangi pati gaminu muilą ne nuo jau parduodamų bazių, o nuo pradinių medžiagų, puikiai žinau, kad glycerininiai produktai turi skaidrią spalvą ir muilai paskui dažomi atitinkama spalva.


Ant gabalinio muilo įspaustas "Korres natural products" užrašas. Smulkmena, bet muilas su pavadinimu visad nuteikia maloniai.


Kvapas. Gaminant muilą nuo pradžių, nepriklausomai, ar aliejinio, ar glicerino pagrindu, norint, kad neliktų pašalinių kvapų juos reikia užmaskuoti. Galiu užuosti, kad gamybos proceso metu susidarę kvapai buvo maskuojami. Galutiniame variante užuodžiu citrininį kvapą ir lengvą žolelių aromatąą, tačiau ar tai medetkos, negalėčiau garantuoti.


Konsistencija. Muilas gabalinis, kietas, putoja vidutiniškai gerai.


Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Sorbitol, Palm Acid, Palm Kernel Acid, Calendula Officinalis Extract, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Parfum, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Citronellol, CI 19140.


Poveikis. Pirmiausia turiu pasakyti, kad muilu kiek nedrąsiai bandžiau plauti veidą, ir galiausiai išbandžiau ant kūno. Iš pradžių bijojau, kad muilas neerzintų odos ir jos nesausintų. Jau po pirmo naudojimo pajutau, kad veido ir kūno oda tapo gergždančiai švari, žinote, kai tik išskalbus drabužius jie atrodo pernelyg švarūs? Būtent tokia tiesiog pernelyg švari atrodė mano oda po naudojimo. Tai sukėlė dar didesnes abejones. Ar tik neišsausins odos?


Tačiau odos muilas neišsausino, nesudirgino. Ji tapo švelni, lygesnė, malonesnė liesti... Tikiu, kad muilas tikrai gerai šalina visus odos nešvarumus ir riebalų perteklių neišsausindamas nei veido, nei kūno odos.



REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ patraukli popierinė pakuotė;
+ pateikta visa reikalinga informacija;
+ nesausina odos;
+ suteikia itin švarios odos efektą;
+ švelnina, lygina odą;
+ sudėtyje nėra mineralinio aliejaus, silikonų, parabenų.

TRŪKUMAI:
- gana keistas muilo kvapas;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo ingredientų (5);
- Lietuvoje įsigyti negalima, reikia siųstis iš užsienio el. parduotuvių.




Ačiū kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai